Zobacz pełną wersję : Hack na większą ilość simów...
Może i był taki temat ,ale szukałam z godzinę i nie znalazłam ani na tym forum ani gdzie indziej...Czyli:istnieje jakiś hack/sposób by w rodzince mozna było mieć więcej osób niż te 8??Bardzo proszę o pomoc!
batmanus
02.04.2006, 20:31
Ja miałem 10 osób. Moja simka urodziła chyba z 15 dzieci a tylko 5 pojawiło się na pasku rodziny. Ale wszystko za pomoća kody boolproptesting....
mi simka urodziła 10 dzieci i 4 musiały sie wyprowadzic zeby te mogły sie urodzić a wiec nie ma u ciebie problemu
Jest kod.
Klikasz ctrl+shift+C, wpisujesz boolProp testingCheatsEnabled true. Następnie klikasz z wciśniętym shift'em na dowolnym Simie w rodzinie i wybierasz opcję Spawn, a potem Tobstone of L and D. Obok pojawi się nagrobek. Klikasz na niego i wybierasz którąś z opcji:
Add Neighbor To Family... --- Dodaj sasiada do rodziny (po kliknieciu wybieramy kogo chcemy dodac)
Age Transition --- Zmiana grupy wiekowej
Age Transition Cinematics --- Zmiana grupy wiekowej z filmem
Add *** To Family --- Dodaj *** do rodziny (*** - osoba, akurat jest na parceli)
New Toddler Boy/Girl --- Nowe male dziecko Chlopiec/Dziewczynka -- dodaje nowego czlonka rodziny
New Adult Female/Male --- Nowy dorosly Kobieta/Mezczyzna -- dodaje nowego czlonka rodziny
New Child Girl/Boy --- Nowe dziecko Chlopiec/Dziewczynka -- dodaje nowego czlonka rodziny
New Teen Female/Male --- Nowy nastolatek Dziewczyna/Chlopak -- dodaje nowego czlonka rodziny
New Elder Man/Woman --- Nowy emeryt Mezczyzna/Kobieta -- dodaje nowego czlonka rodziny
New Baby --- Nowe niemowle
Ja robię sobie np. 3 rodziny po 8 osób, wchodzę do jednej z nich i cały czas wybieram "Dodaj sąsiada" (kopia sąsiada zostaje w dawnym domu). Można tak dodawać w nieskończoność, niestety SimPE przez to mi nie działa...
I najlepiej po skończeniu dodawania wyłączyć kod wpisując boolProp testingCheatsEnabled false.
O rany dziękuje wam wszystkim! Bardzo mi pomogłyście a w końcu moge mieć tyle simów ile zechce :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.