Zobacz pełną wersję : W nowoczesnym stylu... [BRAK ZDJĘĆ]
JuStYnKa
07.02.2006, 20:28
Chcę wam przedstawić kolejny dom. Jest on 2 osobowy ma nowoczesną bryłę, w środku także jest urządzony nowocześnie. Mieszkają w nim Natasza i Weronika:
Dom na zewnątrz w dzień
I nocą
Teraz zaprezentuje wam środek domu. Weronika i Natasza chciały swój dom urządzić bardzo kolorowo co widać bo każde pomieszczenie ma swoją specyficzną barwę.
Rzut na parter
Ciemno brązowa kuchnia wraz z jadalnią
Sypialnia Nataszy we wściekłym odcieniu czerwonego
Różową sypialnia Weroniki
Rzut piętra
Czarna łazienka
Salon-zielony
No to wszystko mam nadzieję, że się podobało no i proszę o szczere oceny :)
O__O
Naprawdę śliczny domek!Strasznie mi się podoba.Na zewnątrz zmieniłabym troszkę ale jest spox. no po prostu 10/10
P.S. Czyżby pierwsza ^^
P.S.2 Dasz link ?? :P
Harpsichord
07.02.2006, 21:37
...fajny domek *_* - 9/10.
Jezu no...ile ja już dzisiaj ślicznych domów widziałem!!! Piękny dom bardzo mi sie podoba, nie dopatrzyłem się niczego za co mógłbym ci odjąc punkty, więc moja ocena to oczywiście 10/10, Bravo!!!
P.S. Skąd masz spodnie mamy (chyba Nataszy :P) bo są świetne!!!
JuStYnKa
07.02.2006, 22:08
Jezu no...ile ja już dzisiaj ślicznych domów widziałem!!! Piękny dom bardzo mi sie podoba, nie dopatrzyłem ię nichego za co mógłbym ci odjąc punkty, więc moja ocena to oczywiście 10/10, Bravo!!!
P.S. Skąd masz spodnie mamy (chyba Nataszy :P) bo są świetne!!!
Wow nie spodziewałam się tak pozytywnych ocen :) . Spodnie Nataszy są w komplecie z bluzką a link do nich podam ci tylko jak wejdę do gry. Dziękuje wam za oceny i komentujcie dalej :)
Hey,domek bardzo ładny... bryła 9/10
z zewnatrz moze troche zbyt pustawo jak na moj gust, ale ujdzie 8/10
Przedpokoj,sciany totalnie zbyt puste,tak samo z podłogą,a w koncu domek opiera sie na szczegółach 5/10 ps ładna tapeta :]
Kuchania..mała jak na to pomieszczenie...ale sama w sobie przytulna 8/10
Jadalnia:pusta,ciemna..bezuczuciowa 3/10
Sypialnia Nataszy...piekna...odwrotnośc jadalni 10/10
Sypialnia Weoniki...tapetki mi sie nie podobaja..ale skoro miały pasowac do reszty to ok,9/10 za dziwny kształt pokoju..jakos nie przypadł mi do gustu..
Łazienka..stanowczo za CZARNA jak na moje 7/10
Salon, gites gdyby nie tapeta i kanapa (mam ją ale w rekolorach bo ten biały po oczach daje) 9/10
Ogrod ocenie na pół..mało widac 5/10
Razem 73/100 czyli 7,3/10 bardzo ładnie :D gratuluje
fajny, nowoczesny, w stylu white&glass... Jak dla mnie za ciemna łazienka i kuchnia. I spodziewaj się objazdu od Alii za garaż, ale mnie się on podoba nawet...(Alia toleruje tylko podziemne...)
UN
JuStYnKa
08.02.2006, 13:33
Anluki to jest link do ubrania Nataszy http://stylistsims.atspace.com/ :)
Baaardzo ładny domek. Fajny pomysł na garaż.
9/10 bo nie podoba mi się ta czrna łazienka, ten kibel i umywalka takie trochę kanciaste.
Aha na czym wisi ten telefon w sypialni Weroniki?
Fajne!
Tylko mi nie podoba kuchnia: pusta
9/10
Anluki to jest link do ubrania Nataszy http://stylistsims.atspace.com/ :)
Baaardzo ci dziękuje :*
JuStYnKa
09.02.2006, 06:19
Baaardzo ładny domek. Fajny pomysł na garaż.
9/10 bo nie podoba mi się ta czrna łazienka, ten kibel i umywalka takie trochę kanciaste.
Aha na czym wisi ten telefon w sypialni Weroniki?
Oczywiście telefon wisi na ścianie, nie widać jej dlatego bo jak robiłam zdjęcia to kliknęłam na to by było widać tylko przednie ściany:-)
Cóż... Domek całkiem cacy, choć zewnętrzna część mnie nie urzekła. Mało różnorodnych roślinek i garaż taki nijaki. Wnętrze ładne, jednak nie podoba mi się rozkład pomieszczeń. Uważam, że na parterze powinnaś zamieścić salon i łazienkę, a na piętrze obie sypilanie i łazienkę namber tu. Ogółem bardzo ładnie Ci to wyszło, ale wierzę, że stać Cię na więcej i czekam na kolejne dzieła ^__~
Ładniutki domek:) Podoba mi sie sypialnia tej córki. Skąd masz zasłony z tej sypialni...Domek mimo, że nowoczesny to bardzo przytulny.
Moja ocenKA : 10/10:)
konwallia
09.02.2006, 09:49
Qrde no, kolejne zaniedbanie z mojej strony. Jeszcze nie ocenilam takiego fajnego domku... <mlotek>... No ale juz. ;))
1. Bryla calkiem ladna i nowoczesna. Nie podoba mi sie jedynie dach. Dalabym albo taki jakis spadzisty (ale nie za bardzo), albo po prostu ten plaski odgrodzilabym tym takim niziutkim ploteczkiem.
2. Ladny mietusowy przedpokoj, ale brak jakis obrazkow na scianach.
3. Kuchnia malutka i troche przytloczona tymi drewnianymi zaluzjami. Troszke malo miejsca na przygotowywanie posilkow.
4. Jadalnia chyba potraktowana po macoszemu, czy mi sie wydaje?? Gdzie klimacik przytulnosci i domowej atmosfery?? Gdzie kwiatki, wazoniki, dywaniki, zwiewne firanki?? Justynko, zawiodlas w tym punkcie.
Ale zeby nie bylo ze tylko krytykuje, o nie!! Teraz to co wyszlo wg mnie GENIALNIE!
5. Sypialnie, sypialnie i jeszcze raz sypialnie. Jestes mistrzynia w projektowaniu sypialn! Czerwona bardzo ladna. Czerwona ale nie za bardzo. Wiesz jak zachowac umiar w kolorze. Brawo! Rozowa tez sliczna, wyzucilabym te ciezkie firanki i zastapila jakimis zwiewnymi, ale i tak super wyszlo!
6. Co do salonu i lazienki, generalnie nie mam sie do czego przyczepic. Domek calkiem sympatycznie urzadzony. Troszke bym zmian (minimalnych wprowazila) ale ogolem - super!
dorcia14
09.02.2006, 12:15
Bardzo ładniusi domeczek . Strasznie mi sie podoba moja ocenka to 10/10 bo jak by inaczej ale ciekawi mnie tkai fakt jak postawiłaś to łóżko tak na ukos
prosze o odpowiedz moze bys dała link na domek :) heh
[email protected]
JuStYnKa
10.02.2006, 06:43
Bardzo ładniusi domeczek . Strasznie mi sie podoba moja ocenka to 10/10 bo jak by inaczej ale ciekawi mnie tkai fakt jak postawiłaś to łóżko tak na ukos
prosze o odpowiedz moze bys dała link na domek :) heh
[email protected]
Wpisujesz kod boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/fasle
Potem obracasz daną rzecz klawiszami , i . ;)
Kod działa jedynie gdy masz dodatek the sims 2 na studiach
Mogłabyś dać link do tego domku?? Wiesz bardzo on mi się podoba i bardzo chciałabym taki miec. Aha moja ocenka to 10/10
Jak dla mnie to wszystko takie trochę.... Za szklane. No i ogródek taki jakiś pusty :(. Dodałabym trochę jakiś fajnych roślinek, przecież teraz jest ich od groma na tych różnych stronkach z dodatkami :). Z resztą powinnaś o tym doskonale wiedzieć, bo w twoim domku właściwie wszystko jest z neta ;). Mebli i tych innych "bzdur" nie żałowałaś, a roślinek tak... No wiesz, co, hehe :P.
Eee i czy ja dobrze widzę, że w środku domu rośnie palma ? :O Yhmm... Pomińmy to milczeniem ;).
Przedpokój jest bardzo ładny, taki spokojny. Kuchnia trochę za pusta i mało przytulna. Sypialnie są całkiem przyjemne :). Łazienka bardzo ładna, a salon prześliczny :).
Ogółem sympatyczny domek, ale mimo wszystko zmieniłabym w nim parę szczegółów.
piękne skont te meble??? :)
Na zewnątrz jest troche dziwaczny o_O ale w środku śliczny ^^ Najbardziej podoba mi się pokój Nataszy,łazienka i kuchnia.
jezeli polowa oceniajacych pyta o link do domku a zamieszczajacy po kilku odpowiedziach nic nie wspomnial o linku oznacza to, ze autor wcale nie ma zamiaru udostepmniac domu ;p
z jakich powodow? nie mam pojecia.. "bo to moje!" albo ma za duzo niedociagniec..
Ogolnie dom robi przyjazne wrażenie :D
niezla bryła i w wiekszości ladnie w środku, ale jedno mnie męczy, a mianowicie niektóre rzeczy przenikają ściany (np. palma w salonie i łóżko w czerwonej sypialni) no ale to już jest czepianie się z mojej strony ;)
PS Czy ja jestem ślepa i nie widzę, czy tam naprawdę nie ma schodów prowadzących na piętro?
Wszystko ładnie, pięknie, tylko jedno zastrzeżenie "NIE WIDZĘ LINKA!"*tupie nogą i robi naburmuszoną minę*
Śliczny domek,masz super meble.
JuStYnKa
28.04.2006, 16:04
Dziękuje Wam za te oceny!!! Wielu z Was pyta się o link ale niestety nie mogę go zamieścić gdyż już dawno nie mam tego domu. Moja gra od czasów kiedy miałam ten dom przeżył jeszcze jakieś 3 reinstalki i chyba niedługo będę musiała zrobić następną :( , więc nie pytać o linki ;)
EDIT schody są na pewno bo grałam w tym domku lecz musiałam nie ująć ich na zdjęciu
bardzo ładny, więc nie będe się rozpisywać. oceny to:
z zewnątrz 10/10
z wewnątrz 9,5/10
ocena ogólna:
19,5/20
ato muj blog pooba sie @@@@
http://mportal.pl/blogi/notesimages/521087.jpg :D
NINKAA92
24.05.2006, 15:11
Hmmm...
Bryła jest średnia. Niepodobają mi się okna, bo nic przez nie nie widać(przynajmniej takie mam wrażenie). W środku jest cudownie! Bardzo mi się podoba! Więc:
Bryła: 6/10
Wnetrze: 10/10
Razem dam: 9/10 :*
A jak dasz do ściągnięcia i
A jak jeszcze mi powiesz, że masz nocne życie i Na studiach to: 10/10
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! :*
Eeeeeno, domek bomba :D Może tylko bryła trochę ciut ciut nie bardzo (dach), ale wnętrze jest cacy :> Podoba mi się :)
Heavenly
25.05.2006, 20:22
Bardzo ładny stylowy,nowoczesny domek 10/10
Sakd wziełaś ta szafe w sypialni? Jesli mozesz to prosze podaj link
Koniczynka
25.06.2006, 14:57
z zewnatrz b.ladny w srodku troche taki skromny.... nowoczesne domy musza wyc wyzywajace troszeczke a ja u ciebie znalazlam bladawy korytarz (?), malutka kuchnie polaczona z jadalnia........
6/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.