Zobacz pełną wersję : NŻ:nie ma opcji „Rozejrzyj się”...
W NŻ jest taka opcja jak "Rozejrzyj się" jak sie kliknie na sima i jak sie kliknie na innego sima to jest chyba cos takiego ja "Przyjrzyj sie" ....chyba, nie jestem pewna. Ja nie mam tych opcji...:/ troche sobie pomagalam SimPe i sciagalam duzo dodatkow moze to dlatego... JA nie wiem. Moze ktos pomoze...
~Asiulek94~
14.02.2006, 19:40
Opcja rozejrzyj sie jest dostepna wtedy kiedy jest ktoś na ulicy (jak sie z nim przywitasz) , natomiast jest opcja flirtuj > przyjrzyj sie jest ona dostepna po troszke blizszym zapoznaniu , nie od razu.
Mysle ze pomoglam
Pozdrawiam :)
Opcja rozejrzyj sie jest dostepna wtedy kiedy jest ktoś na ulicy (jak sie z nim przywitasz)
Chyba nie o tą opcję chodziło.:P Ta opcja pojawia się, gdy klikamy na naszego Sima i po jej wybraniu Sim rozgląda się na boki. Z tego co zauważyłam u siebie w grze, to nie pojawia się ona zawsze i nei wiem, czy jest to spowodowane błędami czy czymś innym (tak samo jest z opcję "Przybiegnij tutaj", która czasem sie pojawia, a czasem nie). I wydaje mi się, że Sim w pomieszczeniu również może się rozglądać.
A z "Przyjrzyj się..." jest tak, jak mówi asia_sm.
Jeśli opcja "Rozejrzyj się" nigdy się nie pojawia, to możliwe, że winne są jakieś dodatki, ale trudno ustalić, które...
Tutaj jest link do poradnika, w którym z kolei jest link do ściągnięcia programu CleanInstaller, który "wyłapuje" szkodliwe dodatki:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706
Może sie przyda.
Więcej na ten temat nie wiem.
Pozdrawiam
tak samo jest z opcję "Przybiegnij tutaj", która czasem sie pojawia, a czasem nie
To chyba działa jak simy mają w osobowości aktywność powyżej 5 punktów. Więc nie każdy sim może biegać. :)
To chyba działa jak simy mają w osobowości aktywność powyżej 5 punktów. Więc nie każdy sim może biegać. :)
A mnie się zawsze wydawało, że ta opcja pojawia się, gdy Sim ma energię na odpowiednio niskim poziomie, bo inaczej przybiegnie przy wydaniu polecenia "Podejdź tu" ;)
A mnie się zawsze wydawało, że ta opcja pojawia się, gdy Sim ma energię na odpowiednio niskim poziomie, bo inaczej przybiegnie przy wydaniu polecenia "Podejdź tu" ;)
Ach no nie wiem. Ja byłam przekonana, ze jak się ma powyżej 5 punktów aktywności, ale może ty masz rację. Chociaż moje simy nigdy nie biegaja ot tak sobie przy wysokiej energii.
U mnie opcja "Rozejrzyj się" pojawia sie dopiero wowczas jesli dany sim juz jest zdecydowany co do jakiejs plci :D Innymi slowy takiemu swiezemu simowi kaze najpierw na kimkolwiek wybrac -> Flirtuj -> Przyjrzyj sie simowi a dopiero potem "Rozejrzyj sie" Zawsze dziala :D
To chyba działa jak simy mają w osobowości aktywność powyżej 5 punktów. Więc nie każdy sim może biegać.
A mnie się zawsze wydawało, że ta opcja pojawia się, gdy Sim ma energię na odpowiednio niskim poziomie, bo inaczej przybiegnie przy wydaniu polecenia "Podejdź tu"
Z energią na pewno to "przybiegnij" nie ma związku, bo miałam kilka postaci (do fotostory), używałam na wszystkie kod "maxmotives" (czyli miały 100% energii) i nie wszystkei mogły przybiec.;) Czyli chyba jednak to zależy od aktywności.:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.