PDA

Zobacz pełną wersję : Bluzka

Anka18
20.02.2006, 17:11
Witam. Przydałab mi się bluzka Mei z fotostory "Amnesia" odc. 9. To jest bodajże pierwsza fotka w tym odcinku. I mesh do niej poproszę i żeby była w różnych kolorach. A jak nie będzie to mówi się trudno wezmę taką beżową. I jeszcze poproszę inne bluzki właśnie takie jak ta: na jedno ramiączko i z brokatem albo sztucznymi diamencikami na wierzchu. Najlepiej koloru czarnego, mogą być srebrne, ale wtedy bez diamencików.Może też być bluzeczka zrobiona tylko i wyłącznie z diamencików. Aha, jakby ktoś znalazł to poproszę o link do bielizny, już mówię jakiej konkretnie bielizny. Kiedyś w gazecie czytałam, że ktoś tam zaprojektował bieliznę zrobioną z samych diamentów (tylko i wyłącznie, nie że cały materiał obszyty diamencikami, tylko jakoś zostały ze sobą te diamenty połączone i stworzyły najdroższą i najbardziej ekskluzywną bieliznę.

riannon
20.02.2006, 17:15
Hmm..przecież mogłaś napisać PM do sayi, a nie zakładac nowy temat.

efciaq
20.02.2006, 18:33
Oj, coś ta Saya furrorę robi swoim fs, to już chyba 5 temat o dodatkach z tego fotostory.

nossace
20.02.2006, 20:49
Oj, coś ta Saya furrorę robi swoim fs, to już chyba 5 temat o dodatkach z tego fotostory.
A co zazdrościsz ;> Co do bluzki to napisz PM'a ;p

Anka18
21.02.2006, 15:33
Zazdrościć nie zazdroszczę. Ale chciałoby sie mieć taką ładną bluzeczkę. Czekam na link do bielizny albo bluzeczki składającej się wyłącznie z diamentów. ;P

Kash
21.02.2006, 15:42
Coś mi się widzi, że to robota Peggy (www.peggysims2.net), SimplyStyling (www.simplystyling.de) albo SunAirSims (www.sunairsims.enorth.com.cn) ale nie jestem pewna.

nossace
21.02.2006, 15:44
Zazdrościć nie zazdroszczę. Ale chciałoby sie mieć taką ładną bluzeczkę. Czekam na link do bielizny albo bluzeczki składającej się wyłącznie z diamentów. ;P
To było do efciaq ;p

Anka18
23.02.2006, 17:00
To było do efciaq ;p
Niestety, Lincia Vampircia! Do wszystkich którzy tylko odwiedzają ten dział. Do efciaq było to że zazdrościć nie zazdroszczę... Ale ciąg dalszy jest jak najbardziej do wszystkich czytelników forum. Czekam cierpliwie na link do opisanej przeze mnie bielizny! ;) ;P

nossace
26.02.2006, 19:20
Jez.... Chodziło mi o to że ona zadrości ze FS Sayi robią furorę -_-

goomaki
26.02.2006, 20:05
tutaj jest ta bielizna http://web.telia.com/~u26138834/

Anka18
28.02.2006, 16:22
tutaj jest ta bielizna http://web.telia.com/~u26138834/
WOW, dzięki, ale jak ja mam się dobrać do tej bielizny?? Bo nie wiem. ;( ;( ;( ;( ;( Prosze mi podać co i jak (krok po kroku) co mam zrobić żeby się dobrać do tej bielizny, a jak trzeba się zalogowac to napiszcie mi wpierw jak się zarejestrować na tej stronce. PLIIS HELP!!!!!!! Bardzo bym chciała tą bieliznę, pewno jest wystrzałowa