PDA

Zobacz pełną wersję : Paranoidalna Bzdura [BRAK ZDJĘĆ]

Vivatte
14.03.2006, 13:53
Pokażę wam Paranoidalną Bzdurę z imageshack.us! Dobra?

Dzięki.

Chocolatté
14.03.2006, 14:34
Hmm, szczerze, to mi się nie podoba... Jest strasznie pusty, bryła (piramida) również nie przypadła mi do gustu. Hmm, pewnie pomyślisz "przyzwyczajona do dodaków". Nie, nie jestem przyzwyczajona do dodatków, mimo, iż mam ich dużo, to potrafię grać bez. Ah, przyjrzałam się też wannie. Ona jest brudna? Czy to grafika? Jeżeli grafika, to wybacz, ale wygląda jak brudna ^^ Ogród też jest... Jest? Nie ma go. Poza stawikiem i palmami, nie ma nic. Jakieś kwiatki, czy coś ^^ A tak, to wybacz, ale dam Ci 3/10, bo tak tragicznie nie jest *-*

Vivatte
14.03.2006, 14:38
Trudno :). I tak sądzę, że jesteś przyzwyczajona do dodatków. Jestem okrutny :). A, i brudność wanny to grafika.

Ps. Nie ściągam jakiejś hiper-ilości dodatków. W ogóle ich nie ściągam, więc dlatego tak pusto. Nie wiem co zrobić w środku, nie mam czym wysadzić.

Melicyanda
14.03.2006, 15:36
Fajne .... :)Takie .... Takie... egzotyczne:)6,9/10

GreenGirl
14.03.2006, 16:22
Piramida chyba już była i to dosyć niedawno... ;>

W środku eee... nieciekawie...
Nie ma na czym oka zawiesić...

4/10...

:)

akaj
15.03.2006, 16:28
Nie zbyt ładne
2/10

#Julka#
16.03.2006, 13:16
Podoba mi sie bryła i ogródek. Domek wewnątrz już mniej.
Mister Salon cz. druga - nie pasuje mi ten obrazek nad wieżą, bardziej by pasował do kuchni :P
Szkoda że prawie wszystkie ściany są białe, mogłaś zrobić jakąś fajną tapetkę :D
W sumie domek jest nawet udany :)

koslawy
17.03.2006, 06:34
Taa... Piramida była i to moja <lol>
Ale dobra... ;>

Zewnątrz jest za pusto w tym 'ogrodzie' :P
W środku - w ogóle mi się nie podoba. Nie pasuje to w ogóle do bryły domu.

rosex
17.03.2006, 11:03
Taa... Piramida była i to moja
No właśnie - wydaje mi się, że gdzieś piramidę już widziałam.
A tak po za tym to mi się nie podoba. Zewnątrz jest w miarę ładnie (po za tym, że ogród jest badziewny i trochę łysy), ale w środku szczerze mówiąc do bani. Totalne nie dopasowanie. Jeżeli decydujesz się na takie egipskie klimaty to zrób to porządnie i w całości. No bo to wygląda dziwnie - z zewnątrz piramida i palmy, a w środku jakieś zwykłe (nie)nowoczesne meble. To jest przynajmniej moje zdanie. Pozdrawiam.

Vivatte
17.03.2006, 13:39
Łatwo ci mówić... nie mam egipskich mebli bo nie ściągam dodatków. Co ja niby miałem zrobić w środku? Kurczaki po chińsku i powiedzieć że są starożytne? Nie mam egipskich rzeczy a te marokańskie mam, tylko że nie ma odpowiedniej tapety. Co miałem zrobić?

koslawy
17.03.2006, 14:11
Co miałem zrobić?
ściągnąć dodatki albo zrobić inną bryłę.

rosex
17.03.2006, 17:46
Mógłbyś poświęcić trochę czasu na ściągnięcie dodatków. To chyba nie jest takie trudne, a jak ściągniesz parę mebli to się świat nie zawali. Bo po prostu to wygląda beznadziejnie. W ogóle wnętrze jest dziwne, ponieważ w większości pomieszczeń jest wykładzina (i to niebieska do białych ścian O.o). A mable to kompletnie nie pasują do siebie i do niczego innego. A tak po za tym do jakie masz dodatki?

P.S. Napewno da się znaleźć ściany i podłogi do marokańskich mebli.

Vivatte
17.03.2006, 18:24
Chciałem ściągnąć dodatki, ale niestety mi nie działają. Jednak obecnie hostinguję zdjęcia do mojego new przytulnego domku, z którego osobiście jestem dumny. Za 20 minut będziecie mogli go oglądać :)

rosex
17.03.2006, 18:55
Chciałem ściągnąć dodatki, ale niestety mi nie działają.
No to może najpierw ściągnesz meshe?

Vivatte
18.03.2006, 07:32
Dobra, przyznam się. Kompletnie nic nie umiem. Próbowałem kiedyś ściągnąć taki abstrakcyjny obraz. Nie działał, więc pomyślałem, że mam jakiś problem z simsami i dałem sobie spokój.

riannon
19.03.2006, 16:55
Widze, że tym razem zdjęcia są wreszcie wklejone na forum:P Nie jest najgorzej, ale nie podoba mi sie w środku. Na zewnątrz też nic nadzwyczajnego, piramida jak piramida.

Choco
20.03.2006, 17:17
Taaaa. rzeczywiście Paranoidalna Bzdura X>

Margierytka
22.03.2006, 08:52
Powiem dziwaczne - ale nie na tyle, żeby uznać to za genialne dzieło. Bryła nie z tej bajki. Wnętrza klasyczne, ale przyjemne. Jakby dach był szklany zdecydowanie byłoby ciekawiej.

COOL
22.03.2006, 10:34
Okropne...
Całość nietrzyma sie kupy.. pomieszane style... /niejest on zanowoczesny jak na piramide :O/
W pokojach wszystko "przy scianie" okropnie pusto, wystrój zerowy :con: xP
daje:
3/10 - wystrój
6/10 - bryła
2/10 - klimat

średnio:
3+/10
za dobre chęci :)

Baki
22.03.2006, 13:05
nie wiem czy tak mialo być czy nie. ALe nie podoba mi sie ..
Sciany są biale i nie ma tam stylu.. sorka

najwyzej 2/10 :con:

Koniczynka
29.06.2006, 12:00
z zewnatrz niby piramida ale nie wyglada jak sie bardziej przyjzec i zastanowic.... i pewnie sciagnelas ja....
3/10
wnetrze dfajne ale masz duzo niewykorzystanej przestrzeni..... malo kolorow....
5/10

ogolem 4/10

Skate_misia
29.06.2006, 12:29
Nie podoba mi się.... Wnętrze okropnie puste i bez klimatu...
A teraz oceny:
+/- (ciesz się, że jest!) to zewnątrz bryła nie ciekawa ale ważne że piramida i otoczenie też takie sobie, ale mogłeś sobie odpuścić tą całą zabawę z piramidą jako bryłą
- wnętrze i wszystko pozostałe
ocena kńcowa:
1,5/10

Angeo
29.06.2006, 23:08
Piramida, hmm... fajnie, ale oklepane ;) W środku dom nie ukazuje niczego ciekawego. Jest wręcz "nudny", pusty. Nie chodzi o to, że nie ma w nim dodatków z internetu. Jestem w stanie zrozumieć to, ale jest na prawdę nieciekawie urządzony. Dom ten reprezntuje dwa odmienne style. Z zewnątrz piramida itd... a w środku jest tak pospolicie. Powinien być urządzony tak by faktycznie pasował do tych egipskich klimatów!

Hmm... to chyba na tyle ^^

Nox
30.06.2006, 08:20
Pokaz zacząłeś od wnętrza a to niezbyt zachwyca, za to bryła jest świetna! daje 7/10 bo troche w środku zepsute:P

Makabrus
30.06.2006, 15:01
Odnosze takie wrażenie, że budując ten dom wcale nie postarałeś się!
Bryła jest.....taka prosta zwykła :\ Co do wnętrza to też nie zachwyca, wszystko wydaje się sztuczne i ta pustka która panuje w tym domu, jest straszna nawet powiedział bym że czasami przerażająca! Dom pozatym jest ciemny :1smutny: Ciągle podkreślasz, że nie ściagasz jakiś dodatków z netu ok to towje zdanie nie lubisz ściagać (czy jakiś tam inny powód) ale dlaczego nażekasz, że nie masz czym wypełnić dom O_o to jest nielogiczne!
Może jedynym rozwiązaniem było bym zrobić mniejszy dom :) ;)
ocena: 0/10

Agita
02.07.2006, 21:26
Ta piramida wogóle mi się nie podoba, wnętrza też nieciekawe i puste.
Ocena: 2/10

Ps. Nie ściągam jakiejś hiper-ilości dodatków. W ogóle ich nie ściągam, więc dlatego tak pusto. Nie wiem co zrobić w środku, nie mam czym wysadzić.

Wbrew pozorom można zrobić bardzo ładne domki clean, więc nie rozumię twojego wytłumaczenia...