Zobacz pełną wersję : Dodatki na czerwono
Co ściągnę sobie jakieś meble, czy inne rzeczy do domku, to gdy sprawdzę w programie "Menadżer obiektów The Sims 2", to są pozaznaczane na czerwono ;( I dzieje się tak tylko z nowymi kształtami, bo np. nowa narzuta na łóżko jest normalnie, czy rekolor ramy lustra. A boję się, że jak nie skasuję tych, co mi program podpowiada, że są złe, to będą jakieś błędy w grze. Czy Wy też tak macie? Olewacie to, że tak Wam zaznacza? No chyba, że w nim nie sprawdzacie.
Mam tak samo, nowe meble czy auta sa na czerwono. Ale gra chodzi bez problemy, wydaje mi sie, ze te obiekty moga (ale nie musza) powodowac jakies bledy w grze i zaznaczone sa na czerwono jako ostrzezenie.
Mam tak samo, nowe meble czy auta sa na czerwono. Ale gra chodzi bez problemy, wydaje mi sie, ze te obiekty moga (ale nie musza) powodowac jakies bledy w grze i zaznaczone sa na czerwono jako ostrzezenie.
Tak myślisz? No chyba masz rację :P Teraz mniej będę do tego wagi przywiązywała. Ale chyba jeszcze nigdy, przenigdy żaden przedmiot nie pojawił mi się na liście na granatowo. Ale dzięki za aodpowiedź.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.