Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Julia - szalone lata 20.!

shia
21.01.2004, 08:10
Hey'ka!
We wtorek dostałam tę grę (wczoraj) i niemogę dojść do tego kto ma zdjęcie Julii?
To gigi , ten facet z maszyną , ta baba o imieniu coś na "f"... ?
KTO? Główkuje się nad tą grą...
Proszę, powiedzcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS - Ta gra jest super (polecam dziewczyną w wieku 12-15 lat)

Pozdro ;)

ptasiex
21.01.2004, 15:35
A o czym jest ta gra? :) Gdzie można znaleźć do niej recezje? Chętnie bym się coś o niej dowiedziała - może mi się spodoba :D

Tabitha
21.01.2004, 16:18
oooooo mozesz coś o niej więcej opowiedzieć?

afreina
21.01.2004, 21:13
O takiej dziewczynie która w internecie znalazła portal by cofnąć się w czasie - szalone lata 20 to druga część a pierwsza to szalone lata 60. Nie mam gry więc sie nie wypowiem.

ptasiex
23.01.2004, 13:05
A jak myślicie:

Lepsza jest gra: Julia: Powrót do Przeszłości. Kolorowe Lata 60-te
czy: Julia: Szalone Lata 20-te??

Poradźcie mi :D :D

Tabitha
23.01.2004, 13:56
nie wiem bo nie mam ale kupie obydwie :P
ej powiedzcie opłaca sie ją kupić bo mam jutro zamiar isć do media... a ile kosztuje?!!!!!

ptasiex
25.01.2004, 17:20
Ja wczoraj kupiłam tą grę w Białostockim Empiku za 49.90zł ---> "Julia - szalone lata 20-te!" :) Przed chwilą rozpracowałam kto jest złodziejem i go złapałam ;) Julia odzyskała swoje zdjęcie... ;)

shia
27.01.2004, 15:20
Odzyskałam zdjęcie!
Ale niemoge złapac przestępcy-złodzieja.
Kto jest złodziejem obrazu Emannuelli?
To luc, wynalazca maszyny czy belmon? Czy może viollet?
Ja zresztom wszystkich podejrzewam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS - Julia lata 20 jest 10000000000000000000000 razy lepsza!
Jest o wiele trudniejsza, a lata 60 to chyba dla młodszych dziewczyn.

PS2 - Rudolfo valentiono (buahahaha) był kim? kurde pan valentino był wzorem seksu... buahahahahahaha

Pozdro ;)

ptasiex
27.01.2004, 17:01
Shio - to Luc jest złodziejem zdjęcia i obrazu Emannuell ;) Musisz tylko zebrać przeciw niemu dowody. Aby jego oskarżyć musisz mieć: rękawiczkę złodzieja, rysunek zrobiony przez Luca i Emannuell, gdzie są zaprojektowane ich podpisy i swoje zdjęcie gdzie jest pokazana ta rękawiczka ;) Wtedy Luc przyzna się do winy i odda Emannuell obraz "Kobieta-ryba" :)

shia
28.01.2004, 07:26
O wielkie dzięx kaczusia. mam jeszcze 2 pytania.

Luc to ten w kafejce... prawda?
Rękawiczkę i zdjęcie mam... skąd mam zabrać te podpisy czy coś tam?

ptasiex
28.01.2004, 16:31
Chętnie odpowiem na pytania :D
1) Luc to ten to siedzi i pije kawe, a przy nim siedzi taki chłopak. (Luc ma okulary)
2) Rysunek na którym są zaprojektowane podpisy Emannuell & Luca dostaniesz od samego Luca - musisz poprostu nawiązać z nim rozmowę o Emannuelli ;) Nie pamiętam dokładnie jak powinno brzmieć pytanie Julii, ale pamiętam, że jest to wypowiedź na końcu. On zacznie opowiedać, że on i Emannuell to jedno i takie tam bzdety ;) Później da Ci tą kartkę i masz wszystkie dowody, żeby jego oskarżyć ;) Żeby udowodnić jego winę najpierw daj mu: rękawiczkę, potem ten rysunek i na koniec zdjęcie. On przyzna się do winy i odda obraz Emannuell ;)

Mam nadzieję, że pomogłam :P

shia
28.01.2004, 17:01
Dzięki kaczusia ale ja chodziłam w wątku o fajkę a nie rękawiczkę...
bo tam gdzie jest menu wybierz opcję WYBIERZ WĄTEK, i zamiast na rękawiczkę
(na tym zdjęciu ) kliknij na fajkę.
To oniebo trudniejsza gra! A z rękawiczkę przedchwilką właśnie przeszłam.

Pozdrowiska ^_^

PS - będzie Julia i anglia

Nicola
07.02.2006, 16:13
Chętnie odpowiem na pytania :D
1) Luc to ten to siedzi i pije kawe, a przy nim siedzi taki chłopak. (Luc ma okulary)
2) Rysunek na którym są zaprojektowane podpisy Emannuell & Luca dostaniesz od samego Luca - musisz poprostu nawiązać z nim rozmowę o Emannuelli ;) Nie pamiętam dokładnie jak powinno brzmieć pytanie Julii, ale pamiętam, że jest to wypowiedź na końcu. On zacznie opowiedać, że on i Emannuell to jedno i takie tam bzdety ;) Później da Ci tą kartkę i masz wszystkie dowody, żeby jego oskarżyć ;) Żeby udowodnić jego winę najpierw daj mu: rękawiczkę, potem ten rysunek i na koniec zdjęcie. On przyzna się do winy i odda obraz Emannuell ;)

Mam nadzieję, że pomogłam :P
Hejka, mam pytanko. Kupiałm tą grę 3 dni temu i nie mogę porozmawiac z Lucem i taką babką , która słucha gramofonu w domu. Jestem cały czas w 1 scenie. Mam juz zebrane jakieś kartki, wizytówki i rękawiczkę, ale nie wiem co robić dalej? Jak pogadać z tym Lucem?? Pozdrawiam (jak możesz to odpisz na forum)

Art
07.02.2006, 20:37
Do Luca musisz wpaść "za chwilę" czyli pochodź jeszcze trochę i wpadnij do niego potem a będzie się dało porozmawiać.
Luc da ci kartkę polecającą cię babce z gramofonem. Jak jej ją pokażesz pogada z tobą.
zbieraj wszystko co się da.

Nessa
08.02.2006, 10:46
Kupiłam lata 60-te dawno temu i się rozczarowałam. Teraz się irytuję, bo straciłam kasę. Dlaczego wogóle mi się nie podobała? Poprostu przeszłam ją b. szybko i była nudna... Uświadomiłam sobie, że wolę jednak ekomoniczne itp.

nikpati
26.06.2009, 18:13
Odnawiam....Więc uważam że ta gra jest tandetna,wole już Aprill jak jej tam podróż w czasie do nowoszesności.Ale ta julia to porażka