PDA

Zobacz pełną wersję : Czy będe musiała...?

pulczynska
27.03.2006, 22:21
Hejka Mam male pytanie czy jak skasuje samochod sprzataczki to bede musiala sie nia opiekowac jak innym simami?Czy bedzie ona wykonywac swoja prace nadal?Jak to bedzie moze mi ktos w tym pomoc!I podac kod do kasowania tego samochodu! Serdelkowe dziekuje;)

Isi
27.03.2006, 22:44
Kiedyś skasowałam samochód sprzątaczki. ;)
Zależy, co rozumiesz pod pojęciem "opiekować". Taka sprzątaczka zostanie na Twojej parceli, będzie rozmawiać z Twoimi Simami, pewnie poczęstuje się, gdy zrobisz jedzenie itd., ale nie sterujesz nią, bo nie jest członkiem rodziny. Jeśli chcesz się jej pozbyć, musisz dać opcję "Wyproś", wtedy odejdzie piechotą. ;)

A kod na usunięcie samochodu to "moveobjects on" (po wciśnięciu ctrl+shift+c oczywiście), tym kodem można kasować wszystko na parceli, również Simów, skrzynkę pocztową, śmietnik itp. (nie polecam). A żeby wyłączyć ten kod, wpisujemy "moveobjects off" (i klikamy enter).

Lea
28.03.2006, 08:16
Jak kilkakrotnie kasowalam samochod czy to sprzataczki czy ogrodnika. Na ogol poznym wieczorem, lub noca wracaja do siebie piechota :D Chociaz faktycznie zachowuja sie inaczej niz przecietni goscie bo moga sie kapac :D Nie sa tez domownikami bo mnie mozna nimi sterowac :P

pulczynska
28.03.2006, 23:57
Dziekuje Bardzo Za Informacje...............:) :*