Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tratata, mocz se gra

efciaq
19.02.2006, 11:16
No normalnie artist! Moi chłopcy (dzieci w wieku szkolnym) to artyści jakich mało! Nie piją nic szczególnego. Może to w szkole tak się ich zatruwa?

Otóż dzieci w wieku szkolnym (płci męskiej) sikają muzyczką. Gdy siusiają na stojąco, leci taka zabawna melodyjka.

Hę? Niezły miałam ubaw jak poraz pierwszy mi się to zdarzyło. U wszystkich chłopków u mnie tak jest.
A czemu?
Pzdr., efcicek :love:

Lapis_Lasuli
19.02.2006, 11:51
U mnie też tak jest ;) Dlaczego? Nie wiem i nie chce mi się tego dochodzić. Tak o, po prostu, jest i już :)

Cherished
19.02.2006, 12:02
Ej nie spotkałem sie z tym xD
To nie fer ;D
Jakie trza miec czesci :>??

efciaq
19.02.2006, 12:21
Ja mam tylko NS.

zab
19.02.2006, 12:25
Super, moje simy prrawie zawsze mają max tego tego od muzyki :), kreatywnosci, a nigdy czegos takiego nie było :) moze jakis dodatek :P??

Lapis_Lasuli
19.02.2006, 12:27
Ale nie o to chodzi, że jakaś muzyka leci czy coś w tym stylu, tylko po prostu takie echo, które układa się w krótką melodię :) Ja mam ns i nż.

zab
19.02.2006, 12:32
chmmm, chyba nie mam ucha, albo odgłosy z ulicy to zagłuszjają :)

P.S Pewnie sikają w rytm ulubionej melodi ;P
A wiadomo ze simy mają nad przyrodzone moce, i IQ 10 :) (zabawne ze w sim city, bo zbudowaniu miasta simy mają raptem 2% IQ ze tak powiem :con: )

Lea
19.02.2006, 14:29
Tak, jest muzyczka ale tylko na tym najdrozszym kibelku. Czemu? Bo ja wiem? Kojarzy mi sie nocnik z realnego zycia z pozytywka. Moze tworcy maxis poszli dalej? :D

Nindë
19.02.2006, 17:17
Nie, bo tak się dzieje na każdym kibelku. Śmieszna jest ta muzyka, ale momentami mnie doprowadza do szału, bo jak za każdym razem jak chłopak musi załatwić potrzebe to ona zaczyna grać.

redkakredka
19.02.2006, 18:07
Właśnie miałam wizję (cicho, nie śmiać się). A sprawdzcie w simsów którzy grają yyyy... robiąc psipsi (może być??), jakie mają cechy charakteru od zodiaku, bo mi się tak zdarzało nawet u dorosłych simsów male. Może to tak jak z wanną, jak sims ma dużo rozrywkowej jakiejś cechy (nie pamiętam, jak się zwała) to mógł bawić się w marynarza.

Lea
19.02.2006, 20:10
Nie, bo tak się dzieje na każdym kibelku. Śmieszna jest ta muzyka, ale momentami mnie doprowadza do szału, bo jak za każdym razem jak chłopak musi załatwić potrzebe to ona zaczyna grać.
Dziwne u mnie gra muzyczka tylko na tym najdrozszym :D