Zobacz pełną wersję : Gra nie działa :(((
Witam. Mama oryginalan gre the sims 2 i dodatki do niej. Ostatnio musialam odinstalowac gre i teraz ponownie ja instalowalam. Wszystko zainstalowalo sie oki ale nie dziala!! ;( Po wlozeniu plytki z gra do napedu pojawia sie komunikat zeby wlozyc odpowiednia plyte i ponownie uruchomic gre. Dlaczego tak sie dzieje?? Przeciez jest wlozona odpowiednia plyta!!! Pomozcie!!!! :(
A jakie dodatki masz, i jaką płyte wkładasz? Ja tak miałam z NŻ wkładałam płytkę od TS2 i pojawiał mi się komunikat że zła płyta. A jak włożyłam NŻ to się włączyła.
Mam dodatki na studiach i nocne zycie. Jak zainstaluje wszystko to wkladam plyte z nocnym zyciem i zawsze wszystko bylo oki a teraz nie :( . Nawet jak zainstalowalam same sims 2 bez dodatkow i wkladalam plyte ktora jest potrzebna zeby gra chodzila jest to samo - komunikat - prosze wlozyc odpowiednia plyte .....
Mam dodatki na studiach i nocne zycie. Jak zainstaluje wszystko to wkladam plyte z nocnym zyciem i zawsze wszystko bylo oki a teraz nie :( . Nawet jak zainstalowalam same sims 2 bez dodatkow i wkladalam plyte ktora jest potrzebna zeby gra chodzila jest to samo - komunikat - prosze wlozyc odpowiednia plyte .....
Ja mam identycznie!!I właśnie nie wiem co mam zrobic!:(No jak wkladam plyte z simsami 2 to mi wyskakuje ze mam włożyc odpowiednia plyte, no to ja wkładam płyte nr.1 i dalej to samo!!!!!!!!!!11 ;( ;( :con: :(
Najlepiej obejrzyj dokładnie płytę i sprawdź, czy nie jest porysowana lub brudna.
omg, profesjonalna porada, toffie.
to tak jakby zeby wyczyscic talerz dmuchac na niego - moze pomoze - a nie pomoze.
najlepiej dowiedzcie sie czy przypadkiem piratow nie macie ;x
To może w takim razie wpadłbyś na inny pomysł Wickoo :P?
takie cus zdarza sie w piratach :) gra nie widzi napedu z nieorginalna plyta, chyba ze jest odpowiednio dopieszczona, ale jak siemy tutaj sie o tym nie mowi :)
Tym bardziej wlasny biznes, maxis dolozyl troche do zabezpieczen, ale zadne zabezpieczenie antypirackie nie jest skuteczne w 100%, jedynie moze utrudnic zycie niezaawansowanym w obsludze komputera osobom :)
Jeżeli gra pluję się o odpowiednią płytę to niekoniecznie wskazuje to na posiadania kopii płyty , może to też być wina albo walniętej instalki (niby wszystko instaluje ale potem twierdzi, że nie ten cd) albo wina samego CD.
Jeżeli wkładasz odpowiedni CD, a to wywala i posiadasz rzeczywyście orginalne płytyto poszukaj sosbie na sieci mini-obrazu i zmontuj w deamonie (info jak w przyklejonymtopicu).
Ja linków nie podam bo nie mam pewności czy posiadasz orginalne CD a nie będe propagował piractwa :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.