Zobacz pełną wersję : Cel życiowy
miracidium
27.03.2006, 18:26
Moja simka ma cel życiowy dożyć złotego jubileuszu.. Tylko kiedy on będzie?? Jak najeżdżam myszką żeby się czegoś więcej dowiedzieć jest napisane że trzeba utrzymywać wysokie kontakty z danym simem (no jak rozumiem to żeby zawsze były powyżej 90) Ale jak długo będzie to trwało??
Przynajmniej do zmiany grupy wiekowej Czyli jak chcesz jej spelnic cel zyciowy nie powinienes jej odmladzac :D No i oczywiscie musi dozyc tego szczegolnego dnia przy swoim mezu najlepiej bez zdrad :D
Innymi slowy: jak juz Twoja simka zostanie emerytka i nadal bedzie miala meza klikasz na telefon wybierasz: urzadz przyjecie -> Jubileusz i dokladnie w tym momencie cel powinien sie spelnic. Niestety interakcja-Jubileusz nie wystepuje nim simy sie nie zestarzeja. Szkoda... Bo czesto im sie potem zmienia cel na osiagnac szczyt kariery, a tu niestety chodzi o prace dla doroslego a nie emeryta :con:
ale gdzie jest ten cel życiowy??nie mam żadnych dodatków i nie wiem gdzie jest.cel życiowy to np.Mieć 10 dzieci?
No wlasnie z ktoryms dodatkiem dochodzi cel zyciowy, ale zabij, nie pamietam z ktorym! Chociaz wydaje mi sie ze z NS :D ale moge sie myslic :|
Mam wrazenie ze wszystko mam od zawsze :D
To roztrzepanie czy skleroza? :wacko:
miracidium
28.03.2006, 19:40
Mam tak samo.. Już nie wiem kiedy co było ale akurat to pamiętam. Cel zyciowy wchodzi razem z Na Studia..
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.