Zobacz pełną wersję : Odwież kampus - czyli co simy Wam przynoszą z kampusu?
sawik2005
04.02.2006, 16:26
Jak w temacie. Piszcie o tym co Wasze simy "prezentują" Wam na koszt kampusu?
Mi mój sim zwykle przynosi kanapę taką podrapana (juz kilka razy przyniósł taką), fotel z tej samej serii co kanapa (też kilka razy) i grill taki zielony (również dwa razy). A Wam?
CO?
A mnie nic! Tylko jakąś litere!
art star
04.02.2006, 16:31
a mi pizze :D
Harpsichord
04.02.2006, 17:29
...przyniósł szafę O.O .
Margierytka
04.02.2006, 17:41
Mnie przynoszą wszystko - fotele, telewizory, lodówkę, samochodzik - tą zabawkę, wieżę. Mam bardzo złodziejskie simy. Mimo, że legalne ;P
Chocolatté
04.02.2006, 18:42
Mi kiedyś Sim poszedł i przyniósł fotel.
Na następny dzień też poszedł, i znów fotel. o_O
Najczęsciej to pizze, meble rzadziej.
gruszka.
04.02.2006, 20:12
Mi zawsze przynoszą pizze. Hehe
*ania500*
04.02.2006, 20:25
mi przynoszą pizzę, biurko, fotele, kanapy, raz zdarzyło się ze telewizor :D , no i za pierwszym razem - literę (?)
konwallia
04.02.2006, 21:05
Ja tez mam jakies ubogie te simsy :| Dostaje tylko "literki"... tak samo po randkach, tylko roze i roze... Tez kcem ladne mebelki.... stup stup...
sawik2005
05.02.2006, 08:53
tylko, że te mebelki nie są aż takie łane :con:
Jakie literki? :O Czy ktoś może wreszcie powiedzieć, o co chodzi? :O
A jak można "Odświeżyć kampus" Mi jeszcze nikt nigdy nie przyniósł nic.. ;P
Jak masz bractwo studenckie to zeby zobaczyc status bractwa musisz kliknac wlasnie na te greckie literki na zewnetrznej scianie. Jesli jednak nie masz literek najczesciej jedna z pierwszych wizyt na kampusie konczy sie wlasnie dostawa jednej literki :)
konwallia
05.02.2006, 19:28
tylko, że te mebelki nie są aż takie łane :con:
Ale zawsze mozna je sprzedac i miec z tego jakas kase :)
A jak odwiedzać kampus?
Trzeba mieszkac w domu w ktorym masz bractwo studenckie. Opcja z odwiedzaniem kampusu pojawia sie automatycznie i nie mozna jej wymusic, mozna za to ja skasowac :)
Trzeba mieszkac w domu w ktorym masz bractwo studenckie. Opcja z odwiedzaniem kampusu pojawia sie automatycznie i nie mozna jej wymusic, mozna za to ja skasowac :)
Nie koniecznie od razu bractwo. ;) Wystarczy 'zwykły' domek. (oczywiscie na uniwersytecie, nie w normalnej okolicy)
Może, dlatego, że ostatnio żaden mój sim nie ukończył studiów, nic mi nie przyniósł
Nie koniecznie od razu bractwo. ;) Wystarczy 'zwykły' domek. (oczywiscie na uniwersytecie, nie w normalnej okolicy)
Przyznam Ci sie uczciwie ze ja mam dwa domki na uniwersytecie W pierwszym mieszkaja simy ktore należa do bractwa ale to nie jest jego siedziba a w drugim mam wlasnie bractwo. I niestety odkad mam NS a mam niemal od wydania nigdy ale to nigdy nic mi do tego pierwszego domku simy nie przyniosly, po prostu nigdy u nich nie wystepuje opcja "odwiedz kampus". Ta opcja pojawia mi sie tylko w siedzibie bractwa studenckiego. Stad moja wczesniejsza wypowiedz
szabatka2
06.02.2006, 21:29
Jak masz bractwo studenckie to zeby zobaczyc status bractwa musisz kliknac wlasnie na te greckie literki na zewnetrznej scianie. Jesli jednak nie masz literek najczesciej jedna z pierwszych wizyt na kampusie konczy sie wlasnie dostawa jednej literki :)
Te "literki" wygladaja tak ;P :
(za chmurka z pilka):
http://img445.imageshack.us/img445/88/trash7jy.jpg (http://imageshack.us)
Przyznam Ci sie uczciwie ze ja mam dwa domki na uniwersytecie W pierwszym mieszkaja simy ktore należa do bractwa ale to nie jest jego siedziba a w drugim mam wlasnie bractwo. I niestety odkad mam NS a mam niemal od wydania nigdy ale to nigdy nic mi do tego pierwszego domku simy nie przyniosly, po prostu nigdy u nich nie wystepuje opcja "odwiedz kampus". Ta opcja pojawia mi sie tylko w siedzibie bractwa studenckiego. Stad moja wczesniejsza wypowiedz
Hmm, moi simowie (z różnych domków) odwiedzają od czasu do czasu kampus, a bractwo założyłam tylko jeden, jedyny raz. ;) I to w sumie tylko w celu wypróbowania opcji 'wystąp o założenie siedziby bractwa', czy jak to tam szło. ;>
fajnie umeblowany akademik.
Moi simowie ograniczaja się tylko do pizzy:/
patrysiaz1992
07.02.2006, 15:38
Mi najpierw sim przyniósł tą literkę, potem dwie wieże:O. Później cały czas przynosił pizzę, aż całe bractwo utyło z jej nadmiaru;P. No a teraz nie mam ns, iż nie chciało mi się durne zainstalować ponownie;(
Jeden z moich simów przynosi tylko pizze za to mam takiego który przyniosł już kanapę, telewizor i fotel!
blue eyes
08.02.2006, 11:03
Mi zawsze tą pizze!
Mi za pierwszym razem przyniósł literę. I tylko tyle :P.
Hunter666
09.02.2006, 08:26
Mi najczęściej przynoszą pizzę, konsolę do gier i kosz na śmieci :O . U mnie kampus odwiedzają tylko Ci simowie, którzy należą do bractwa studenckiego.
Mi jakąś sofę albo literę
Sugarless
21.02.2006, 00:21
pizza rządzi.
Mi tylko pizze przynosza, to denerwujace. Z tego co tu wyczytalam o przynoszeniu mebli z kampusu marzy mi sie telewizor:P:P
Za pierwszym razem przynoszą litere.Później tylko pizze :con:
bedzio333
15.03.2006, 09:35
mi ciagle pizze, pizze i pizze (przez pizze moj koles z najlepsza forma spadl do samego grubasa:D) raz dostałem właśnie fotel zużywalni :D ucieszyłem się :D fajna pamiątka hehe tylko nie wiem który/a sim mi to przyniósł
Mi simka raz przyniosła worek na śmieci(taki jak simowie wynoszą śmieci,taki czarny)i pózniej jak klikłam na tą simke to pokazała mi sie opcja"śpij na podłodze" :O .i spadla na ziemie tak jak to jest kiedy sim ma niska eneregie.
Roskosz to ja
08.06.2007, 20:01
Zawsze pizze :P :O czy to nie dziwne :O
Mi literę ( podobną do naszego u :laugh: )
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Mi simka raz przyniosła takie coś do robienia zapiekanek...nie mikrofalę, tylko ten mini piecyk. A tak to zawszę pizzę lub chińszczyznę :smirk: .
Mi simka raz przyniosła worek na śmieci(taki jak simowie wynoszą śmieci,taki czarny)i pózniej jak klikłam na tą simke to pokazała mi sie opcja"śpij na podłodze" :O .i spadla na ziemie tak jak to jest kiedy sim ma niska eneregie.
mnie także dużo razy jak przybyli z kampusu pokazywała się taka opcja a co do tego co przynoszą to zawsze mi przynosisli pizze bo pozniej to juz im to skreslalam bo myslalam ze tylko ja przynosza z kampusu i nie chcialam by daremnie marnowali czas no ale teraz wiem ze warto by tam chodzili
:smirk:
aerodynamic
02.08.2007, 18:42
a mi pizze tylko...a że szafy przynoszą to nie wiedziałam. Kradzieje jedne no! :P
Layla005
03.08.2007, 15:46
Pizze i pizze aż bractwo stało się otyłym :P
:wacko: ja chcem coś innego. :1smutny:
Nandelle
03.08.2007, 21:06
mi też tylko pizze <płacze>
ultraviolence
05.08.2007, 12:58
Szczerze rzadko gram studentami, ale kiedyś jakiś sim przytaszczył mi do bractwa pudełko z pizzą. Na tym koniec :D
Cokazoo94
08.11.2007, 18:56
Mi najczęściej pizze i szczerze mówiąc to nigdy nie wiedziałam że mogą przynieść fotel albo kanapę... :D
GRUSSSER
08.11.2007, 18:58
Pizza, pizza i tak za każdym razem.:-[
I poproś Moda albo Admina żeby zmienił nazwę tematu z Odwież na Odwiedź bo ź się robi X+Alt.
Ja z reguły pizze,ale zdarza się,że przynoszą najtańsze biurka i fotele
Affectia
12.11.2007, 17:23
Mi ostatnim razem przynieśli obdarty fotel.
Zazwyczaj przynoszą mi tylko pizze, a nie licząc tego to jakieś same śmiecie ;-)
Monitkowa
12.11.2007, 19:43
Pizzę i tylko pizze...
Pizza, kanapa... Najczęściej to.
kotopies
25.11.2007, 07:51
to niesprawiedliweeeee cały pokój mam juź zawalony pizzami
Marcinprod
27.11.2007, 21:38
Telewizor Trottco.Po dwóch dniach się zepsuł. :D
Poziomka
28.11.2007, 07:25
A co to jest kampus?
Marcinprod
28.11.2007, 15:38
To jest całe miasto,które mieści się na studiach.
Luska1910
28.11.2007, 16:06
Mi przynoszą tylko pizze:P
Poziomka
28.11.2007, 16:10
Ahaa, a mi nic nie przynieśli nigdy
Monitkowa
28.11.2007, 17:46
Właciwie dla urozmaicenia mogliby przyniesc chińszczyznę =]
Właściwie najczęściej przynoszą mi pizzę. Ale pary razy zdarzyła się też kanapa, fotel. Co prawda wszystkie meble są obdarte, lecz jestem strasznie sentymentalna. Stawiam je w jakimś honorowym miejscu z pamiątkami itp.
Czekoladka xD
05.01.2008, 18:52
Zawsze pizze. Nigdy jeszcze nie przyniosły nic innego :(
Mi przynoszą worki na śmieci i nawet jeśli mają śmietniki :O pokazują ze nie maja je gdzie dać i worek znika ;( :O :wacko: xP :con:
kasiula215
11.01.2008, 17:39
Mnie jeszcze mebli nigdy nie przyniósł tylko pizze :O
Weronka-Werka9
20.01.2008, 12:27
Mi zawsze raczej pizze... :)
Mnie zawsze tylko pizzę, cały dom zawalają pizzą :)
U mnie na kampus wybrała się 2 razy jedna simka i nigdy nikt inny nie odwiedził kampusu :(.Simka niestety w obu przsypadkach przyniosła pizze.
P.S. Jak simsy przynoszą np.kanape w rękach czy sie nagle pojawia.
Sun_rise
27.01.2008, 10:31
Mi przynoszą tylko pizze, niestety :(.
jajczens
27.01.2008, 12:30
mnie też przynoszą tylko pizze.. ;( Ciekawe od czego to zależy co przyniesie sim!?
nareszcie przynieśli coś innego!!!- telewizor! B)
Mi Simy zawaliły cały dom tymi Pizzami!
:)
No to już wiecie, że przynoszą Pizze ;)
2 razy przyniósł fotel. Najczęściej przynoszą Pizzę.
Monitkowa
04.02.2008, 08:43
Heh, więc pizze dominują.... I nic u mnie po za tym...
Caroliiine
13.02.2008, 16:12
Mi co kilka godzin tam simka łaziła i przynosiła te piekielne pizze. Tak się po tym spasła... xD
Litka333
09.03.2008, 12:03
Mi przynoszą zawsze biurko ;P
björn borg
09.03.2008, 13:22
mi zawsze przynoszą tą małą lodówke o__o
Ech! Rewia pizzy! :D Ja akurat grałam tylko jednym simem w bractwie (nie lubię grać członkami:/). Ale zawsze ta pizza! Mogliby ją przynosić gdy są naprawdę głodni ;P
Mnie nigdy nic nie przynoszą o.O
Ja zawsze dostaję pizzę o.o'
U mnie simowie przynoszą tylko pizzę i fotel. I raz przyniósł mój sim biurko.
Mi jak dotąd nigdy się nie zdarzyło, by coś przynieśli. ;p
tysiulek13
27.03.2008, 13:21
Mi raz przyniósł komputer, a tak to tylko pizzę albo zielone grille ;)
olgamaxx
19.04.2008, 17:25
Moi zawsze przynoszą pizzę ;)
Hondirenda
01.05.2008, 14:03
Mi ciągle przynoszą pizzę, choć mają w domu simkę z maksymalnym gotowaniem. Nikt nie docenia juź porządnych potraw! :1smutny: :wacko: Nigdy nie przynoszą czegoś porządnego! Powiecie mi jak zrobić żeby od czasu do czasu przynieśli coś superowego? :shy:
Mysia1996
15.06.2008, 17:18
A jak oni to przynoszą?
Sun_rise
29.06.2008, 13:08
U mnie też na okrągło przynoszą pizze...
Może to przez to, że mój komp jest już słaby i ledwo przetrzymuje simsy, z tego powodu nie mam filmików i ryb w stawach. Na laptopie gdzie mam zainstalowanie historie, te wszystkie rzeczy są, bo lapt. jest nowy.
Oj odbiegłam od tematu.
Hermione
05.07.2008, 18:58
U mnie jak dotad tylko pizze!
Raz moze chinszczyzne!
A tak to nic....:(
Iminashi
05.07.2008, 19:34
u mnie chyba najczęściej przynosili (ba, kradli ;p) pizzę, jak u większości ^^
czasem też przynosili taki podrapany fotel albo kanapę w podobnym stylu.
zdarzył też się grill, ciasto (to czekoladowe białe) i kompik ^^
blee... raz to była huśtawka (tak to się pisze???)
DiamondSasha
05.07.2008, 20:48
u mnie telefon, kompa, pizze, chińczyznę, łóżko i tv
Oceanborn.
09.07.2008, 14:31
najczęściej pizzę i chińszczyznę xD Zdarzały się też meble.
NekoTemari
10.07.2008, 17:22
U mnie najczęściej pizzę, kompy i zielone grille, raz przynieśli takie czerwone krzesło.
Lipstick
11.07.2008, 12:08
często pizzę żadko chińszczyznę ale raz czy dwa przyniosły meble :)
Mi niestety również tylko pizzę ;]
dareczka84
22.07.2008, 22:54
pierwszy raz spotykam sie z czyms takim. co trzeba kolejno krok po kroku zrobic zeby cos przyniesli?? dodam tylko ze bractwa wprowadzilam do mojego domku
Moje simy niestety nie są zbyt mądre... Jak coś przyniosą to tylko literę :P To się nazywa nie mieć żyłki złodziejskiej... ^^
dareczka84
24.07.2008, 14:07
załozylam bractwo i faktycznie simy wybywaja po zdobycze, za pierwszym razem była to litera, a teraz ciagle pizza!
u mnie tak samo.moze to zależy od poziomu bractwa? x/
maagda_17
24.07.2008, 22:05
mi zawsze pizze
Mysia1996
28.07.2008, 15:01
Mojej przyjaciółce przynieśli jakąś literkę dwa razy, bardzo często jednak Chińszczyznę lub Pizzę...A mojej koleżance tylko raz przynieśli jakiś fotel.
Ale wam fajnie, mi tylko pizze przynoszą...
Madzia123
21.08.2008, 17:36
mi przynoszą krasnale łużka fotele itp
It's_True
27.08.2008, 11:03
erm....
Oco chodzi ?
mi nic a nic nie przynoszą >.<
Analisse
18.10.2008, 17:49
mi przynoszą pizze, czasem jakiś fotel ale bardzo żadko, no i litere
Jaka litere??? :| Wstapilam do bractwa zanim zasilacz nam padl, ale nie zdazylam zrobic niczego wiecej...
mi ciągle pizze przynoszą hihih
Alusiaczek
20.10.2008, 21:23
No cool temacik rozkreca sie :).No tak mi też na poczatku literke a pozniej kanape i jeden fotelik jeszcze cos ale jakos pamiec mi nie wchodzi ;).Pozdr.
Jaka literke? Kurcze, mi nikt nic TAKIEGo nie przyniósl!!!
Alisha-to możesz kupić. W obrazach. Jak później na tą literkę klikniesz będą się wyświetlać informacje o bractwie.
Mi dzisiaj przyniósł stołek i grila.
Aaa! To!
Ale mi nic nie przyniesli :(
justinea4
01.12.2008, 17:42
Mi również zawsze przynoszą pizze, pizze ... pizze . Aż to nudne się robi :)
Ja kiedyś dostałam toaletę ;DD
Mi przynoszą tylko pizzę :/
Panna Lawenda
07.01.2009, 18:14
Mi cały czas pizze, a kiedyś chyba fotel.
Miodka14
09.01.2009, 22:55
Na studiach mam pełno, pełno, pełno teleskopów z kampusu. Ale najśmieszniejszą rzeczą była chyba kanapa, co za idiotyzm targać taki bagaż :).
Red Trumpet
11.01.2009, 17:08
Pizza i tylko pizza... nic więcej.
Mi przynosiły te litery od bractwa, kanapy, telewizory, sztalugi i najczęściej pizze.
"Przynosiły" ponieważ nie mam już tej gry.
Mi jeszcze nic simy nie przyniosły :/
aneta_zyleta
07.02.2009, 08:28
mi zawsze tylko pizze i jakąś literke;/
Literę, bo pewnie w bractwie takiej brakowało. Dzięki niej można sprawdzić poziom Bractwa ;)
Upadła Dusza
12.02.2009, 11:29
Raz sim przyniósł literke, raz jakąś brzydką sofe, a tak to przeważnie pizze, która tylko leży i gnije, bo tyle jej dostaje, że sim nie nadąża z jedzeniem.
Invidia Semper
12.02.2009, 19:34
Zawsze mi pizze przynoszą:D I tylko tyją:P
pizze najczęściej czasami litere
mi ciągle przynoszą pizze, raz chyba jeden sim przyniósł grill.
aluminium.
30.04.2009, 14:53
Mi przynoszą tylko te literki :P
Ej, słuchajcie ja mam własne bractwo, ale moje simy nie chodzą do kampusu, za to simy z gotowego bractwa (Uniwersytet Simowy - u mnie Wenecki) chodzą do kampusu, więc jak to jest? dlaczego moje simy tam nie chodzą?
ultraviolence
30.04.2009, 19:47
Ej, słuchajcie ja mam własne bractwo, ale moje simy nie chodzą do kampusu, za to simy z gotowego bractwa (Uniwersytet Simowy - u mnie Wenecki) chodzą do kampusu, więc jak to jest? dlaczego moje simy tam nie chodzą?
Mam ten sam problem... Trochę to irytujące, ale może po prostu się nie da? Simowie Maxisa widocznie mają jakieś specjalne przywileje :P
Ajloneczka
30.04.2009, 20:38
Bractwo musi osiągnąć odpowiedni poziom (chyba 3) :D wtedy co jakiś czas sam chodzi (mi zwykle niosą pizze) :D
TV, komputer, radio, obrazki na ścianę no i bardzo często pizza :D
Mi simy pizze przynoszą ;)
Aha! To już wiem dlaczego w bractwie studenckim, tym w Uniwersytecie Simowym, gdzie mieszka 4 chłopaków chodzą do kampusu oni mają 3 poziom bractwa, a u tych sióstr nikt nie chodzi, bo mają 2 poziom.
Ja też chce tak, u mnie nic innego nie przynoszą tylko pizza, pizza i pizza. :/
Do mnie oprócz pizzy to znosili jeszcze fotele, raz telewizor i radio.
Miscreave
20.02.2010, 10:16
Najczęściej pizze, zdarzyło się też drzewko bonsai i fotel.
Master of Disaster
27.02.2010, 10:56
Moi studenci nie są niestety kleptomanami, po studiach dostają tylko dyplom i nic więcej, ale mam na to swoje sposoby - tzn. na to, by odzyskać ciężko zarobione na studiach pieniądze. Jak się ma dodatek, w którym Simowie mają "plecak" (wchodzi to chyba od NŻ), to można za otrzymane stypendia kupować cenne przedmioty (np. rzeźby) i pakować mu je do plecaka (wszystko się zmieści :D), po studiach wprowadzić się na pustą parcelę i je sprzedać. Ew. przed studiami wypatrzyć dla naszego Sima jakiś ładny domek za nie więcej, niż 20 tys. simoleonów - np. dość duży, ale nieumeblowany. A potem na studiach stypendia tudzież wszelkie zarobione pieniądze (moi Simowie np. dawali występy i dostawali spore napiwki) przeznaczać na umeblowanie tegoż domku.
Mi ciągle litery przynoszą
Bractwo musi osiągnąć odpowiedni poziom (chyba 3) :D wtedy co jakiś czas sam chodzi (mi zwykle niosą pizze) :D
ja mam pierwszy i mi chodzą
Księżniczka13
24.03.2010, 19:27
Mi też Pizze
Coccinelle
26.03.2010, 14:24
Mi to zazwyczaj przynoszą pizze :P
Tylko kilka razy przyniósł mi Sim pianino i chyba szafkę nocną xD
aluminium.
26.03.2010, 14:59
Mi też zazwyczaj pizze i te literki.
Raz mi sim tylko fotel przyniósł :P
Sherlock
26.03.2010, 16:30
Pizza - wyłącznie to mi przynosili x(
lazuryt00
21.04.2010, 19:36
Mi ciągle przynoszą 2 fotele, pizze, szafę, lodówkę, mikrofalówkę i ekspres do kawy :) Moje simy to złodzieje:)
DiamentowaSimka
31.05.2011, 11:13
Mi raz przyniósł Jacuzzi :O To pewnie dla tego bo moja simka była zaręczona z członkiem bractwa.
Mnie dużo literek przynieśli i przyczepili do domku. xdd
A potem PIZZA! ;dd
kessaris
03.06.2011, 05:31
mi przynoszą głównie pizze, fotel, wieżę, te literki i szafę ^^ '
Kiedy zakładamy nasze własne Bractwo Studenckie, jeden z Simów udaje się na kampus i przynosi z niego literę - znak, iż w tym domu mieści się siedziba Bractwa :)
A poza literą, moi Simowie zawsze przynoszą tylko pizzę, i to w ogromnych ilościach - co czasami przeszkadza, bo nie nadążają z jedzeniem ;x
Od czego zależy to, co Simowie przynoszą z kampusu? Może od poziomu bractwa?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.