~!~ScHiZoLkA~!~
29.01.2006, 18:06
Cześć, poszukuję kilku dodatków. Jeśli jeszcze coś mi się przypomni dopiszę to tutaj. W więc zaczynam:
:arrow: dużo, na prawdę dużo kwiatów. Obojętnie czy małe czy duże, w doniczce czy w wazonie,do domu czy na dwór...Po prostu dużo kwiatów:]
:arrow: dywanów [ przeszukałam kilka stron i nie znalazłam zadnych ładnych, może wy macie coś lepszego]
:arrow: ubrań dla małego dziecka , chłopczyka.
:arrow: ładnych kanap
:arrow: łazienek - nie za bogatych ale też nie za skromnych... Takich z umiarem.
:arrow: różnych pokryć terenu
:arrow: poszukuję także wózka dla małego dziecka, czy istnieje takie coś? Najlepiej taki , żeby jeździł ale może być też taki co nie jeździ, byle dziecko mogło w nim być. Chodzi mi bardziej o spacerowy wózek, w którym dziecko siedzi.
Dziękuję z góry za wszystkie odpisy:]
Aha, mam jeszcze małe pytanie - czy dodatek TS2:święta można skąś ściągnąć?
:arrow: dużo, na prawdę dużo kwiatów. Obojętnie czy małe czy duże, w doniczce czy w wazonie,do domu czy na dwór...Po prostu dużo kwiatów:]
:arrow: dywanów [ przeszukałam kilka stron i nie znalazłam zadnych ładnych, może wy macie coś lepszego]
:arrow: ubrań dla małego dziecka , chłopczyka.
:arrow: ładnych kanap
:arrow: łazienek - nie za bogatych ale też nie za skromnych... Takich z umiarem.
:arrow: różnych pokryć terenu
:arrow: poszukuję także wózka dla małego dziecka, czy istnieje takie coś? Najlepiej taki , żeby jeździł ale może być też taki co nie jeździ, byle dziecko mogło w nim być. Chodzi mi bardziej o spacerowy wózek, w którym dziecko siedzi.
Dziękuję z góry za wszystkie odpisy:]
Aha, mam jeszcze małe pytanie - czy dodatek TS2:święta można skąś ściągnąć?