PDA

Zobacz pełną wersję : Ostatni Raz [BRAK ZDJĘĆ]

JuStYnKa
06.03.2006, 18:13
Och co za tytuł,^^ no to, to jest mój ostatni clean bo zamiast coraz leprze wychodzą mi coraz gorsze(ten i ostatni jest na to dowodem)... a mówią, że praktyka czyni mistrza... Teraz będą tylko domki z mnóstwem dodatków z sieci hahaha bójcie się- wiem, jestem straszna^^. No to licze na wasze oceny, jestem przygotowana na krytyki bo nawet mnie ten dom nie satysfakcjonuje. No to jedziem

Tigra
06.03.2006, 18:29
No i tu zaczyna się dylemat-bryła nie jest w całości. :con: A tak ogolie podoba mi się. :1smutny: Niektóre przedmioty do siebie nie pasują-ale nie jest tragicznie:)
5/10

~Asiulek94~
06.03.2006, 18:38
Podoba mi się tylko drzwi wejściowe mi się nie podobają (bo są sklepowe :P ), świeczki (jako lampy) w korytarzu, a salonie z jednej strony nowoczesne meble, a z drugiej stare pianino, w gabinecie ten obraz wiochy mi się nie podoba :P , w łazience po co szafki jak nic tam nie leży :O (nie kumam), innych zastrzeżeń nie mam :) (i całe szczęście nie ? :P ).

Ogółem 7,8/10 :)

magda_909
06.03.2006, 18:39
Czemu gorszy?
Mnie sie podoba! Bardzo ładny domek
tylko faktycznie mogłaś dac zdjęcie całej bryły.
Właściwie nie mam się czego doczepić
9/10

DoRX =P
06.03.2006, 18:58
Całej bryły domu niesety nie ma więc nie będe jej oceniać. Chociaż nie podoba mi się to, że dom jest lekko potopiony przez ten mini stawik oraz to coś po lewej stronie-tzn ten kawałek ściany. W środku nie jest źle mimo to, że w każdym pomieszczeniu panuje inna kolorystyka ale meble mniej więcej pasują.
No to by było na tyle 5.5/10

Pozdrawiam

Mateo
06.03.2006, 20:08
szkoda, ze ostatni clean... mnie sie bardzo podoba ten domek, ma ten klimat, sam takiego bym nie zorbił... :) dla mnie jest wpożądku, nie mam się do czego przyczepić.

#Julka#
09.03.2006, 15:07
A mi sie podoba :) Sama bym takiego nie zrobiła :P A pozatym śliczna simka ;)

konwallia
09.03.2006, 16:19
A czemu nie ma forki calej bryly tylko od wejscia? I nie widac całosci :( Jak na wersje clea domuś całkiem śliczny. Nie podoba mi sie jedynie przedpokój, podloga gryzie sie z tapeta, ale reszta całkiem spoko.

JuStYnKa
09.03.2006, 18:05
A czemu nie ma forki calej bryly tylko od wejscia? I nie widac całosci :( Jak na wersje clea domuś całkiem śliczny. Nie podoba mi sie jedynie przedpokój, podloga gryzie sie z tapeta, ale reszta całkiem spoko.
Dała bym zdjęcia bryły z tyłu lecz jest to niemożliwe bo po instalacji dodatku własny biznes gra w ogóle mi się nie chce włączyć i wyskakuje błąd... :con:

riannon
11.03.2006, 09:34
Bryły całej nie widać, ale wydaje się być ciekawa. Nie podoba mi sie tylko ta paskudna barwa jeziorka w ogródku. Jakieś wyblakłe. W środku jest fajnie. Tylko trochę pomieszane jest. Raz nowoczesne, a raz takie bardziej stare. Np .w salonie według mnie nie pasują te kanapy. Albo w tym gabinecie: tapeta i biurko fajnie, ale to nowoczesne czarne krzeslo nie pasuje. ALe klimat czuć i jakoś bardzo podoba mi się ta widoczna część bryły.

Choco
13.03.2006, 12:10
Nie jest aż tak źle.... Ja bym nie potrafiła zrobić taki domek bez dodatków :P

Koniczynka
27.06.2006, 09:52
sliczny, troche wiejsk, przytulny domek
10/10 - wiec jednak cwicznie czyni mistrza :D