Zobacz pełną wersję : Sława
wiewiórka
31.01.2004, 10:12
Hej.............hej......jestem tu NOWA!!!!!!!!!!
Mój numer gadu-gadu to
4252184
Mnie sie podobaja teledyski......
Ps.Witaj wiewiorko!!!!!!
Też zagłosowałem na teledyski, chociaż wahałem się jeszcze nad "aktorstwem" (bo chodziło o kręcenie filmów, prawda? ;) ) - najzabawniej i najciekawiej Simy zachowują się właśnie podczas tych czynności ;)
Karolcia
31.01.2004, 16:49
Ja zagłosoałam na aktorstwo, bo sie exstra zachowują :) ^_^
Samantha
01.02.2004, 17:10
JA bardzo lubię teledyski,spiewac i torche grac :P...Tio zalezy jakim simkiem.. :)
Szynszyl
01.02.2004, 17:14
dałem głos na teledyski :P :D bo jak powiedział galazek Simy najciekawiej się wtedy zachowuja http://ukash753.webpark.pl/emoty/sly.gif
moonlight
01.02.2004, 17:24
No to ja zagłosowałem na aktorstwo. Bardzo mi się podoba jak odgrywają te sceny. Hah:D
Karolcia
01.02.2004, 17:28
Originally posted by Ukash@Feb 1 2004, 06:14 PM
dałem głos na teledyski :P :D bo jak powiedział galazek Simy najciekawiej się wtedy zachowuja http://ukash753.webpark.pl/emoty/sly.gif
Galazek przecież powiedział, że najciekawiej zachowują się podczas kręcenia filmów ;) :lol:
Originally posted by Karolcia+Feb 1 2004, 06:28 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Karolcia @ Feb 1 2004, 06:28 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ukash@Feb 1 2004, 06:14 PM
Galazek przecież powiedział, że najciekawiej zachowują się podczas kręcenia filmów ;) :lol: [/b][/quote]
Napisałem, że najciekawiej zachowują się zarówno w czasie kręcenia tekledysków, jak i kręcenia filmów :P :P ;)
Ja głosuję na teledyski :) według mnie to najciekawsze miejsce do zdobywania sławy :P
Marcycha
02.02.2004, 18:24
A ja zaglosowalam na teledyski bo ci tancerze super tancza :) ale ogolnie to wszystkie sa spoko.
Także zagłosowałam na Teledyski ;) Lubię patrzeć jak mój Sim tańczy, albo lata :P Ciekawie to wygląda :D
A ja się wyłamię i zagłosowalem na Karaoke! :P
;););)
Zagłosowałam na teledyski jak inni ;) ale mam jeszcze pare uwag...
a ) reklamy i zdjecia to jest chyba to samo
b ) Audycji w radio nie ma.
agatka678
04.02.2004, 20:33
Audycja to chyba studio nagran.Ja lubie tez teledyski sa ekstra.
Moniczykita
05.02.2004, 07:55
A mnie się podoba wybieg bo uważam że jest najtrudniejszy... :)
Originally posted by Moniczykita@Feb 5 2004, 08:55 AM
Dokładnie Moniczykita! Wybieg jest chyba najtrudniejszy ;) Kiedy moja Simka wychodzi na wybieg to zawsze tej babce (lub temu facetowi) coś się nie podoba! Kilka razy mojej Simce odjęli 1 szczebel gwiazdorstwa <_< :D :D
Originally posted by Moniczykita@Feb 5 2004, 09:55 AM
Właśnie dlatego nienawidzę wybiegu <_< ale kocham teledyski!!
Mi naj naj podoba sie aktorstwo i oczywiście teledyski :P a no i wybieg też może być :P
Mam małe pytanie, może troche nie na temat ( nie chce zasmiecac forum nowym tematem :lol: ) kiedy jest się sławnym można otrzymać różne nagrody, a w jaki sposób można otrzymać nagrodę zwiazana z miejscem pracy ? ( nie chodzi mi o Simmy, ani o nagrode wreczana od fana ... ) :huh:
Aktorstwo i teledyski są GIT!!! Ale karaoke też niczego sobie.....Bo śpiwanie jest najlepsze!!!!!!!!!! :D :D :D
Ja zaglosowalam na Reklamy bo mi sie podobaja!
ja raz awansowałem cały czas pozując do zdjęcia. przy tym dziennikarzu co se łazi po dzielnicy :D
Moniczykita
14.02.2004, 16:08
Najłatwiejsze jest śpiewanie karaoke :)
A tak na seri to najłatwiejsze jest znaleźienie agenta... :P
No co ie zgadzacie się ze mna :) :P
PROSZE MI PODAĆ CD-KEY DO THE SIMS GWIAZDY POTRZEBUJE GO PLISSSSSSSSSSSSSSSSS
Ewelina_
15.02.2004, 19:00
Nie czytałaś regulaminu ... nie mozna podawać nr seryjnego w tematach, może ktoś wyśle Ci ktoś na priv, na przykład ja :) jeśli chcesz ten nr to napisz na Pw ...
Ja lubie najbardziej wybieg, nie jest dla mnie wcale taki trudny, pozatym mozna dostac duzo kasy za udany wystep :D Nienawidze natomiast krecenia filmow, ten rezyser wiecznie sie czepia <_<
Gwiazda Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz Tylko co robić jak już się kariera znudzi ? :)
Zaria'dna
17.02.2004, 15:40
ja najbardziej lubię robienie teledysków i kręcenie filmów (już za pierwszym razem mojej babce się udało) :) a najdurniejsze jest pozowanie do zdjęć <_< i wybieg <_< ale jakoś przebrnęłam i jest moja tera gwiazdą :)
Mi tez sie podobają teledyski bo karaoke to poprostu ....
Teledyski RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ;P
Z@GUBI()N@
22.02.2004, 17:45
:D ja zagłosowałam na aktorstwo :D Bo jest bajerandzkie ,a ja lubię ( w żecywistości) grać na scenie itp.. No i niech moi koffani simowie pocują ten smak :D
Ja mam jednego sims aktora i nie ma nawet pół gwiazdki i dopiero zaczyna i nie wiem jak wygląda aktorstwo ,ale mam piosennkarkęi uwazam ze teledyski są najlepsze
JA sobie ściągnąłem taki obraz co się dzięki niemu Starem zostaje i mój sim był starem :) Poco się męczyć heh' :P
JA sobie ściągnąłem taki obraz co się dzięki niemu Starem zostaje i mój sim był starem* Poco się męczyć heh'*
OOjj,........niemoge poco ją te obrazki ja sie wole bawic zdobywaniem gwiazdek a nie jakies obrazki Mi te obrazki nie są potrzebne bo sie bawie normalnie w simsy Gwiazde no i po co jest the sims gwiazda widocznie po to aby tylko wcisną obrazek i byc sławnym a na tym polega zabawa aby sie starac zdac egzamin na dobre sterowanie simsem gwiazda aby zmierzyc saie z tym wisiłkiem .tu chodzi o to aby sie meczyc zdobywaniem sławy "verben".
Na początku to bez sceny karaoke ani rusz ale i tak najfajniesze jest śpiewanie teledysków
Dzięki teledyskom mój sim został gwiazdą!!! :D
A ja znowu jakiś odlam i na karaoke dalam... Eh, ale aktorstwo też może być...
Jak widać Teledyski mają niezłą przewagę :D ale inne sposoby zrobienia kariery też są fajne :)
Irma_Lair
17.03.2004, 15:48
a gdzie można nagrywać audycje w radio? :blink:
Nie ma audycji w radio. Mozna tylko nagrac motyw przewodni oraz pisoenki pop dla nastloatkow, rock i dance. KLomus sie tam pomylilo :P
Marilyna
20.03.2004, 11:02
Zagłosowałam na teledyski. Ogólnie mnie sie podoba kariera muzyczna, a w niej właśnie kręcenie teledysków, świetne. :P
likagirl
20.03.2004, 11:19
:D :blink: :) :lol: Tak, teledyski są fajne ale kariera aktora też jest spoko
Marilyna
20.03.2004, 11:21
Aktorstwo też jest świetne. Kariera muzyczna i aktorstwo to dla mnie jakby dwie uzupełniajace się nawzajem kariery :rolleyes:
Czajniczek
20.03.2004, 13:27
Mi się podobają teledyski... te simki tak ładnie tańczą...
Ja zagłosowałam na teledyski, bo są bardzo fajne :lol:
Pozdrawiam Ania :D
Originally posted by wiewiórka@Jan 31 2004, 12:12 PM
Hej.............hej......jestem tu NOWA!!!!!!!!!!
Mój numer gadu-gadu to
4252184
ja zaglosowalem na teledyski. siemanko wiewióra B) :ph34r: :D
Kama2002
29.07.2004, 15:03
Ogólnie ładnie to wszystko zrobili, ale mi najbardziej podoba się wybieg :) Chyba nawet bardziej od teledysków, które z kolei są najbardziej dopracowane.
Ogólnie, TS: Gwiazda im się udała :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.