PDA

Zobacz pełną wersję : mała chtka

kajtas
17.02.2006, 16:45
http://img113.imageshack.us/img113/6572/scrapbook14bn.jpg
widok domu z gory
http://img113.imageshack.us/img113/6503/housefloor11ty.jpg
widok domu z gory bez dachu
http://img340.imageshack.us/img340/9383/scrapbook30sx.jpg
jadalnio kuchnia
http://img152.imageshack.us/img152/3205/scrapbook50px.jpg
maly pokój
http://img152.imageshack.us/img152/9964/scrapbook47yf.jpg
łazienka

przy łazience nie ma obrazka nie wiem czemu :(

Kallisto
17.02.2006, 18:20
Czy mam ci pomachać żebyś sobie poszedł??
Moja siostra minipokemonek lepiej robi.

Dsquared
17.02.2006, 18:27
Wygląda jak wojenny barak...bleee
Nic w nim ładnego...co mam powiedzieć jeszcze jak nie ma o czym???
ujojowy ten dom i tyle

P.S
Ja rozumiem że ktoś może nie mieć dodatków z neta ale nawet bez tych dodatków można przynajmniej troche ładny dom zrobić ....a te wszystkie Twoje domy są bardzo specyficzne.....w negatywnym znaczeniu tego słowa...

kajtas
17.02.2006, 18:44
jak za duz to zle jak za maly to też żle co mam zrobic zeby bylo dobra ;( :1smutny: :( :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :ohmy: :ohmy: :please:

!Pao!
17.02.2006, 19:22
Matko Boska co to jest?!Gdzie oni śpią?Co to jest to "kuchnio jadalnia"?Ośmieszasz się dawając te "domy" do oceny.Pokoje świecą pustką..tragedia.Pobierz jakieś dodatki.Ech.. :(

Sahem
17.02.2006, 20:13
Robisz te domki maszynowo xD Postaraj się je robić powoli, a nie tak szybko. Spójrz na tą ścianę, która wystaje za domek (ta przy wejściu). Znów pusto :(

riannon
24.02.2006, 19:27
No cóz. Taki sobie ten dom. Brak jakiegokolwiek ogródka. Mało mebli w środku.

zuzax
13.04.2006, 19:04
jezu co to??
typoey domek z lat 60??
kurcze ja takie domki robiłam jak simsy 1 podstawowa wersja weszły na rynek
MAtko :con:

ada
13.04.2006, 19:48
A gdzie oni śpią?
Ja bym nie mogła żyć w takim domu. Umarłabym z nudów, pustki... blaaa... brak mi słów. :(

KoB!eTa_DeMoLkA
17.04.2006, 17:26
bez komentarza :con:

serendipity
17.04.2006, 17:39
O fuj , ja w 2000 roku (jako 10 latek) lepsze budowalem, jak mozna sie chwalic czyms tak okropnym.... Żenada.... :D :O :wacko: :con: :1smutny: xP

ŁUKASZ24
22.04.2006, 07:54
Domek b.słaby. Gdy "The Sims" pojawiło się w moich rękach miałem 7 lat. Wtedy budowałem domy lepsze od tych co teraz buduję. Ale takiej dziwnej "konstrukcji architektonicznej" jak twoja nie widziałem.

letuś
27.04.2006, 18:12
ojoj :con: mam pomysł :) zacznij używać kodów, dorób sobie trochę kasy a jestem pewna, że wyjdzie o wiele lepiej.Strasznie biednie i pusto ta chatka wygląda.Byłoby ładniej gdybyś te pomieszczenia zrobił mniejsze.

cornelia123
27.04.2006, 19:33
Ojojoj :( Bardzo słabo,bardzo...Ja mam The Sims 1 od 8 roku życia i robiłam troche lepsze...

Nilieny
28.04.2006, 08:17
Brak słów!

Nie.Plusz
01.05.2006, 09:48
Z zewnątrz: dom mi przypomina... no właśnie co? Chyba tylko niekształtną bryłę i do tego ta wysunięta ściana! okropność!
W środku: Mało mebli, mało miejsca, beznadziejne meble, podłogi i tapety.
Kuchnia(z jadalnią): pusto, nudno, szaro. Nie dopasowane. A gdzie zlew? W czym zmyają naczynia? Własną sliną?
A gdzie oni śpią?

~dusia~
04.05.2006, 18:12
Poczekajcie! Mi się wydaje że chłopak (tak mi się zdjale :P) budował domek z funduszy rodziny nie urzywając kodów. Ale jeśli nie to to jest mój komentarz:
O ja Cię! Co to jest?! Grę Sims dostałam w wieku 5-6 lat i budowałam wtedy lepiej niz ty teraz! Nawet bez kodów. Teraz niestety ie pokazę wam moich dzieł z jedynki bo po formacie zainstalowałam tylko dwójkę. Ale moge powiedzieć że jest jeden plus domku. ma okna i dach.A minusy to cała reszta. Mam pytanie gdzie twoi simowie myja naczynia?! w kibelku?! a śpią gdzie?! Jedno na stole drugie na złozonych krzesłach? Wiesz co jak zrobiłeś tę lodówkę to zahibernuj simów i obudź ich gdy poprawisz domek ...
Chłopie i ty jesteś o rok młodszy ode mnie :O

Cococzek
06.05.2006, 11:46
jak za duz to zle jak za maly to też żle co mam zrobic zeby bylo dobra ;( :1smutny: :( :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :ohmy: :ohmy: :please:

a jak grałem jeszcze w TS1 to miałem wtedy 5-6 lat tak jak poprzeniczka moja która terz miała 5-6 lat a abudowałem lepiej co to jest ??? żeby był akurat to musisz nauczyć się budować to ja jelpiej na początku TS2 robiłem lepsze domki a w TS2 buduje się trudniej to jak ty chcesz im sklepy dyskoteki i inne rozrywki budować ??? a żeby zrobić sklep to musisz miec ładny dom żeby nie odstraszać ludzi rok młodszy odemnie a takie coś zbudować normalnie wstyd i płacz w oczach ja nie umiem takiego czeegoś zrobić ja umiem wille :D xP

Sylvanna
23.05.2006, 19:11
a jak grałem jeszcze w TS1 to miałem wtedy 5-6 lat tak jak poprzeniczka moja która terz miała 5-6 lat a abudowałem lepiej co to jest ??? żeby był akurat to musisz nauczyć się budować to ja jelpiej na początku TS2 robiłem lepsze domki a w TS2 buduje się trudniej to jak ty chcesz im sklepy dyskoteki i inne rozrywki budować ??? a żeby zrobić sklep to musisz miec ładny dom żeby nie odstraszać ludzi rok młodszy odemnie a takie coś zbudować normalnie wstyd i płacz w oczach ja nie umiem takiego czeegoś zrobić ja umiem wille :D xP
:laugha::laugha::laugha::laugha::laugha:
No to zapraszam wszystkich do obejżenia "lepszych" domków i "willi" Cococzka, które zbudował w TS2:
1 dom (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31271)
2 dom (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31282)
3 dom (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31305)
Dom rzeczywiście na kolana nie powala. Tak Jak cococzek nie dajesz za dużo mebli i to jest błąd.
Ocena: 3/10

Monik@
29.01.2007, 06:29
oni nie mają gdzie spać!!!a spójż chociaż na kuchnię a na salon!!! :1smutny: :( :con: naprawdę wybacz ale to najgorszy jednopiętrowy domek jaki widziałam :(

Vegeta
13.06.2007, 17:04
Ta A Co Do Cococzka(i Nie Mowie Tego Zeby Go Obrazic)to On Zeczywiscie Robi "super" Domy W Ts2 Bo Ma Niektore Oceny Az 5/10 I Jesli Ktos Napisze Zebym Sama Dala Dom Na Forum To Odrazu Mowie Ze Nie Trzeba Umiec Budowac Zeby Oceniac A Ts2 Strasznie Mi Sie Tna :(

PS zmienilam nick ten post na gorze moj

Maxsel
13.06.2007, 21:15
Dom zewnątrz:
Fajniej by wyglądał żeby nie ta ściana, wystająca, ale jest też bez ogródka i bez basenu po prostu :O brak słów

Ocena zewnątrz 4/10

Dom wewnątrz: Bez komentarza jedna wielka ... brak słów

Ocena wewnątrz 2/10

Ocena ogólna 3/10 ( dobra rada naucz się sprawdzać wszystko porządnie a jak grasz bez kodów buduj do tylko z pokojem i łazienką a w pokoju umieśc wszystko co jest najwarzniejsze i bez przesady sciągnij rzeczy z netu i może lepiej używaj kodu Rosebud !;!;!;!;!;!;! )

semus
02.08.2007, 17:05
A mi się podoba. Mnie osobiście odrzucają domki z całą masą powpychanych z neta dodatków i lubię takie biedne z kilkoma rzeczami, takie są na temat. :D:D

Adigos
05.08.2007, 14:39
wiesz ten dom jest niezbyt ładny wcale nic w nim ładnego a jakie simsy masz????wiesz ja nie wiem ale nie moge pobrać tych dodatkow z neta ale i tak ładniejszy dom zrobie niz ten

semus
05.08.2007, 17:05
No ja mam ogółem wszystkie simsy jakie do tej pory wyszły :D.

mario
07.08.2007, 15:32
Nie chcę Cię krzywdzić, ale dom jest paskudny. Co to w ogóle ma być? Telewizor na środku pokoju, wystająca ściana. 0 drzew. Oblecha. Najgorszy dom jaki widziałem w życiu. To ja, gdy miałem 7 lat i dostałem w łapy TS, to starałem się chociaż, żeby był jakiś kwiatek i zlew. A tu nic. O boże, co ja robie w tym temacie... :| Jak już tu jednak jestem, to ocenię to coś, lekko mówiąc, ten 'nieudany domek'. No to, jak myślisz? :D... 1,5/10. Za (jak już ktoś wspomniał) dach, okna i drzwi. Ooo, nawet drzwi są! Tak mnie zaślepiło, że nie zauważyłem. :P

Nie miej mi za złe tego posta, nie chcę Cię zniechęcać ani obrażać. Po prostu sobie zażartowałem. Nie masz do tego smykałki po prostu. Ale mam dla Ciebie bardzo przydatną radę: Jak zabierasz się za domek i chcesz go poddać ocenie na forum, to postaraj się chociaż trochę, na tyle na ile Cię stać. Spróbuj się na tym bardziej skupić. Wyobraź sobie idealnen wnętrze i zrób! Korzystaj z wyobraźni, bo to ona jest odpowiedzialna za efekt! :P A nie robić kilka ścian i pokazywać. Uważam, że zbytnio się nie napracowałeś...

Edit: O, właśnie. Może napisz, ile czasu Ci zajęło zbudowanie tego domku. Jak będę wiedział, że np. 15 min, to może zawyżę trochę ocenkę i może inni też :P.

;) Pozdrawiam :)

Vegeta
08.08.2007, 09:06
Zgadzam się z Felgusiem-możesz wyobrazić sobie że budujesz dom sobie.Będziesz w nim mieszkał całe życie.W tedy będzie Ci łatwiej coś sobie wyobrazić! :papa:

Fảlivrin
09.08.2007, 11:31
ohhh mój boże ..... :x to nawet nie dom tylko jakaś kanciapa! xP

Caroline
12.08.2007, 18:11
fuuj ;o
postaraj się następnym razem

cysia
12.08.2007, 18:58
Popracuj trochę.Nie musisz ściągać dodatków,tylko możesz dać ozdoby np.kwiatki itp. :)

berry
12.08.2007, 20:54
Ocenie jednym słowem BEZNADZIEJA! Ta łazienka u Nowaków była prawie taka sama jak u Ciebie! W ogóle puste pokoje, zrobiłeś jedno zdjęcie (chyba łazienki) a obok tego pokoju puste pomieszczenia. Ogólnie to trochę wygląda jak przerobiony Maxis'owy domek :/

Caesum
15.08.2007, 15:25
Szok... Następnym razem to lepiej walnij się młoteczkiem i to kilka razy zanim coś takiego dasz...

Jadalnio-kuchnia - 0/10
Łazienka - 1/10
Sypialnia - Nie ma... 0/10
Salon - 0/10

Razem: 1/40...

Alene
16.08.2007, 11:41
ty robisz sobie z nas żarty?? :wacko: :O :con: napewno umiesz ladniej budować :P ale bez przesady.napewno chcesz sobie pozartowac z nas ze "niby" tak budujesz.Żal za dobe (lub nie :shifty: zarty) 1/10 :( :wacko: :O

apropo (moze niezbyt ładnie buduje ale na twoim miejscu chociaz bym tego nie pokazywała)
--------------------------------
niezbyt buduje ale chociaz sie staram
moze jutro dam tez swoje "dzieóło" :P

lukasz.z13
30.08.2007, 14:07
z tego co zauwazylem chyba nie masz kodow na kase kliknij na przycski w czasie budowania na shift ctrl i b i wpisz klapaucius ( jesli nie masz zadnego dodatkou np. swiatowe zycie ) lub rosebud jesli masz jakis dodatek nastanie daj enter a przybedzie ci 1000 $ nastapnie zrob cos takiego !;!;!;!;!;!;!;!; przybnajmiej zapelnij polowe a nastepnie na samym koncu zrob cos takiego !;!;!: i naciskaj enter za kazdy enter dostaniesz 50 000 $ chociaz pisze ze kod jest bledy gdy juz masz dosc kasy klinknij esc i gotowe ! MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM

Elros
19.09.2007, 12:50
Spartańskie warunki :D jak to zobaczyłem to buchłem smiechem wrzeszcząc co to ma być ? Nic nie pasuje wygląda to tak jak bys miał TS1 bez żadnych dodatków

Raven
20.09.2007, 17:51
jak na kogoś kto gra bez kodów na kasę to byłby i dobry