Zobacz pełną wersję : Niechodzące płoty
rasmusek99
17.02.2006, 19:46
Co mam robić? Wszystkie płoty które ściągam mi nie chodzą. Czego to jest wina. Kiedyś już wgrywałem płoty ale je wykasowałem bo mi sie nie podobały(lol). One jakoś chodziły normalnie. Nie wiem co sie dzieje. Prosze o pomoc
Cherished
17.02.2006, 19:49
Hmm moze sa potrzebne meshe O_o? <wiem ze to głupie> ale niektóre płoty są robione na oknach.Szczegołnie te z modthesims2
Co mam robić? Wszystkie płoty które ściągam mi nie chodzą. Czego to jest wina. Kiedyś już wgrywałem płoty ale je wykasowałem bo mi sie nie podobały(lol). One jakoś chodziły normalnie. Nie wiem co sie dzieje. Prosze o pomoc
A TO PłOTY POTRAFIą CHODZIC???!!! nie no tak na serio to nie wiem od czego to zalezy...hmmm może faktycznie potrzebne sa meshe...nie wiem bo nigdy nie miałem z tym problemu:/
Ale nie chodzą w sensie, że się nie pojawiają w grze, czy może pojawiają się (kwadracik z gwiazdką), tylko że wyglądają, jak takie maxisowe? Jeśli wogóle się nie pojawiają, znaczy, że są jakieś wadliwe (czy wszystkie ściągałeś z jednej stronki i jednego autora?). Jeżeli się pojawiają, ale maxisowe, to nie masz mesha.
Skoro chodziły Ci inne, to z pewnością one były dobre, lecz te, które ściągnąłeś są złe.
Ja przeważnie ściągam meble, ubrania i cechy genetyczne, przeważnie nic nie buduję i nie ściągam płotów, także nie znam się na tym.
Może są w furtkach?
Radzę sprawdzić stronę i następnym razem umieścić taki temat w podforum Problemy z dodatkami.
Może nie wyrażam się zbyt jasno:D. To moja wada:D
Pzdr. efcicek
rasmusek99
18.02.2006, 09:11
Niestety nic sie nie pokazuje, nie ma zdnego znaczka ani nic. a moglibyście mi podać jakieś linki do płotów bo może te które ściągam ą naprawde wadliwe
rasmusek99
18.02.2006, 10:55
co mam zrobić żeby ściągnąć meshe płotów z 11dots(to jest to gdzie są te kopuły) co trzeba z tej strony ściągnąć i gdzie wgrać żebvy chodziły te ogrodzenia. PLZ pomóżcie.
Po prostu ściągasz cały zip i wrzucasz wszystko do Downloads. Jeśli tak ci nie będzie działać, to musisz robić coś źle, bo ja też mam te płoty i jakoś wszystko działa.
rasmusek99
18.02.2006, 11:47
to może jednak jest potrzebny do tego jakiś dodatek
Cherished
18.02.2006, 15:19
Jezeli tak to powinno Pisac : Requires Night Life (nocne) albo Unversity.
;D
formalina
18.02.2006, 21:52
Płoty nie chodzą ... Nie mają nóg... :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.