Zobacz pełną wersję : Domek #1 -"ul.Polna 2b" [BRAK ZDJĘĆ]
gtxiorek
19.04.2006, 14:59
Oto mój pierwszy domek,za dużo w nim dodatków z internetu nie ma,używałem tylko obiektów ,tapet i podłóg z Własnego Biznesu,Na Studiach,Nocnego Życia i Rozrywki Rodzinnej.Skromnie zrobiony ,mały dla 3 osobowej rodzinki =]
Oto on ! :
Hol :)
Widok na drzwi od ogrodu :)
Kącik Relaksacyjny :)
Widok 1 sypialni rodziców
Widok 2 Sypialni Rodziców
Widok 1 Pokoju Nastolatka
Widok 2 Pokoju Nastolatka
Kuchnia :)
Widok 1 Salon :)
Widok 2 Salon :)
Widok 3 Salon :)
Kominek koło jadalni :)
Jadalnia :)
Basen :)
A oto brakujące fotki ;)
Widok Domu :)
Kolejny Widok Domu :)
Spojrzenie na podjazd :)
Widok 1 Łazienki
Widok 2 Łazienki
Z lotu ptaka 1 :P
Kuchnia :)
Kuchnia
That's all ! :)
Madi_girl
19.04.2006, 15:04
Pierwszy domek? Niezły, schludnie wygląda, jakiś porządek w nim panuje. Ogólnie pozytywna ocena. Do tego ta ulica ;p u mnie w mieście każdy jak najbardziej kojarzy ;p hahaha na Polnej mamy wytrzeźwiałkę ;p
Ogólnie podoba mi się nawet bardzo jest ładnie uporządkowany. Tylko zawsze wkurza mnie jedno akórat tu szafa w sypialni pod oknem wkurza mnie takie ułożenie
Pierwszy domek? Niezły, schludnie wygląda, jakiś porządek w nim panuje. Ogólnie pozytywna ocena. Do tego ta ulica ;p u mnie w mieście każdy jak najbardziej kojarzy ;p hahaha na Polnej mamy wytrzeźwiałkę ;p
ogólnie popieram jej decyzje!
HUra po raz pierwszy jestem Trzeci!!! ;p ;D
więcej ocen będzie później
jak dajesz do oceny to dajesz CAŁOŚĆ
a nie połowe zdjęć. no to przynajmniej nie pisz
więcej zdjęć będzie później
nawet bryły nie dałeś
6,5/10
Mnie sie nie podoba zbyt.... Jakoś tak nie odoba mi się umeblowanie. nie podoba mi się kuchnie i kominek w salonie. Narazie nie ma łazienki.....Najbardziej podoba mi się ta maska salonie- jest cudna :D (pamiętasz może skąd ją masz?)
Ogólnie (narazie) 4/10
Uzupełnię jak dodasz resztę zdjęć.
gtxiorek
19.04.2006, 17:35
NaNiKo -> Ta maska jest w Rozrywce Rodzinnej ;]
GreenGirl
19.04.2006, 17:42
Dla mnie podstawową rzeczą w ocenianiu domów jest bryła i mam nieodparte wrażenie, że o niej nie zapomniałaś :> Za to odejmę kilka pkt.
W środku jest bardzo ładnie. Szczególnie podoba mi sie pierwszy salon. Niektóre zdjęcia słabo uchwyciły pomieszczenie i nie potrafię sobie wyobrazić jak może ono wyglądać...
Ogólnie 6/10
EDIT: Skoro są już zdjęcia z zewnątrz chętnie ponownie ocenię dom. Bryła jest dziwna, ale przyjemna dla oka. Kolory stonowane, okna dobrze dopasowane. Nie mam większych zastrzeżeń.
Podnoszę ocenę o 2 pkt. czyli 8/10.
Pozdrawiam :)
wiesz... mogłeś jednak tej bryły nie pokazywać xD
egrh... strasznie ten dom szaro bury
misiek:)
19.04.2006, 19:31
Hmm... Podoba mi się. Domek jest schludny i mimo braku dodadków z internetu bardzo ładnie urządzony. Ocenka 9/10.
Pozdrawiam.
Zgodzę się, ze domek jest schludny i dodam, że sprawia wrażenie eleganckiego. Osobiście podoba mi się średnio, ale za dobre chęci dodam punkcik:) Niezbyt pasuje mi ta fontanna w holu, style sa zbytnio pomieszane. Bryła interesująca...
Poziomek
19.04.2006, 21:37
daj sobie spokuj!!!
{przeciez to jest z CUD MIÓD i w ogóle} swietnie ci wyszedł ten domek masz sie czym pochwalić
Spróbuj budować na konkursy sprawdzisz swoje umiejętności :D
Bryła baardzo mi się podoba ;) Tylko ten "ucięty" dach troche mi się nie podoba. Łazienka taka sobie...Duża ale jakaś taka pusta. Ale za bryłe dostaniesz +2, za podwórko +1
7/10 Nieźle ;)
(Szkoda, że jest w rodzinnej rozrywce :( Narazie nie będe mieć tego dodatku a maska jest booska)
serendipity
20.04.2006, 17:23
Domek jest poprostu śliczny, klasyczna prosta bryła w połączeniu z tradycyjno-nowoczesnym wnetrzem dała oszałamiaący rezultat... Bravo :)
Od razu odepchnęła mnie ta fontanna przy wejściu.
Jak dla mnie na pierwszy domek nie jest źle, ale mogło być lepiej.
Jak zawsze
linkinhay
21.04.2006, 10:58
No, domek urzadzony elegancko i całkiem gustownie... Mam wrażenie jednak że troche mieszasz style. Ale chałupka udana... No nic, podoba mi się :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.