PDA

Zobacz pełną wersję : Ultra Clean House "Paranoidalna Bzdura" und "Yoda House" z zewnątrz [BRAK ZDJĘĆ]

Vivatte
11.03.2006, 09:46
Ultra Clean House "Paranoidalna Bzdura"

Witam w domu Paranoidalna Bzdura. Nasz reporter przyszedł tutaj, aby zobaczyć najnowsze trendy z Kairu, ale niestety, nie wiemy jak wygląda zewnętrznie dom. Oto jego wnętrze:

1. Ósmy cud świata, czyli salon pierwszy.
2. Cud, czyli kuchnia.
3. Drugi Salon.
4. Basenu nie będę pokazywał. Ot, zwykły basen pod dachem. No dobra, pokażę :)
5. Sypialnia.
6. Nic ciekawego, łazienka:
7. Siłownia:
8. Wszyscy na to czekaliście... albo nie... DOM Z ZEWNĄTRZ:
9. Yoda House:
10. Teraz się na mnie wkurzycie, link do wszystkich zdjęć:
I?

riannon
11.03.2006, 09:51
A nie mozesz wkleić tych zdjęć na forum?? Na tej stronie są one tak małe, ze prawie nic nie widac. A to co widac to jest takie sobie, moze być.

Vivatte
12.03.2006, 12:33
W tym problem :/ Nie umiem wklejać zdjęć na forum :/ zawsze są krzyżyki.

#Julka#
12.03.2006, 14:47
Znam najprostszy sposób :
Wejdź na www.imageshack.us, kliknij na przeglądaj i wybierz swój obrazek. ( Uwaga, może mieć maximum 1024 kb ) bierzesz host it i czekasz. Po chwili masz nową stronę. Kopiujesz adres z linijki przy której pisze hotlink for forums i po prostu wklejasz to na forum :) Mam nadzieję że pomogłam.
Co do domku : zły nie jest, choć te zdjęcia są małe i za dużo nie widać :/ ale jak napisała Perełka 13 " to co widać, może być " ;)

Vivatte
14.03.2006, 13:52
Prosiłbym jakiegoś moda o usunięcie tego tematu, bowiem teraz zrobię Paranoidalną Bzdurę w innym temacie. Ślicznie proszę :)

Koniczynka
27.06.2006, 09:53
wklej te zdjecia na forum w wiekszym wydaniu bo nawet i sie nie chce na te linki klikac...