Zobacz pełną wersję : Dziecko bez szkoły :P
Dzięki mojej bezsensownej ciekawości zaistniał taki oto problem : wybrałam dzieckiem na scenario testerze opcję "add me to private school" i coś sie pokićkało :con: Jak wchodzę w ten pasek gdzie powinny pisać np. godziny kiedy dziecko jest w szkole a po prawej stronie umięjętności, to pisze godziny "00:00 - 00:00" a dni są tak pozaznaczane jakby wszystkie były wolne. Dodam jeszcze, że autobus szkolny wogóle nie przyjeżdża. Co robić?
Rivendell
18.04.2006, 14:52
Ja też sobie kiedyś "zepsułam" jedną rodzinę, testując na niej boolprop. W moim przypadku nic nie dalo się zrobić. Wykasowałam rodzinkę. U ciebie chyba też tylko to pomoże. Spróbuj jeszcze przeprowadzić rodzinę na inną parcele ;>
dziecko bez szkoly zazdroscze trzeba wyrzucic rodzinke ale nie mieszaj sie z kontaktami bo 2 rodzinka sie popsuje
Naprawdę nic się nie da zrobić ? ;( Bardzo mi zależy na tej rodzince :(
Masz PimPe?? Znasz chociaż trochę anglika?? Proste...
Jakbyś czegoś nie rozumiał mów...
Bierzesz poradnik:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928
Otwierasz simpe, ładujesz swoją okolicę. Szukasz swojej postaci (dziecka). W odpowiedzniej zakładce jest "school" wybierz np. Private school, lub coś w tym stylu... I dziecko ma szkołę...
pisz na gg: 5169885, pomogę...
Dzięki ;] Akurat w szkole dziecko miało ustawione "Unknown" :P A tak wogóle to mam polskie SimPe ;)
Offtop:Wow!(szok)A... Była polska wersja, ale z Własnym biznesem nie działała
Ontop: Nie ma za co...
Taa? Dziwne. Mam WB i polską wersję :P Wszystko działa. Do ściągnięcia tutaj na stronie głównej :P http://sims.ambertation.de/en/download/realdownload/
No, wiesz... Mam najnowszą wersję, polaka nicht... poszukam...
Kurka, zbytnio się do Anglika przyzwyczaiłem... xP
Ja uważam że nie masz się czym martwić. Dziecko bez szkoły to nic takiego chyba że to nastolatek! Jeśli tak to najlepiej wyłącz kod bool... może wtedy podziała
Cococzek
04.05.2006, 07:08
ja mam Polską najnowszą wersję polecam :P :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.