Zobacz pełną wersję : Gdzie się podziały przewijaki?????
dareczka84
01.04.2006, 10:56
Wczoraj urządzałam pokoik dziecięcy u mojego sima i tu mam problem. Przewijaki te które są z gra zniknęły, mam ten mały obrazeczek a gdy go wybieram jest tylko jeden przewijak niebieski w gwiazdki którego i tak nie mozna ustawic bo go nie ma!!!!!tzn. nie pojawia sie przedmiot do ustawienia...mam inne przewijaki, o nieco innych ksztaltach posciagane z roznych stron ale te od EA Games tez zawsze byly i działały. Czy ktoś spotkał sie już z takim problemem? jak to odkręcić. może mam za duzo dziecięcych dodatków???
A gdy klikasz na przewijak oryginalny i pojawia Ci się ten w gwiazdeczki, to nie ma po prawej stronie od opisu ikonki kosza? Jeśli jest, to kliknij na to, wybierz tak i 'gwiazdeczkowy' przewijak powinien zniknąć, a ten oryginalny się naprawić. :>
Co do pomysłu z za dużą ilością dziecięcych dodatków.. Nie ma limitu, to nie to. ;)
dareczka84
02.04.2006, 15:10
A gdy klikasz na przewijak oryginalny i pojawia Ci się ten w gwiazdeczki, to nie ma po prawej stronie od opisu ikonki kosza? Jeśli jest, to kliknij na to, wybierz tak i 'gwiazdeczkowy' przewijak powinien zniknąć, a ten oryginalny się naprawić. :>
Co do pomysłu z za dużą ilością dziecięcych dodatków.. Nie ma limitu, to nie to. ;)
problem w tym że nie mam tych przewijaków z gwiazdeczką, sa tylko te normalne, tzn teoretycznie powinny byc...
'gdy go wybieram jest tylko jeden przewijak niebieski w gwiazdki którego i tak nie mozna ustawic bo go nie ma!!!!!'
'problem w tym że nie mam tych przewijaków z gwiazdeczką, sa tylko te normalne, tzn teoretycznie powinny byc...'
To są, czy nie ma? I jak to są, ale jednak nie ma? o_O Pogubiłam się, już nic nie kumam.
dareczka84
02.04.2006, 16:32
'gdy go wybieram jest tylko jeden przewijak niebieski w gwiazdki którego i tak nie mozna ustawic bo go nie ma!!!!!'
'problem w tym że nie mam tych przewijaków z gwiazdeczką, sa tylko te normalne, tzn teoretycznie powinny byc...'
To są, czy nie ma? I jak to są, ale jednak nie ma? o_O Pogubiłam się, już nic nie kumam.
Jest okienko z przewijakiem bez gwiazdki, jak je otwieram jest caly opis i po prawej stronie obok opisu zdjecie przewijaka, ale pod spodem nie ma do wyboru kolorów, tam nic nie ma, wiec myslalam ok zostal mi jeden wzor w gwiazdki ten niebieski ale gdy chce postawic taki przewijak w domku to go nie ma nic noie ma jakbym zadnego obiektu nie wybrala. cholerka ale nie mam jakis wadliwych dodatkow, probowalam clean installer, wiec juz nie wiem.... po prostu wcieło
Jest okienko z przewijakiem bez gwiazdki, jak je otwieram jest caly opis i po prawej stronie obok opisu zdjecie przewijaka, ale pod spodem nie ma do wyboru kolorów, tam nic nie ma, wiec myslalam ok zostal mi jeden wzor w gwiazdki ten niebieski ale gdy chce postawic taki przewijak w domku to go nie ma nic noie ma jakbym zadnego obiektu nie wybrala. cholerka ale nie mam jakis wadliwych dodatkow, probowalam clean installer, wiec juz nie wiem.... po prostu wcieło
to moze masz pirat? ja jak mialem pirata to mi wsystkie sciany i podlogi zniknely. ;) ;)
To jakiś hack.
Mam podobnie z okularami dla Simów- kilka par zostało zamienione na duże, czarne kolczyki. Clean Installer nie znajduje tego...
Możesz spróbować "przeskanować" dodatki Conetent Managerem, jest tutaj:
http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/contentmanager.php?pid=GetCoolStuff_contentmanager
Wszystkie hacki zaznacza na czerwono i możesz je usunąć lub wyłączyć.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.