Zobacz pełną wersję : chore ufo
pierwiosnekk
07.02.2006, 17:23
powiedzcie mi, co zrobic aby ufo porwali mi sima? juz nie wiem co robic! kurcze, patrzy w gwiazdy, ma komplet umiejetnosci logiki...co jeszzce mam zrobic?
jezeli moj sim zrobi wirusa, to jak go mozna uzyc? bo zawsze gdy stworze wir to pojawia mi sie okienko, zebym uwazala i nic wiecej....
patrysiaz1992
07.02.2006, 19:57
wpisz kod boolProp testingCheatsEnabled true. Potem kliknij z wciśniętym shiftem na teleskop i wybierz: debug get abdebucted (czy jakoś tak:)). Efekt gwarantowany;)
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657 :) (<= dotyczy peirwszego problemu)
pierwiosnekk
08.02.2006, 10:00
hej! ponawiam moje 2 pytanie:jezeli moj sim zrobi wirusa, to jak go mozna uzyc? bo zawsze gdy stworze wir to pojawia mi sie okienko, zebym uwazala i nic wiecej....
lili_virgin
08.02.2006, 15:12
;( u mnie jak zrobie wirusa to też jest żeby uważać i tyle. A jak klikne na tego wirusa(próbówki) to jest tylko wyrzuć.
Z tego co wiem, wirus jest tylko do szlifowania umiejentnosci ... :(
---
Ale jak sim jest kiepski to chyba mozna sie nim zarazic
marcysia14
09.02.2006, 14:34
Z tego co wiem, wirus jest tylko do szlifowania umiejentnosci ... :(
---
Ale jak sim jest kiepski to chyba mozna sie nim zarazic
o jakim wirusie Wy mówicie?? Jak go zrobić ?? Do cego służy ?? Z góry dzięki za odpowiedź :)
o jakim wirusie Wy mówicie?? Jak go zrobić ?? Do cego służy ?? Z góry dzięki za odpowiedź
Wirusa można zrobić jak się zdobęcie nagrodę pracy chyba w dziedzinie 'Nauka' chociaż nie jestem pewna gdzie dokładnie, ale napewno jest to nagroda za osiągnięcie danego awansu. I właśnie ta maszyna jest niestety tylko do nabijania umiejętności i nic się nie da zrobić.
Wirusa można zrobić jak się zdobęcie nagrodę pracy chyba w dziedzinie 'Nauka' chociaż nie jestem pewna gdzie dokładnie, ale napewno jest to nagroda za osiągnięcie danego awansu. I właśnie ta maszyna jest niestety tylko do nabijania umiejętności i nic się nie da zrobić.
Nie tylko, nie tylko... Maszyna ta służy także do produkcji lekarstw, które można potem wypić lub sprzedać...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.