Zobacz pełną wersję : SKARGA!!! NOWE TEMATY PRECZ!!!
moonlight
19.01.2004, 18:34
Witajcie moi drodzy...Jestem Moonlight...chyba każdy mnie pamięta i być może zna. Ale jeśli twierdzicie, że mnie znacie to się możecie rozczarować. Nawet teraz. Ciekawe jak wielkie będzie zainteresowanie tym tematem. Naprawdę ciekawe! Więc przejdę powoli do rzeczy. Chodzi mi o to, że z forum zrobiło się wysypisko śmieci...Tutaj już sypną się sprzeciwy prosze bardzo...sprzeciwiajcie się...nawet mnie możecie zbanować. Nie mam nic przeciwko. No, ale koniec tych moich rozważań. Przejdę do rzeczy. Mianowicie chodzi mi O osobe o nicku "kasiaczekcool". Więc osoba ta uwielbia nabijać sobie posty jak nikt nigdy dotąd. A co do tematów to o Jezu....ludzie to rekord od 13 do 19 Stycznia założyła 9 tematów, w których brakuje jakiegokolwiek sensu. Zacznę wymieniać...Najciekawsze przedstawię:
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4735
-proszę o szybkie odpowiedzi-6.56...19 Styczeń
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4734
-domy czarodziejów-6.49...19 Styczeń
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4713
-kryształy-10.50Am...19 Styczeń
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4711
-abrakadabrowo-10.57PM...18 Styczeń
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4650
-dziwne ogrody-5.07...18 styczeń
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4659
-pomocy-11.36...17 Styczeń
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4648
-zadania-9.29...17 Syczeń
!!!TUTAJ CIEKAWOSTKA!!!
jakie znacie zadania ja dostaje zawsze 3 te same
-znalezienie żeczy zgubionej
-chmury snu
-kto dotknie więcej grzybów
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4630
-co ile-2.05...17 Styczeń
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4572
-simlety-10.50...13 Styczeń
!!!TUTAJ CIEKAWOSTKA!!!
jak można zdobyć simlety
co kosztuje najwięcej simletów
W tych ciekawostkach to chodzi mi o to, że kasiaczek ma grę a zadaje tak głupie pytania. Jeśli będziecie chcieli to poczytacie.
Więc teraz chciałem się usprawiedliwić. Nie jest to nastawianie ludzi i przekupowanie, żeby użytkownicy kasiaczkacool zaczęli gnębić. Nie o to mi chodzi.
Błagam WAS! Zróbcie coś z tym. Jestem bardzo ciekawy jak sprawa dalej się potoczy. Mam prośbę. Nie zamykajcie tematu. Niech inni wyrażą swoją opinię. Nawet jeśli będzie na nie moją korzyść. Nie zamykajcie tematu. Wyciągnijcie wnioski. To tak zostać nie może. Z góry dzięki...
Hmm... kasiaczekcool zasługuje na upomnienie, chyba że już ktoś wcześniej to robił, to wtedy ban ;) Nie wiem czemu ten temat jest na forum The Sims Abrakadabra ;]
Ma człowiek rację :(
Ja też jestem nowa na forum i mam różne wpadki. Ale to już przesada,niestety.
moonlight
19.01.2004, 18:48
Temat został tutaj przedstawiony, gdyż tematy, które pisze kasiaczek są właśnie tutaj. Jeśli to nie poskutkuje i nie zainteresuje się tym więcej ludzi. To napisze to wszędzie. Aha i jest jeszcze przyklejeniec mojej roboty! Który wyraźnie mówi o nowych tematach. A będę tak wredny, wredny i jeszcze raz wredny, że znajdę wszytkie odpowiedzi, gdzieś w innych tematach na pytania Kasiaczka...
O booże... Ksiaczekcool jest nowa... Moonlight jest straszny. Nie czepiaj się jej - wszystkie Twoje posty były skierowane do nowych, i były jako upomnienie. Można jej po prostu to powiedziec albo dać bana... A ty jesteś zwykłym użytkownikiem i NIE MASZ PRAWA się czepiać!
moonlight
19.01.2004, 19:08
Owszem mam prawo się jej czepiać. Jak już mówiłem...przyklejeniec jest na ten temat. Sama Catia go tam wkleiła-Czyli Nowe tematy! A twoim zdaniem Żabko to najlepiej się jest czepiać. Ja się jeszcze nie czepiam. Słuchaj zrobiłem wszytko, by zwrócić jej uwagę. I ona to napewno przeczyta. Taka jest prawda. I sprawdziłem to i wiem, że jest nowa. Ale regulamin to podstawa. A mogę jak już powiedziałem dopiero być wredny. Znajdę na wszystkie jej pytania odpowiedzi. Ale widocznie żabka jest bardzo stronnicza i woli wysypisko śmieci. Więc dalej je będziesz miała. Pozdrawiam...
Właściwie to moonlight ma rację, ale ta sprawa dotyczy też innych użytkowników. Jest kilka bardzo aktywnych w dziale The Sims 2 ..którzy zakładają ciągle jakiś temat oparty na przypuszczeniach. Opanujcie się trochę, Ludzie.. w zasadzie to nie wiem czy ten temat cokolwiek pomoże..ale dział jest troszkę nieodpowiedni, bo na TS2 też jest wiele wiele niepotrzebnych tematów.. ;)
moonlight
19.01.2004, 19:44
Tak wiem Nilko. Jeśli mnie wcześniej nie zbanują to wezme się i za thesims2. Tam też uczetsniczę i jest tam jeden nachalny potworek co uwielbia nabijać posty i ogólnie wprowadza na dzień parę podobnych tematów. Aha...już mówią, że powstanie prowadzę...:P buhahha
No wiesz..jesteś tu tak krótko a już wprowadzasz rewolucje?? :lol:
Originally posted by moonlight@Jan 19 2004, 09:08 PM
Owszem mam prawo się jej czepiać. Jak już mówiłem...przyklejeniec jest na ten temat. Sama Catia go tam wkleiła-Czyli Nowe tematy! A twoim zdaniem Żabko to najlepiej się jest czepiać. Ja się jeszcze nie czepiam. Słuchaj zrobiłem wszytko, by zwrócić jej uwagę. I ona to napewno przeczyta. Taka jest prawda. I sprawdziłem to i wiem, że jest nowa. Ale regulamin to podstawa. A mogę jak już powiedziałem dopiero być wredny. Znajdę na wszystkie jej pytania odpowiedzi. Ale widocznie żabka jest bardzo stronnicza i woli wysypisko śmieci. Więc dalej je będziesz miała. Pozdrawiam...
Taaak? Buhaha! Dobrze zrobiłęś :lol: Upewiłeś tylko PuSha, że nie zostaniesz moderatorem :lol: PuSh powiedział: Moderowanie, to nie władza nad innymi i czepianie się ich, lecz poważna funkcja. Buhaha! Świetnie. :lol: Rób dlaej co chcesz bądź wredny - "Moderator musi być znany i lubiany przez wszystkich użytkowników" Świetnie, oby tak dalej :lol: Nie masz co marzyć o Moderatorze...
moonlight
19.01.2004, 20:33
Originally posted by Żabka+Jan 19 2004, 10:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Żabka @ Jan 19 2004, 10:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-moonlight@Jan 19 2004, 09:08 PM
Owszem mam prawo się jej czepiać. Jak już mówiłem...przyklejeniec jest na ten temat. Sama Catia go tam wkleiła-Czyli Nowe tematy! A twoim zdaniem Żabko to najlepiej się jest czepiać. Ja się jeszcze nie czepiam. Słuchaj zrobiłem wszytko, by zwrócić jej uwagę. I ona to napewno przeczyta. Taka jest prawda.* I sprawdziłem to i wiem, że jest nowa. Ale regulamin to podstawa. A mogę jak już powiedziałem dopiero być wredny. Znajdę na wszystkie jej pytania odpowiedzi. Ale widocznie żabka jest bardzo stronnicza i woli wysypisko śmieci. Więc dalej je będziesz miała. Pozdrawiam...
Taaak? Buhaha! Dobrze zrobiłęś :lol: Upewiłeś tylko PuSha, że nie zostaniesz moderatorem :lol: PuSh powiedział: Moderowanie, to nie władza nad innymi i czepianie się ich, lecz poważna funkcja. Buhaha! Świetnie. :lol: Rób dlaej co chcesz bądź wredny - "Moderator musi być znany i lubiany przez wszystkich użytkowników" Świetnie, oby tak dalej :lol: Nie masz co marzyć o Moderatorze... [/b][/quote]
Ładnie się Żabko zbłaźniłaś. Ładnie. Bo ja moderatorem zostać nie chcę. Nie marzy mi się ten zawód. Nie znajdziesz też, żadnych dowodów na to, że chciałem kiedyś nim zostać. Wogóle to po co się Pusha czepiasz. Ja tutaj nie czekam, by on przyleciał, Catia czy jeszcze ktoś inny. Zależy mi na tym, żeby ukarać upomnieniem kasiaczka za to co zrobiła. Może wtedy nie będzie zakładać tylu tematów. Aż się uśmiałem. Dobre ja i moderator, a szkołe pewnie skończe za pare lat. Wiesz Żabko ja taki dwulicowy nie jestem, bo mi nie zależy tak jak Tobie na tej roli. Chyba, że ty też nie chcesz być moderatorem :P Ehh. Dziecko. Poczytaj sobie dokładnie to co napisałem. Może coś wywnioskujesz... Jak narazie jesteś tronnicza tyle mam ci do powiedzenia. A tutaj stronniczośc i krótkowzrocznośc nie pasują. Liczy się obiektywnośc i przedstawienie wad i zalet jednej i drugiej strony. :) Idę spać. Dobranoc @LL..
Witam ponownie, gdyż zrobiłem edycję. Mam włączone gg i dotarła do mnie ciekawa wiadomość spod numeru:4713723 o treści:Sam się zbłażniłeś. Nic nie zrobisz kasiaczkowi. Zresztą, nie zwracaj na mnie uwagi bo mnie to Twoje żałosne posty, i kretynskie tłumaczenie wqurwia** Bay
Haha. Jesteś Żabko wspaniała. Nie sądziłem, że aż tak się ubawię nad tym co mi napisałaś. Następny dowód na twoją krótkowzroczność, gdyż mnie zablokowałaś. Kochanie to jest poprostu żałosne. Zresztą po co ja to piszę. Robię z tego jakieś wielkie rzeczy. Żabka mnie nie interesuje. Ehhh. Cięzkie jest życie Sima...haha...
kasiaczekcool
19.01.2004, 20:48
widze żę temat jest całkowicie poświęcony mojej osobieto może ja sie wypowiem:
po pierwsze nienawidze do jasnej ......... ludzi kturzy sie czepiają
po drugie jestem nowa lubie abrekadabre ale niecałkiem ją odkryłam ,
owszem lubie nabijaćproblem lecz ciekawostka
jak mam pytanko to zawsze musze wyjść z gry the sims i napisać
co ty sobie myślisz żę ja siedze na tej stronie i nabijam posty.
daj se spoks pewnie dostane to upomienie ale bende dalej sobie simowaći może
zaloguje sie jako pinki nazłość tobie
Pozwolę sobie coś napisać :lol: Kasiaczek, oni wiedzą, że np. zarejestrujesz się jako Kasia to już bedą wiedzieli, że to ty bo poznają to po nr IP czy ID i tak dostaniesz upomnienie
moonlight
19.01.2004, 20:53
Zakładając ten temat. Nie myślałem o tym Kasiaczku, że będę się mścić. Ani nawet mnie to nie ucieszy jeśli upomnienie dostaniesz. Tylko, że poczytaj sobie wpisy innych. A co do postów to nie wiem czy nabijasz je tam specjalnie czy nie. To sprawa tych co nabijają. Róbcie co chcecie teraz z tym tematem. Sądzę, że choć w części się wyjaśniło. Przynajmniej sie o tym dowiedziałaś. Aha i jeszcze jedno, ja się nie czepiam.
Mooon light ma racje! Tu temtaty mnie nie wkurzają... wgoole tu nie wchodze gdyż nie mam abry.
Wkórza mnie jednak teamty na smis 2 jak tma wejde (jeden z moich ulubionych pokoi) to mnie szlag trafie jak widze"jakby to było.. A moze to za moze tamto ciekawe czy".. Jezu.... Macie screeny macie zapowiedzi.. istna nabijanina.. i nic dziwnego ze gostek po tygodniu ma 100 postów...
Przestańcie robić burdelu... a do adjminów zróbcie coś aby regulamin byłbardziej wifoczny... np czy nie da sie zroibc czegoś w stylu pop-up dla nowo zarejestrownaych z regulaminem?
Pozdrawaim
No tak moi drodzy hmmm
Przeczytalam ta fasynujaca dyskusje.
Naprawde wielkie brava dla pana moonlight za perfekcyjne posty i ogromna uwage nad tym co dzieje sie w tym dziale.Przeoczylam wiele rzeczy w dzialach takich jak np "The Sims Abrakadabra" czy tez "The sims 2",a to za sprawa mojego dzialu ktorym ostatnio sie namietnie zajmuje.Zdaje sobie znakomicie sprawe z tego,ze panuje w obu dzialach totalny balagan.I tymczasem przyznaje uzytkownikowi moonlight RACJE.W najblizszym czasie uzytkownik o nicku kasiaczekcool dostanie upomnienie (bardzo mi przykro,ale rzeczywiscie dowodow jest wiele,a zachowanie mija sie z terscia regulaminu wiec to chyba logiczne,ze konsekwencje beda i nie mozna tego tak sobie pominac) Juz dzis zniknie pare niepotrzebnych temacikow.I mysle,ze temat TEN da niektorym do myslenia.
Kiedy zaczelam czytac to co jest powyzej nie schodzil mi usmiech z twarzy moze nie bede mowiala dlaczego,sami sie domyslcie.Ilez razy mowilam,ze liczy sie jakosc,a nie ilosc????????? Setki razy.moonlight rozumie twoje oburzenie,jestem na tym forum juz dosyc dlugo (spojrz date dolaczenia) na poczatku krew mnie zalewala kiedy widzialam niepotrzebne posty,ale jak wiesz czlowiek z czasem moze sie do wszystkiego przyzwyczaic.Ja moze przymakam i oczy na rozne sprawy,ale nadal jestem uczulona na glupote (i to chyba sie nie zmieni).
Jak to mawiala moja nauczycielka -> "lepiej siedziec w chlodku niz w cieplkym smrodku" Dlatego trzeba cos robic aby smieci nas nie zasypaly.
Pozdrawiam :)
Justa
Originally posted by Żabka+Jan 19 2004, 10:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Żabka @ Jan 19 2004, 10:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-moonlight@Jan 19 2004, 09:08 PM
Taaak? Buhaha! Dobrze zrobiłęś :lol: Upewiłeś tylko PuSha, że nie zostaniesz moderatorem :lol: PuSh powiedział: Moderowanie, to nie władza nad innymi i czepianie się ich, lecz poważna funkcja. Buhaha! Świetnie. :lol: Rób dlaej co chcesz bądź wredny - "Moderator musi być znany i lubiany przez wszystkich użytkowników" Świetnie, oby tak dalej :lol: Nie masz co marzyć o Moderatorze... [/b][/quote]
wiesz droga żabko chyba mnie nie zrozumialas - nie pisalem "czepianie sie" tylko "wywyzszanie sie", wysmiewac innych tez nie mozna - wraz z tym postem to TY zamknelas sobie droge do moderowania.
kasiaczekcool
19.01.2004, 21:28
ic niby ja robie bubel powtarzam żę za każdym razem jak mam problem to wyjde z gry a potem musze czekać asz sie załaduje żebym mogła graćdalej
nienawidze takiego czepiarstwa
-żabko moge iśćdo kafejki albo gdzie indziej
Originally posted by kasiaczekcool@Jan 19 2004, 11:28 PM
ic niby ja robie bubel powtarzam żę za każdym razem jak mam problem to wyjde z gry a potem musze czekać asz sie załaduje żebym mogła graćdalej
nienawidze takiego czepiarstwa
-żabko moge iśćdo kafejki albo gdzie indziej
kasiekcool a nie rozumiesz ze wlasciwie CALE forum chce ci wytluamczyc ze robisz zle?
to jescze głupsze ... któs wejdzie do kompa załaduje sie na twoje konto i ... :D chyba z ejestes inteligent i zamarzesz ślady...
moonlight
20.01.2004, 04:51
Ehhh...troszkę dziwnie się czuję po tej wczorajszej burzy, lecz wiem, że dalej bym ją wywołał. Nie biorę tego do siebie jako mój błąd. Uważam, że zrobiłem dobrze i to z wielu powodów. Tutaj muszę powiedzieć o czymś ważnym co miało wczoraj dla mnie bardzo szczęśliwe zakończenie. Jednak powiem jeszcze, że to co zrobiłem nie było spowodowane żądzą zemsty na Żabce lub Kasiaczku( jak grasz w simsy to wystarczy w opcjach włączyć wyłączanie gry alt+tab...mały szczegół) Mam nadzieję, że choć garstkę z was ucieszy, że zostałem moderatorem. Nie będę obiecywał tutaj rzeczy niestworzonych, bo wiem jaka to odpowiedzialna i męcząca praca. Jedno co mogę powiedzieć to to, że będę się starał ze wszytkich sił. Moja rola jest nowa. Proszę o wyrozumiałość...
Moonlight - w tej sprawie (co już zostało dokładnie wyjaśnione) miałeś całkowitą rację. Ja bardzo się cieszę, że zostałeś Moderatorem :) Myślę, że to naprawdę świetny wybór ;) Napewno sobie poradzisz! Życzę ci powodzenia :)
Ps. Ciesze się, że ty zostałeś Moderatorem, bo jesteś bardzo dobrą osobą na to stanowisko ;) Nie to co ja :lol: :lol:
kasiaczekcool
20.01.2004, 17:09
JAKIE KAŻDE JAK W TYM JESTEM 1 RAZ I SKONCZMY TAN TEMAT BO NIEDOTYCZY ON
CZAROWANIA
Hunter666
20.01.2004, 18:13
Pisz logiczniej i normalniej a nie jak 5 letnie dziecko,które w przedszkolu nie zdało.
Nie chcę się wymądrzać ani na nikogo najeżdżać zwłaszcza w grupie ale sądzę że pozostali użytkownicy forum mają całkowitą rację i powinnaś się ustosunkować do wymogów regulaminu i moderatorów.Nie twierdzę że jestem święty i nie popełniam błędów ale prosimy Cię abyś nie zaśmiecała nam forum tematami które już pare razy były rozpoczynane.Naucz się korzystać z forum a dopiero później dociekaj swoich racji.
Rację przyznaję Moonlightowi...
Moim zdaniem ma całkowitą rację, Kasiu, może troszkę przystopować? :)
Po drugie nie chcę się Ciebie, Kasiu, czepiać, bo w końcu jesteś nowa.
Ale jeżeli masz jakieś pytanie to wciśnij (jak ktoś mówił Alt+Tab) gra ci się zminimalizuje i zamiast NAJPIERW pisać temat, jest opcja "szukaj", która pozwala wyszukać wybrane tematy lub posty. Jeżeli jednak nie znajdziesz odpowedzi na to pytanie, które nadal masz a nie było w opcji "szukaj", jestem pewna, że mogłabyś spokojnie napisać temat. :)
Na tym forum jest wieeeeeeeeeeele tematów. I jestem pewna, że gdybys rozsądniej pomyślała, to po dokładnym przeszukaniu (albo niedokładnym - bo krótkim) znalazłabys odpowiedź i nikt nie miałby do ciebie zastrzeżeń.
Pozdrawiam :)
moonlight
20.01.2004, 19:51
I tak trzeba będzie zamknąć ten temat. Już chyba nic do sprawy nie wniesie. Przynajmniej tak mi się wydaję. Trochę się zdziwiłem, że nie pojawił się dziś ani jeden temat. Nic już nie poradzę. Muszę powiedzieć, a raczej podziękować za słowa otuchy i nie tylko tutaj, bo niektórzy nie chcą pisać tutaj o tym, że dobrze postąpiłem tylko wysyłają mi maile. Ale dzięki i za to. Niestety albo stety znaleźli się tacy, którzy uwagę mi zwrócili i stwierdzili, że zrobiłem to tylko dlatego by przypodobać się innym. No cóż nie mogę spoczywać na laurach. Zrobię to co mam do zrobienia i będę się starał wykonać moją pracę jak najlepiej. Temat zamknięty...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.