PDA

Zobacz pełną wersję : Wiejskie domostwo - czyli pierwszy domek Bad Peter'a [BRAK ZDJĘĆ]

Bad_Peter
06.03.2006, 19:47
Hehe zrobiłem dla was jeden domek ale nie tylko jeden. Narazie publikuje jeden. Jeżeli wam się spodoba to może umieszcze go do ściągnięcia. Oceniajcie go w skali od 1 do 10. No to ja pokazuje screeny xD Nie spodziewam się oceny roku ale może komuś sie spodoba

No i to koniec :) Pokazwalem juz wszystkie screeny :) Teraz oceniajcie :)

Wika
06.03.2006, 19:58
Bryła ciekawa, ale wnętrze mnie nie zachwyciło. Strasznie ciemno, a w pokoju nastolatka/nastolatki łóżko nie pasuje do reszty. Mało przytulny.
Ocena: 5/10

:*
Pozdrawiam

Bad_Peter
06.03.2006, 20:00
Taak z tym łózkiem nastolatki to masz racje :) Nie mialem innego to mi najbardziej pasowala bo z innym bylo by jeszcze gorzej. Ciemny noo to było celowe, bo to dom drewniany taki wiejski. Nie wiem czy klimat mi wyszedl ale jak na pierwszy raz to chyba nie najgorzej co? xD

Wika
06.03.2006, 20:06
Nie jest tragicznie... ;) Nie chcę się zbytnio wymądrzać, bo ja nie potrafię wcale budować (wychodzą mi parterowe kwadraty :D). Ale wiejskie to to nie moje klimaty są i wyraziłam swoje zdanie na ten temat :)

Angel com
06.03.2006, 22:19
Ychmm... jak na pierwszy dom jest nieźle,, ale.. ogród jest jakiś niedopracowany i jak na moje gusta.. przedmioty (tzn. roślinki kamyczki) sa ustawiae zbyt regularnie. Bryła nieciekawa... wygląda jak jakaś kawiarnia ten dom z powodu dość sporego tarasu parasola, krzeseł i stołów. Wewnątrz jest stanowczo za ciemno, ja przepadam za jasnymi kolorami i światłem, a co gorsza elementy nowoczesności przeplatają się w TYCH samych pomieszczeniach z elemantami echm.. jak to wyrazić... no... takimi troszkę starszymi...( :con: no co?) -_-'uff. Na przyszłość staraj się bardziej dopasować meble. (proszę wybaczyć błędy interpunkcyjnę i jakiekolwiek, bo się śpieszę... a jutro bym o tym poście zapomniała, skleroza nie boli jednak)

Mgiełka
07.03.2006, 07:29
A mi się właśnie ogród podoba. I bryła domu też :) No ale te wnętrza... Trochę w nich pustawo i ciemno, chociaż mówiłeś, że miało tak być. Ale domek na wsi też mógłby być jaśniejszy. I tak jak już ktoś wcześniej wspomniał przeplatanie sie np. komputera, nowoczesnych przedmiotów ze starymi. No jak zobaczyłam ogród, to myślałam, ż będzie trochę ładniej i w środku. Kuchnia ładna Ci wyszła. :) Napewno starałeś się. Ja dam Ci 6/10. :)

Bad_Peter
07.03.2006, 14:50
W następnym moim domku zastosuje sie do waszych zastrzeżeń i sprobojr zrobić lepszy xD Dzięki za oceny :) Bo mimo iż widzicie błey to teraz będę wiedział jak poprawić. Nowy dom nie bedzie juz wiejski. Będzie jasny, ladny i nowoczesny :)

Chocolatté
07.03.2006, 16:28
Widać, że się starałeś :) Aczkolwiek, domek na wsi powinien być jaśniejszy, dodatki, które oczywiście (mówię o tych, co zostały zastosowane) są dobre, tylko takie bardziej wiejskie by mogły być (poszukaj w wyszukiwarce, tu, na forum, a napewno coś znajdziesz :)) Hmm, co jeszcze? Taak, łóżko w pokoju nastolatki nie pasuje, ale nie jest źle. Nie podoba mi się stół w kuchni, bo wygląda mi to na stołówkę. Ogólnie mi się podoba, widać, że się starałeś. Pozdrawiam ^^

Wickoo
08.03.2006, 19:49
Szczerze? ani troche mi sie nie podoba :O Pokoje masz zdecydowanie zbyt wielkie, takie to sie robilo w the sims 1, bo tam jakos tak dziwnie bylo :D

A w dwojce to trzeba sie postarac zeby wszystko zmiescic na malej powierzchni, zeby bylo przytulnie i ogolnie tako jako ;-)

Bad_Peter
08.03.2006, 20:41
Heh spox. Następny mój dom postaram się zeby był dużo lepzsy. Ale dzięki za skomentowanie tego :) :) :)

saliva
10.03.2006, 00:55
Dom jest nawet niezły (bryla odrobinę za kwadratowa i zbyt ciemno w środku - mogłeś przynajmniej pozapalać jakieś lampki) jednak ciekawi mnie jedna rzecz. A mianowicie: dlaczego w przedpokoju wiszą ręczniki? A może to moje nowe okularki szwankują?
Pozdrawiam pracuj dalej :D

|:Alex:|
10.03.2006, 19:58
Peter no powiem że to fajny domek ;) Nie che cię surowo oceniać bo to pierwszy raz :) To nie ma troszeczkę ładu a raczej nie ma w ogóle ładu . No dobra co tam mi szkodzi 6/10 ocena 4 - . A jak na wiejskie to to jest :D

riannon
11.03.2006, 09:21
Nawet ładnie, ale przyczepiłabym się tych słoneczników i dróżki. To wszytsko razem wygląda jak cmenatarzysko kwiatków:P Takie bylo moje pierwsze skojarzenie. W srodku jest ładnie, aczkolwiek nieco ciemne zdjęcia co utrudnia dokładne obejrzenie. Domek jest bardzo przytulny, dużo brazowego, rzeczywiscie takie wiejskie klimaty czuć. Ogólnie trochę bym ogródek zmieniła, ale w środku jest b. ładnie.

Gabi
11.03.2006, 12:21
Niezły, kolorki są za ciemne troche i czasami meble się gryzą i prześwitują pustki... ale ogólnie jest fajnie 6/1o

Bad_Peter
11.03.2006, 12:26
Dzięki bardzo za ocenki :) Ciesze się z nich. Teraz biorę się do roboty i robie kolejny dom :) Mam nadzieję, ze bardziej wam sie spodoba :) xD
---
Pzdr
userzy forum :)

Koniczynka
27.06.2006, 09:56
brzydki domek bo taki marchewkowy a w srodku jest ostro ciemny bleh
2/10

bOginka
27.06.2006, 14:41
ajj... ciemość widze :| jak wiadomo lubie duze domki ale jakos tutaj nie pasuje duza bryla do "wiejskiego domu"... hm wiem trudno mi dogodzic :D:D ale za starania itp itd 6/10

Makabrus
28.06.2006, 18:38
Będe szczery może cię to zmotywuje ale ten dom to tragedia jeśli to jest wiejski dom O_o
Raczej bym powiedział że klimat który tam panuje odpowiada czarownicy i te śiweczki na kominku jak u czarownicy ciemność....i jeszcze raz ciemność!!
Bryła też pozostawia dużo do zyczenia:\ Ogródek sztywny taki sztuczny!!
Moja ocena 0/10