PDA

Zobacz pełną wersję : Nowiccy, czyli mój pierwszy prezentowany dom na forum:) [BRAK ZDJĘĆ]

Michalunia
25.02.2006, 17:18
Siemka! Na forum jestem od niedawna, ale to dopiero mój pierwszy domek (ultra clean). Mieszkają w nim państwo Nowiccy (tak w zasadzie są to znajomi mojej mamy. Domek bardzo mi się spodobał, więc postanowiłam zrobić na jego podstawie mój pierwszy domek na to forum)Od lewej: Joachim, Mama Hania, Tata Jacek i Matylda:

Dzięki za poświęcenie mi czasu. Licze na pozytywne oceny. Pozdrawiam, Michalunia.

Ps Aha i przepraszam za kratki na niektórych zdjęciach.

Margierytka
25.02.2006, 17:31
Bryła umiarkowanie rozczłonkowana. Ogródek lekko pusty. W Twoim domu brakuje mi dywanów i zasłon. Nadaja pewnej przytulności wnętrzom. Ale poza tym to bardzo ładny clean. I jak na pierwszy dom na forum to naprawdę udana produkcja.

riannon
25.02.2006, 17:55
Nieco bardziej podoba mi sie z zewnątrz niż wewnątrz. Ale w środku tez jest ładnie. I powtórze: brak mi ogródka :(

CoRnEliA :)
25.02.2006, 18:48
z zewnatrz domek ladny ale w srodku jest troszq pusty, nie pdooba mi sie, pozdrawiam :)

konwallia
26.02.2006, 10:07
Jak tak patrze na ten domek to na mysl nasuwa mi sie tylko jedno okreslenie: wielki, kamienny, ciemny, ciezki olbrzym... hmm.. czym to jest spowodowane? Zbyt wyrazistym i ciezkim dachem, malutkimi oknami dajacymi zbyt malo swiatla, ciemnymi scianami i podlogami w pokojach... hmm... Podoba mi sie jednak lazienka, (ta metalowo-koronkowa, jak ja to mowie oslonka, dodaje uroku i lekkosci calemu pomieszczeniu), balkony (sa w slonecznym miejscu, simowie maja sie gdzie opalac), maly ogrodek przy wejsciu (uroczo wyszedl). No wiec jak na pierwszy raz... jest dobrze :)

akaj
26.02.2006, 10:33
Ładny ten dom ultra clean, ale ogród jest troszeczke pusty, i nie ma zasłon.
7,5/10

Estera
26.02.2006, 20:51
Hmmm.... Domek podoba mi się z zewnątrz, bo wewnątrz raczej nie. No, może trochę kuchnia. 5/10 bo w domu znalazłam jeszcze kilka ciekawych miejsc, np. salon czy sypialnia Hani i Jacka- nieco zwyczajna ale ładna. Szkoda tylko, że nie widać ścian na niektórych fotkach.

wacia
26.02.2006, 21:14
Bardzo podoba mi sie z zewnatrz,przypomina mmi londynskie domy na Downing Street.W srodku juz troche gorzej,w kazdym bądź razie ladny clean ;)
p.s. podoba mi sie kuchnia *__*

Choco
27.02.2006, 17:24
Dobra, będzie w jednym krótkim zdaniu: puściutki, schematyczny clean, KONIEC ;P

cameleon
02.03.2006, 21:59
Z zewnątrz dom ładny, ale w środku rzeczywiście jest troche pusty, lecz jak na 1 raz to i tak super!

kacia
03.03.2006, 12:55
Dom jest pusty, jest ciemno i jakoś nie ciekawie. Nie zbyt mi się podoba

Danehya
07.05.2006, 18:58
bardzo podoba mi się z zewnątrz, w środku ładny, podoba mi się balkonik i miejsce przy basenie. Jak na pierwszy domek na forum jest super :)

Dsquared
08.05.2006, 23:07
Z Zewnątrz całkiem całkiem...
A co do środka yyy....nie wiem dziwnie... jakoś.
Ale ogólnie wrażenia po oglądnięciu fot.....Dobre +
Więc nie jest źle...