PDA

Zobacz pełną wersję : Znikające otoczenia

klinek2
27.02.2006, 14:32
Witam,
mam problem zainstalowałem sobie Nocne życie,ale niedziałało i odinstalowałem.
Pózniej włączyłem podst. wersję gry i wybrałem otoczenie np:.Weronę wszystko było OK,ale po załadowaniu zamiast domów i innych parceli widzę tylko błękitne tło i wyskakuje mi komentarz,że działanie zostalo zakłucone i aplikacja zostanie zamknięta. :1smutny: :1smutny:
Wcześniej nie miałem takich problemów tylko po zaintalowaniu i odinstalowaniu Nocnego życia.
PRRRRRROSZĘ O POMOC! :1smutny: :1smutny: :1smutny:

Lea
27.02.2006, 14:45
Cala gra TS2 zostala zaktualizowana do NŻ jesli nie robiles becapu nie pozostaje Ci nic innego jak reinstalka Przykro mi

berata
27.02.2006, 14:59
Możesz wcześniej zamiast reinstalki spróbować usunąć folder The sims 2 z Moich dokumentów. Gra powinna utworzyć nowy. Niestety Twoje zapisy przepadną.

klinek2
27.02.2006, 15:16
Berata jesteś super!Usunąłem folder i wszystko jest ok.Tylko zamiast werony ma jakieś Pleastvier czy coś takiego,a miłowo i dziwnowo gdzieś przepadło ale i tak dzięki :D :) :) :) :) :) :) :) :D :D

berata
27.02.2006, 15:31
Hmm, może uda się je odzyskać.
miejsce gdzie sie zainstalowalo grę\The sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods\numer otoczenia
Tu są oryginalne pliki okolic. Gdy je podmienisz z plikiem danej okolicy z Moich Dokumentow, np usuniesz z MD Miłowo i wrzucisz na to miejsce N001 z UserData, to w grze powinno się pojawić oryginalne Miłowo. To samo z innymi otoczeniami.

klinek2
04.03.2006, 13:55
Droga Berato,jakbyś mogła mówić po kolei i ,,po Polsku'',bo tego nie rozumiem co to znaczy podmienic plik itd..
Dzieki z góry.

berata
04.03.2006, 15:42
Pozostanę na przykładzie Miłowa. Podmienić: usunąć plik N001 z ...\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods i wkleić tam N001 z katalogu miejsce gdzie sie zainstalowalo grę\The sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods\

Jeśli nadal nie rozumiesz, bezpieczniej chyba będzie jeżeli nie zaczniesz grzebać w plikach gry, bo jeszcze szkody narobisz ;)

klinek2
04.03.2006, 17:13
Wielkie dzięki!!Naprawdę pomogło!
Jeszcze raz dzięki. :) :) :) :)