Zobacz pełną wersję : Problem z fryzurami
Słuchajcie, mam problem z fryzurami.Bo jak je ściagam i wypakowuję to ich nie ma!Wypakowuje do dowlands.Więc chciałabym się zapytac jak wy to robicie.bo ja tak:
(plik załuzmy o takiej nazwie) bluzeczka ---->Wypakuj tutaj . I nic mi sie działa ani jedna fryzura którą ściągnęłam!a mam już sporo czy to może byc spowodowane ilością fryzur?Proszę dajcie radę :(
może nie ściagnęłas mesha?
Tenebris
04.04.2006, 15:39
Słuchajcie, mam problem z fryzurami.Bo jak je ściagam i wypakowuję to ich nie ma!Wypakowuje do dowlands.Więc chciałabym się zapytac jak wy to robicie.bo ja tak:
(plik załuzmy o takiej nazwie) bluzeczka ---->Wypakuj tutaj . I nic mi sie działa ani jedna fryzura którą ściągnęłam!a mam już sporo czy to może byc spowodowane ilością fryzur?Proszę dajcie radę :(
Pamiętaj, że do prawie każdej fryzurki jest przypisany mesh trzeba go ściągnąć razem z włosami, bo inaczej albo ci się nie pojawią albo pojawią, ale w nie takiej postaci, jaką byśmy chcieli. Jeżeli pamiętasz stronki, z których ściągałaś włosy wejdź na nie ponownie i zorientuj się czy przypadkiem nie przeoczyłaś ów mesha.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.