Zobacz pełną wersję : Akademik "Klasa" [BRAK ZDJĘĆ]
Nudziło mi się, bo jestem chory więc stworzyłem następne moje dzieło.
Dzieło nazywa się Akademik "Klasa". Nie wiem dlaczego klasa, ale jakoś tak wyszło... Maskotką Akademika jest Duży pluszowy MIŚ.Budynek jest "nowoczesny" tzn. z dodatkiem Własny Biznes.
Zapraszam do oglądania!!!
I jak? Odrazu chciałbym przeprosić za krzesła, że nie są wsunięte.
Przepraszam za małe zdjęcia, bo nie umiem wklejać je na [ur]imageshack.us[/url]
Prosze o komentarze.
ładne..ale czemu tylko 1 zdjęcie...ale bardzo podoba mi sie bryła :))))
edit: wnętrze też jest cool... daję 10/10
No, bardzo ładny i funkcjonalny akademik. Zdjęcia są małe, ale da sie z nich cos odczytać. Nie podoba mi sie tylko ta jadalnia(stołówka, jak kto woli) :D
Ogółem 9/10 B)
P.S Tez jestem chora, (biedny mój nos, wstretne katarzysko, kości mnie bolą...Ratunku!)
No, bardzo ładny i funkcjonalny akademik. Zdjęcia są małe, ale da sie z nich cos odczytać. Nie podoba mi sie tylko ta jadalnia(stołówka, jak kto woli) :D
Ogółem 9/10 B)
P.S Tez jestem chora, (biedny mój nos, wstretne katarzysko, kości mnie bolą...Ratunku!)
Małe? Naciśnij na nie to się powiększą.
Dzięki za ocenke.
Małe? Naciśnij na nie to się powiększą.
Dzięki za ocenke.
Wiem, ale nie chce mi się, bo widać, że akademik ładny, wiec co będę zadawać sobie tak wielki trud :) Żartuję
A proszę bardzo :D
Chcesz ściągnąć? Prosze bardzo:
http://rapidshare.de/files/15826126/Akademik__Klasa_.rar.html
Margierytka
18.03.2006, 18:02
Elegancki i utrzymany w ładnych tonacjach i nie oczo***ny jak poprzednie. Bryła bardzo fajna - kształtna i lekka jak zwykle. Podoba mi sie Twoj akademik Pawlo.
Szkoda, że dałeś miniatury...
Akademik mi się podoba, jest w stonowanych kolorach, bardzo ładnie wygląda z zewnątrz.
Wewnątrz jest prosty, również w stonowanych kolorach. Widać, że nie ma tam luksusów, ale mi to nie przeszkadza. :)
Podoba mi się przede wszystkim rozmieszczenie pomieszczeń i pokoje. :) I "wejście" oraz jadalnia.
Właściwie nie mam do czego się przyczepić, wszystko jest w porządku. No, może większy parking (na większą liczbę samochodów) wyglądałby naturalniej. ;) Ale tu już musiałbyś użyć kodów. ;)
Ogólnie fajny- 8/10 :)
Pozdrawiam
Dzięki Asiu.
Proszę resztę osób żeby pisali opinie.
konwallia
19.03.2006, 09:13
Eeee Pawlo, czego ty mnie spamujesz co??? O_o, przecież prędzej czy później się wpisze... eh, niecierpliwy jak cholera jesteś xP
Akademik niczego sobie, ładniejszy, niż ten z kolorowym salonikiem. Troszkę chyba w nim mało miejsca, ale myślę że simy się nie blokują, więc jest dobrze. Ogródka mi brakuje!! Oooo, i znów te śliczne prysznice. :) Fajny Pawlo Fajny ten akademik.
Eeee Pawlo, czego ty mnie spamujesz co??? O_o, przecież prędzej czy później się wpisze... eh, niecierpliwy jak cholera jesteś xP
Akademik niczego sobie, ładniejszy, niż ten z kolorowym salonikiem. Troszkę chyba w nim mało miejsca, ale myślę że simy się nie blokują, więc jest dobrze. Ogródka mi brakuje!! Oooo, i znów te śliczne prysznice. :) Fajny Pawlo Fajny ten akademik.
Cechuje mnie niecierpliwość. Ogródek? Miał być zamiast przedłużenia podjazdu, ale... hmmm...jak to powiedzieć... Nie intersowało mnie to.
Akademik jest ładny, wszystko do siebie pasuje, nie mam sie czego przyczepić. No, może tylko tego że zdjęcia są za małe
8/10
Bardzo fajny akademik. Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje xp
W środku zresztą też, tylko mogła by być lepsza jakość zdjęć, wtedy lepiej widać :) Nie podoba mi się ten czerwony pokój, bo nie lubię tego koloru x)
Ale ogólnie akademik fajny xp 8/10
Podoba mi się. Bryła ładna, wnętrza też, jedyne co mi sie nie podoba, to to że jestt w nim troszke ciemno, ale ogółem jest good:) Moja ocenka 8/10 Pozdrawiam
Calintz
Kimberly :-)
19.03.2006, 14:31
Podoba mi się twój akademik. Na zewnątrz i wewnątrz wygląda ekstra!
10/10 :D :D
Muszę powiedzieć że jest lepszy niż pozostałe... Ale dalej nie w takim stylu, który mnie powali z nóg :P
JuStYnKa
19.03.2006, 15:41
Akademik całkiem fajny. Dobrze, że powstrzymałeś się od oczo***nych kolorów które były w twoim poprzednim akademiku. Ogólnie podoba mi się ale wierze, że stać cię na zrobienie czegoś lepszego ;)
Akademik mi się podoba. Przytulny, dużo drewna:P Ale nie lubię tych kafelków w łazience.
No wiec..jak na moją skromną osobe to:
Bryła podoba mi sie ..nawet bardzo wiec dam 10/10
Ogródek ..brak, wiec z przykrością 0/10
Wejscie ciasne jak z reszta cała reszta pomieszczen, mało widac... 7/10
Kuchnia bardzo ładna, szkoda tylko ze okienko nie pasuje 9/10
Jadalnia brak uwag 10/10
Łazienka... za ciasno... 8/10
Prysznice..to samo...8/10
Główny pokoj..co tu dużo gadac,..czerwony:P i ciasny..ja lubie duzo przestrzeni ale ładny tylko gdzie firanki :P 8/10
Dach boski 10/10
POkoje..dałabym troche mniej za wystruj,alepomysł z łózkiem na wzniesieniu spodobał mi sie i przypominam FIRANKI!!! 10/10
Razem 80/100 czyli 8/10 bravo, idealny do gry :] Pozdro od Nova :*
nie mam prawie żadnych zastrzeżeń. tylko ten brak ogrodu i ścisk w środku... a tak to wszystko śliczne, ładne kolorki, styl, gust...najlepsza chyba była jadalnia i ten misio. 9/10
No dzięki za ocenki...
Oczywiście prosze o więcej.
Bardyo mi sie podoba.Takie pryztulne.
10 p
Sorrz ale psuje mi sie klawiatura
Nie no! Pierwszy mój budynek co się podoba!!!
Dzięki!
Koniczynka
29.06.2006, 11:56
bryla bardzo ladna 9-/10
a wykonczenie jest tandetne..... zaden mebel do siebie nie pasuje.... jak chcesz aby ladnie bylo to sciagaj cale zestawy mebli i umieszczaj je w jednym pokoju tzw. 'sets'
za meble i wnetrze: 2-/10
i teraz srednia 5,5--/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.