PDA

Zobacz pełną wersję : Domek "Mission Impossible" [BRAK ZDJĘĆ]

lulka
20.04.2006, 07:46
No cóż... To mój pierwszy (i chyba brzydki) dom na forum, więc proszę o wyrozumiałość.
Widok całego domu:

Łazienka:

Kuchnia:

Półpiętrowa (najbrzydsza) sypialnia:

Salon:

serendipity
20.04.2006, 11:32
Z zewnątrz niczego sobie... Prosta bryla pozbawiona niepotrzebnych ozdobnikow, ale wewnątrz mogla sie bardziej postarac... Pomieszczenia sa "troche" niedobrane kolorystycznie do siebie, niektore meble nie pasuja do pozostalych... Ale staraj sie dalej , napewno ci sie uda... 6/10 Pozdrowienia

Fi0let
20.04.2006, 13:00
onstrukcja taka normalna, nie wydziwiana.
jedyne co mi się nie podoba to to że jest straaasznie ciemno i ten taki różowy cóś przy wejściu jest ochydny. nie pasuje do reszty
5,5/10

lulka
20.04.2006, 13:07
To różowe to markiza;) Sorry, że tak ciemno, ale zapomniałam włączyć swiateł:( Cóż, wiem że ten dom to zwykła prosta bryła, a ponieważ to mój pierwszy dom na forum, nie chciałam zaczynać od super-pięknych willi :| Dziex za ocenki, spodziewałam się gorszych. Domek ten zamieszkuje rodzina Próchno. Napewno dalej będę budować.
Pozdro ;)

riannon
20.04.2006, 14:01
Bryła może być, tylko starsznie kolory wymieszane: różowa markiza, czerwone schody, żółty dom. Dziwnie to wygląda. W środku nie podoba mi się w ogóle..

Nirrti
20.04.2006, 16:06
widać że pierwszy domek. wszystko jest proste i niezbyt ładnie urzadzone.
wnętrze niedobrane i słabo oświetlone.
za to z zewnątrz sprawia takie jakiś milutkie wrażenie mimo tej markizy i schodów...bryła prosta, ale jakoś ładnie wygląda.

i jeszcze co do zdjęć, radzę ci, żebyś robiła je wciskając uprzednio Tab. Poźniej poruszając się klawiszami W, S, A, D, Q, E i myszą można robić naprawdę świetne ujęcia. I pamętaj, żę dużo ładniej wyglądają wysokie ściany. Bo tak jak ty pokazałaś niewygodni się patrzy ;)

misiek:)
20.04.2006, 16:42
Nie podoba mi się. Z zewnątrz ujdzie w tłumie. Ale w środku nie za bardzo. Chyba nie powiesz, że jesteś uzależniona od dodatków z netu ;P . No, ale to twój pierwszy domek więc jeszcze wszystko przed Tobą :rofl: .

linkinhay
21.04.2006, 10:53
No tak... Kolorystycznie dom mi nie odpowiada. Ale zły nie jest... Niektóre meble jakby nie pasuja do siebie. Ale zły nie jest ;) Dam ci 7,5/10 za dobre chęci

Nox
21.04.2006, 13:29
Bryła zwyczajna, zdjecia z pół-ścianami, pokrycia ścian trochę eeee...dziwne, ciemno na zdjeciach , średnio 6/10

Marycha
21.04.2006, 14:31
Jak na dom Imposible to on nie wygląda. Zwyczajny prosty domek bez innowatorskich rozwiązań co insynuuje tytuł produkcji.Tapety powiedzmy sobie szczrze sa koszmarne, jesli nie lubisz dodatkow z neta to chociaz mogłaś dac wlasne tapety bo jak wszyscy wiedza maxis sie zby nad nimi nie wysilał.Zdjecia zrobione z półścianami wyglądają koszmarnie bo nie wiadomo co gdzie ma byc i w którym pokoju.Kolory tapet i podłóg w salonie do koloru mebli wybrane bez namysłu,fioletowo zielono różowa podłoga do żółtej tapety-przyznasz ze tochu sie gryzie(takie jest moje zdanie).Ogólnie dom nie zbyt zaskakujący konstrukcja i umeblowaniem. Czaekam na dalsze produkcje z pewnościa bardziej udane.
Ogólna ocenka to 5/10
Pozdrawiam wszystkich Marycha

Marson
21.04.2006, 16:59
Nic nadzwyczajnego... Przeciętny, choć nie można go nazwać brzydkim :)
Swoją drogą, czemuż to domek uzyskał taką, a nie inną nazwę? :D

lulka
21.04.2006, 18:03
Po prostu nie wiedziałam jak go nazwać...

Anex
21.04.2006, 18:27
Przypomina taki prosty zwykły dom rodzinny.Niczym nie zaskakuje :con: Ale jak na pierwszy to nieźle

AniA
22.04.2006, 18:05
Bryła zwykła,ale ciekawa,jedynie nie
pasuje mi ten daszek fioletowy z przodu :con:
no,ogólnie to nie jest tak źle,chyba mój pierwszy domek był
gorszy, dlatego go nie umieściłam na forum ... :O
We wnątrz też nie jest to piękne...
Kolory do siebie nie pasóją i jest wszystko takie nie ładne...
Domek nie jest ogólnie w moim typie... Może innym się bardziej podaba...
Ale wsumie, to jak na początek to bardzo dobrze! ;)

sztupe dog
23.04.2006, 07:28
bryła ładna prosta fajny daszek na Ganku z jakiej strony
w środku terz ładny tylko ta waza w kuchni bardziej by pasowała w salonie ale i tak ładny jak na pierwszy dom daje 8/10 n odbra 8,5/10 nie będe taki :P

Plotkara12
23.04.2006, 14:53
Nie podoba mi się. 2,5/10

Pawlq
23.04.2006, 17:20
Fajne. Ale sypialnia i łazinka do du**.
7/10

efciaq
15.05.2006, 06:50
Leżak niedobrany do stolka (na zewnątrz) i mało do siebie pasuje. Ale ogólnie jest ładnie. Tylko fotki....

6/10 daję.

PS. Marycha, twój av z osiołkiem to moja tapetka z pulpitu:P

Heavenly
15.05.2006, 12:52
Z zewnatrz bardzo ładny domek , ale w środku tak zwyczajnie i za duzo pomieszanych kolorów ścian i moze to tez wynika z tego ,ze zrobilaz zdjecia z niskimi ścianami
Zatem zew- 10/10
Wew. 6/10
Razem 16/20