Zobacz pełną wersję : Coś. [BRAK ZDJĘĆ]
No cóż, zakochałam się poprostu w Czapli made by Alia, i tak jakoś wyszło że zabrałam się za... to coś http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/wink1.gif.
Zapewne znowu dostanę po łbie (tylko nie za mocno, jest naprawdę wrażliwy..) ale pokażę.
* nie jestem dobra w robieniu zdjęć małym pomieszczeniom, takim jak ten "korytarz".
Pfuu... łazienki nie sfotografowałam ^^
Bardzo pusto...i oprócz łazienki niesfotografowałaś sypialni... :con:
yyyy....
Tak bryla bardzo fajna tylko ja osobiscie niechcilabym sie kapac gdy sasiedzi patra PO CO TYLE OKIEN po za tym troche bardzo pustawo :| :O
Ładna bryła i kolorystyka. Pkt. bym odjęła tylko za zbyt dużo wolnej przestrzeni (ale dodałabym tylko troche rzeczy, nie lubie "naćkanych" domków) A że nie ma zdjęć łazienki i sypialni nie dam oceny końcowej :P
Melicyanda
11.03.2006, 09:15
Troszeczkę pusto;).Ale tak ... tak ... tak egzotycznie;).9,2/10
Gdyby nie ta podłoga na zewnątrz to byłoby slicznie:P A w środku jest bardzo przytulnie i troszkę egzotycznie. Ale miejscami pusto, zdecydowanie za pusto... Ładny domek:P
Noo....
Bryła piękna! 9/10
Ale wewnątrz! Dlaczego nic tam nie ma?
2/10
Razem: 11/20
Zaraz włączam grę (tiaa, cały dzień przy kompie, a do gry to nawet nie zaglądam...) i przy okazjii sfotografuję łazienkę i sypialnię.
Super bryła! :) Troche za dużo okien. I w środku trochę pustawo. Ale produkcja w miarę udana :)
Foty są.
Sypialnię zmieniłam, doszłam do wniosku że w pierwotnej wersji nie było szafy...
http://img221.imageshack.us/img221/8413/snapshot111e04e4111f1e700ox.jpg (http://imageshack.us/)
Do łazienki nie mogłam się dostać. Uchwyciłam ją z tak
zwanego lotu ptaka...
http://img221.imageshack.us/img221/4070/snapshot111e04e4511f1e9d7ls.jpg (http://imageshack.us/)
Niee no, fajnie tak egzotycznie :P ;P Lubię ten styl xP
.:Patison:.
11.03.2006, 15:35
Sypialnia i łazienka już lepiej wyglądają. ;)
Ale tamte pierwsze screeny to porażka. :O
Fajna bryla :P Tylko szkoda ze w lazience tyle okien...jak ma sie sim kapac, gdy na nia ktos patrzy? ;) Ale oprocz tego to ladnie, ocena: 9/10
Nawet fajnie ale o duużo za pusto .A po co tyyle okien ??? No 5/10
kataryna1
15.03.2006, 16:29
No to będę drastyczna. Nie podoba mi się to ZupełniE :con: Bo:
1) jest za dużo okien
2) dom jest za pusty
Więc radziłabym albo wypełnić puste przestrzenie, albo zmniejszyć cały dom.
P.S. A ktoś mi mówił, że mój dom jest pusty. W porównaniu z tym mój jest wypełniony po brzegi. :P
Nawet nieźle, chociaż troche za dużo okien i jak dla mnie za pusto...ale ogółem nie jest źle, 6/10:)
A ja mam zupelnie inne zdanie co do tej budowli :\
Zewnątrz:
Bryła bardzo mi się podoba, daje za nią duży plus, ale nie podoba mi się, że dałaś te płytki pod domem i przede wszystkim za mało okien. Trawa lepiej by wyglądała gdyby cała była zieloniutka.
Wewnątrz:
Przykro mi, ale nic mi się tu nie podoba. Nie muszę chyba wspominać o pustce jaka panuje w tym domu. Radziłabym Ci robić mniejsze pomieszczenia i dawać trochę więcej roślinności, wtedy lepiej by to wyglądało. I dlaczego wszystkie pomieszczenia mają tą samą barwę ścian i podłóg ? Meble też źle dobrane...
Przykro mi ale dom oceniłabym 2/10, punkty dałam tylko za bryłe :(
Ale następna praca napewno wyjdzie dużo lepiej :)
Pozdrawiam.
Plotkara12
03.05.2006, 20:46
No, bryła fajna, taka z pomysłem. Szkoda, że w środku jest tak pusto... :con: 6,5/10
Powiem szczerzę... Na zewnątrz jest ok, ale brak ogrodu. Uchwyciłaś ten egzotyczny styl wykonania.
Ogółem:
Zewnątrz:
-brak ogrodu
+architektura
Wewnątrz:
-Mało fotografi; Brak łazienki,salonu i sypialni.
-Za mało mebli itp.
-Nie widzę dodatków z neta, jeżeli są za mało.
Moja ocena: 3-
Bryła bardzo ładna,ale w środku strasznie pusto.W łazience jest za dużo okien.
Z tego wszystkiego tylko bryła jest ładna,a środek pusty,zwykły,niczym niue zaskakuje stoi tylko stół i koniec.Gdybyś w te wnętrza dodała jakies jeszcse meble to by było su[er
Ładny domek, to znaczy bryła bo w środku przydałoby się więcej mebli.
misiek:)
05.05.2006, 13:28
A mi się (dla odmiany) nie podoba. Bryła jest za prosta, za dużo okien, a wśrodku nie mam nic specjalnego. 3/10.
bryla bardzo udana ...za nia masz 8/10 natomiast w srodku fatalnie ..pusto , nudno , i brzydko ocena 1/10
Jadziuchna
13.05.2006, 21:32
Bardzo dziwaczne... Jak grzyb... Albo sylikonowy cycek. Nie chciałabym mieszkać w grzybie.
gracjanka
14.05.2006, 17:30
Mało zdjęc, ogromny nienaturalny dach i pusto w środku, czy wy chcielibyście w takim czymś mieszkac? Ja ani moje simy też nie...
NEGATIVE
28.05.2006, 12:52
Bryła śliczna, ale w środku troche za pusto... :con: :O :unsure: :thx: :kotek:
Super bryła, bardzo fajna:P sypialnia jest ładna, ale reszta tak troszkę pusto... chociaż całkiem ładnie:P 7.9999/10
Koniczynka
25.06.2006, 15:15
bardzo malo zdjec, w rzucie z gory w ogole nie widze mebli, no w sumie to dostrzegam ich raz, dwa, ooo znalazlam krzesleko :/
z zewnatrz ladny dlatego to ci ratuje ocene 5--/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.