Zobacz pełną wersję : to ja bym jeszcze poprosila...
Sandrunia92
17.03.2006, 14:45
wlasnie gdzie bym mogla znalesc dodatki na parcele publiczne bo mam zamiar zrobic cos ciekawego tylko o the sims 2 zwyklego bez zadnego dodatku niestety ;(
~Asiulek94~
17.03.2006, 15:04
A nie szlo tego napisać w 2 poprzednich twoich tematach :wacko: ?????????
Sandrunia92
17.03.2006, 16:59
słuchaj bede pisac ile mi sie chce tematów:/ moze dopiero pozniej to chcialam:? tamte tematy sa zwiazane zupelnie z czyms innym wiec naisal to w innym poscie a tak wogole szkodzi ci cos wogole?:? co ci to przeszkadza?:/ wiec jakbys mogla to spelniaj prosby czlonkow tego oto forum,anie wyklucaj sie jasne? A jak juz nie chcesz ich spelniac to chociaz sie nie madruj i wogole sie nie udzielaj...:/
słuchaj bede pisac ile mi sie chce tematów:/ moze dopiero pozniej to chcialam:? tamte tematy sa zwiazane zupelnie z czyms innym wiec naisal to w innym poscie a tak wogole szkodzi ci cos wogole?:? co ci to przeszkadza?:/ wiec jakbys mogla to spelniaj prosby czlonkow tego oto forum,anie wyklucaj sie jasne? A jak juz nie chcesz ich spelniac to chociaz sie nie madruj i wogole sie nie udzielaj...:/
asia sm ma rację, mogłaś to napisać w jednym temacie, albo poprostu dopisac prosbe o szukaną rzecz do istniejącego tematu, a nie zakładać kilka zbędnych tematów, a i nie radze ci 'pisać tyle tematów ile ci się chcę' bo możesz dostac bana za to.
Sandrunia92
17.03.2006, 17:07
napisalam nowy bo do tamtych nikt nawet nie zagladał...a jak juz ktos zagladnal to podawal mi cos innego albo dwa razy to samo wiec postanowilam dac nowy temat jarzysz...?
napisalam nowy bo do tamtych nikt nawet nie zagladał...a jak juz ktos zagladnal to podawal mi cos innego albo dwa razy to samo wiec postanowilam dac nowy temat jarzysz...?
nie zaglądal, bo może np. nie zna takiej strony z dodatkami jakich ty szukasz.
nie zaglądal, bo może np. nie zna takiej strony z dodatkami jakich ty szukasz.
Swiete slowa mateo
Sandrunia92
18.03.2006, 12:04
no dobra rozumiem ze nie znal no ale po co mi dwa razy ta sama?... no dobra nie wnikam w to wyrabane na TO! mam dosyc klucenia sie z ludzmi ktorzy wogole nie kumaja co do nich mowie:/
Sandrunia92
18.03.2006, 12:22
To jak pomoze mi ktos czy nie?
Sandrunia92
18.03.2006, 14:49
dzieki;);)
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28672 -Jest już taki temat,
http://www.retailsims.com/ -tu są same rzeczy do sklepów.
Sandrunia92
18.03.2006, 16:22
jeszcze raz dzieki :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.