Zobacz pełną wersję : Modthesims 2
PaULa_14
16.02.2006, 10:50
Wam też nie działa? :( Dawno tam nie wchodziłam, więc nie wiem co i jak... Czy tylko mnie modthesims2 nie chodzi, czy Wam również?
Mi strona "http://www.modthesims2.com" działa dobrze :)
Może spróbuj zresetować komputer i wejść na tą stronę.
rasmusek99
16.02.2006, 11:10
ale tobie sie wogóle ta strona nie wlacza czy nie mozez nic sciagac bo jesli nie mozesz sciagac to znaczy ze nie jestes zarejestrowana
mi działa. Moze po prostu chwilowo nie działała. Często tak jest. Jak tak miałam wczoraj.
abacusca
16.02.2006, 14:10
Ja też tak miałam. Ale czy to było jakieś "Dabase Error"? Jak tak to po prostu błąd strony. Poczekałam 1 godz. i już, ale może się włączyć wcześniej.
Mi się ta strona dzisiaj wogóle nie w włacza :( .
mniue się włącza. czy jak chce coś z modthesims ściągnąć to muszę być tylko zarejestrowana, czy jakieś meshe też są potzrebne?
redkakredka
16.02.2006, 14:59
Od 2 dni działa, nie działa, działa, nie działa, musisz próbować
Cherished
16.02.2006, 20:09
Czasami mają komunikat ze serwer zbyt "zamulony" , "zajęty"
Ale cóz forum to forum xD
Z czasem przejdzie,nieraz juz tak mieli :]
PaULa_14
17.02.2006, 12:23
Wygląda na to, że mieliście rację... Mogę otworzyć stronę, ale... nie mogę NIC ściągać :( Jestem zarejesrtowana! Poprostu jak klikam, żeby ściągnąć np. jakiś strój, włącza się okno z komunikatem: "Program Internet Explorer nie może otworzyć żądanej witryny internetowej. Witryna jest w tej chwili niedostępna, lub w ogólne nie istnieje. Spróbuj ponownie później". I tak za każdym razem. To nie zdarza mi się tylko na mothesims2, ale również na wszystkich innych stronach, z których chcę ściągnąć coś do Simów. Jaka może być tego przyczyna, co? :(
Miałam jakiś tego typu komunikat, ale w moich kolorkach, na skórce modthesims2 i pisało po angielsku. Wejdź jeszcze raz. I wieczorami jest strasznie duże przeciążenie. Może to dlatego tak samo jak u nas baza pada. Ale np. w tym momencie mts2 mi działa tak samo, jak zwykle.
Pzdr., efcicek
EDIT: Już się chrzani wyszukiwarka i nie otwierają mi się tematy.
a na moje pytanko to nikt nie odpowie?
Mnie raz działa a raz nie.....i wogóle to strasznie wolno.
Cherished
17.02.2006, 19:52
a na moje pytanko to nikt nie odpowie?
Mnie raz działa a raz nie.....i wogóle to strasznie wolno.
Poczekajmy troche i wszystko wróci do normy ;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.