Zobacz pełną wersję : Mam problem!
Gabrysia
31.01.2004, 09:27
Kupiłam dom w abrakadabrowie.Mieszkam tam chyba 40dni i wyrosla mi taka dziwna roślinka.Po paru dnach zrobiła sie więkasza teraz już jest dosyć duża.Kto wie co to jest i doczego służy?
Szynszyl
31.01.2004, 09:38
To z pewnością Magiczna Fasola jak urośnie jeszcze większa to będzie sie dało po niej wejść na działke 99 a tam niespodzianka :P ;)
Żeby szybko rosła to dużo czaruj ^_^ <_<
1.Nie ten dzial.........
2.Jest to magiczna fasolka......Mozesz sie wspiac dzeki niej do domku nr99 i wziasc magiczna fasole i zobaczyc spiacego Wila.....
Gabrysia
31.01.2004, 09:45
A jak zdobyc konfetti klauna albo pioro pegaza,lodowe szkło rzesy czarodzija.Atą łapowke to ze zwierzakow mam wziasc?
A ty się ela tak nie mądruj! A właśnie, że to jest ten dział bo chodzi o abrakadabrowo! Mundralińska się znalazła...:angry:
Originally posted by Natka92@Jan 31 2004, 10:48 AM
A ty się ela tak nie mądruj! A właśnie, że to jest ten dział bo chodzi o abrakadabrowo! Mundralińska się znalazła...:angry:
A Ty się nie wściekaj :P Temat był w "Uwagach na temat gry", a do "Abrakadabry" ja go przeniosłem :P :P
Gabrysia - przecież już raz pytałaś o składniki i uzyskałaś odpowiedź - Twoje simy otrzymają je po wykonaniu zadań zleconych im przez kupców ;) A łapówkę możesz kupić na Starówce, jesli masz dodatek Zwierzaki ;)
Gabrysia
31.01.2004, 09:52
Ale jak mam to zrobić a wogule gdzie ich moge znalesc?
-------------
O juz wiem
Gabrysia o co Ci chodzi z tym znalezieniem?
Originally posted by Natka92@Jan 31 2004, 10:48 AM
Ehm....Ja tylko mowie...Zwracam uwage...A ty nie musisz krzyczec na cale forum MUNDRALINSKA SIE ZNALAZLA.....Kazdy ma soje wady i zalety patrz na siebie...
Chodzi Ci o kupcow??? Mozesz ich znalezcJak stoja przy takich duzych wozkach..A lapowke kupisz np.W centrum adopcyjnym zwierzat gdzie indziej tez sa...
Originally posted by ela@Jan 31 2004, 11:39 AM
1.Nie ten dzial.........
2.Jest to magiczna fasolka......Mozesz sie wspiac dzeki niej do domku nr99 i wziasc magiczna fasole i zobaczyc spiacego Wila.....
Jaka Wila? jaka działka 99???? <_<
Originally posted by Simuś+Jan 31 2004, 06:21 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Simuś @ Jan 31 2004, 06:21 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ela@Jan 31 2004, 11:39 AM
1.Nie ten dzial.........
Jaka Wila? jaka działka 99???? <_< [/b][/quote]
Nie: "jaka Wila", tylko jeśli już: "jaki Will" (chodzi o Willa Wrighta - twórcę The Sims ;) ) A działka nr 99 to ukryta parcela, do której można się dostać właśnie dzięki fasoli ;) Zresztą, jeśli interesują Cię szczegóły, poprzeglądaj tematy na forum ;)
Originally posted by Gabrysia@Jan 31 2004, 11:52 AM
Ale jak mam to zrobić a wogule gdzie ich moge znalesc?
Heh tak poza tematem..
Ludzie spróbujcie troszkę sami pomyśleć ;] niektórzy to się silili (w tym ja :P) a sami znaleźli a niektórzy to tylko się pytają bo są leniuchamii ;] hehe ;] (bez obrazy ;])
a potem duzo osób mówi że się gra szybko nudzi... :rolleyes:
EDIT:
Tak pozatym to jeszcze spróbujcie poszukać na forum, bo różnych tematów co do fasoli czy coś jest 1000000000 chyba :rolleyes:
Pozdrawiam ;]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.