PDA

Zobacz pełną wersję : Jak się pozbyć telefonu komórkowego Sima ???

czarnapaula
30.01.2006, 17:59
Hello!

Mam problem ponieważ nie chcę juz aby moj Sim mial przy sobie komórkę :con: Czy jest jakis sposób aby się jej pozbyć?

Nie chce jej juz dlatego, ponieważ po zastosowaniu kodu boolProp testingCheatsEnabled true który sprawił, że wszyscy mieszkancy Werony stali się przyjaciółmi mojego Sima, no i teraz przez caly dzien i noc wydzwaniaja do Niego na ta komorke & domowy i ani spac nie mozna ani nic :( Przebieralam Go w pizame, bielizne, a i tak ta wredna komorka ciagle przy nim jest! Probowalam Ją już nawet sprzedać tam gdzie ją kupiłam, ale nic z tego :wacko:

BŁAGAM POMOŻCIE! JEST JAKIS SPOSOB ???

Z góry dziekuje i pozdrawiam

miki2207
30.01.2006, 18:11
Hello!

Mam problem ponieważ nie chcę juz aby moj Sim mial przy sobie komórkę :con: Czy jest jakis sposób aby się jej pozbyć?

Nie chce jej juz dlatego, ponieważ po zastosowaniu kodu boolProp testingCheatsEnabled true który sprawił, że wszyscy mieszkancy Werony stali się przyjaciółmi mojego Sima, no i teraz przez caly dzien i noc wydzwaniaja do Niego na ta komorke & domowy i ani spac nie mozna ani nic :( Przebieralam Go w pizame, bielizne, a i tak ta wredna komorka ciagle przy nim jest! Probowalam Ją już nawet sprzedać tam gdzie ją kupiłam, ale nic z tego :wacko:

BŁAGAM POMOŻCIE! JEST JAKIS SPOSOB ???

Z góry dziekuje i pozdrawiam
!. Po włączeniu tego kodu (boolProp testingCheatsEnabled true) klikasz z shiftem na sima który ma stracić komórkę i jest tam opcja "remove cellphone".
lub (jeśli masz TS2 NŻ)
2. Telefon komórkowy jest jako obiekt w zakładce gdzie simy przenoszą przedmioty - wystarczy go wyjąć i stasować.
PZD

czarnapaula
30.01.2006, 18:16
!. Po włączeniu tego kodu (boolProp testingCheatsEnabled true) klikasz z shiftem na sima który ma stracić komórkę i jest tam opcja "remove cellphone".
lub (jeśli masz TS2 NŻ)
2. Telefon komórkowy jest jako obiekt w zakładce gdzie simy przenoszą przedmioty - wystarczy go wyjąć i stasować.
PZD

Niestety nie mam Nocnego Życia :(
A jesli moge prosic o bardziej szczegolowe wyjasnienie 2 opcji bo nie bardzo rozumiem co mam zrobic :( Nie mam pojecia o jakiego rodzaju zakladke chodzi i gdzie ten telefon sie znajduje :( Prosze o podpowiedz!

miki2207
30.01.2006, 18:40
A jesli moge prosic o bardziej szczegolowe wyjasnienie 2 opcji bo nie bardzo rozumiem co mam zrobic :( Nie mam pojecia o jakiego rodzaju zakladke chodzi i gdzie ten telefon sie znajduje :( Prosze o podpowiedz!Nic dziwnego że nie wiesz o jaką zakładkę chodzi, bo ta obcja jest w TS2NŻ! Sim może nosić dowolne przedmioty przy sobie (jest na to zakladka tam gdzie w poprzednich dodatkach kupujesz przedmioty za punkty aspiracji - ale TYLKO W TS2NŻ). Pozostaje ci tylko sposób nr.1. PZD

goryczka2
30.01.2006, 18:43
A jesli moge prosic o bardziej szczegolowe wyjasnienie 2 opcji bo nie bardzo rozumiem co mam zrobic :( Nie mam pojecia o jakiego rodzaju zakladke chodzi i gdzie ten telefon sie znajduje :( Prosze o podpowiedz!

Plecak jest w Nocnym Życiu :(

edit: miki mnie ubiegł :)

czarnapaula
30.01.2006, 19:31
Aha oki dziekie wielkie :) Bo już sie zakrecilam i myslalam ze to NŻ dotyczy tego 1 sposobu :P Zaraz wlaczam i się pozbywam tego uciążliwego przedmiotu ;)

Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz dziekuje za pomoc! :D