Zobacz pełną wersję : TS2 + TS Zwierzaki
anka_217
29.03.2006, 17:31
Co myślicie o połączeniu TS2 z TS zwierzakami?? ;) Bo ta 2 miała bardziej przypominać prawdziwe życie, ale bez naszych pupilków to chyba nie da rady... ; :con: A może by tak zgłosić się do jakiegoś konkursu na nową część?? ;) Bo kiedyś taki widziałam w takim czasopiśmie... Tylko, że wtedy jeszcze nawet Gwiazdy nie było... :P
Co myślicie o połączeniu TS2 z TS zwierzakami?? ;) Bo ta 2 miała bardziej przypominać prawdziwe życie, ale bez naszych pupilków to chyba nie da rady... ; :con: A może by tak zgłosić się do jakiegoś konkursu na nową część?? ;) Bo kiedyś taki widziałam w takim czasopiśmie... Tylko, że wtedy jeszcze nawet Gwiazdy nie było... :P
Super bybylo ale wątpie...żeby producenci cos takiego zrobili...
Mogliby wymyslec cos wkoncu ze zwierzaczkami moze sims farma?he he
Simy mialyby sw.ranczo i zwierzaczki...itd.
A tak apropo farmy ;) Wypełniałem taką ankietę na oficjalnej stronie, pytali się w niej m.in. jaki dodatek byłby najlepszy, były tam ich opisy. W tym znajdowała się farma ;) Nie wiem czy wogle wyjdzie taki dodatek, no, ale przecież nie umieszczali by jej jako proponowany dodatek.
anka_217
30.03.2006, 15:58
Ale chyba ich zadaniem jest "uszczęśliwianie" fanów, nie? A z tego co wiem to masa osób by chciała takiego połączenia... :D
no ale to chyba nie odpowiedni dział do tego typu 'pogaduszek' o przyszłych dodatkach do gry The Sims 2.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.