Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dziwne opcje na simie i podłodze.

Fi0let
21.04.2006, 13:17
No więc tak:
ściągnęłem i zainstalowałem sobie SimPe oraz all4all, ale SimPE usunęłem bo nie zadziałało i teraz na simie i podłodze mam dziwne opcje po angielsku np: Teleport Here (przeteleportuj, przenieś mnie tutaj), a na simie: Selectable... Make Selectable i Make Unselectable. Wiem że te opcje są przydatne, ale strasznie wnerwiające i chcę się ich pozbyć. xD

Kladź
21.04.2006, 13:31
Nie wiem, może wpisiywałeś kod boolProp testingCheatsEnabled true ?
Jeśli tak to może spróbuj wpisać boolProp testingcheatsEnabled true/false
<nie pamietam co jest dobre xD>

Fi0let
21.04.2006, 13:34
xD
Tak ale wtedy trzeba trzymać Shift, a ja go wyłączyłem (kod xD nie shift) i bez shiftu w ogóle.

xD

miki2207
21.04.2006, 14:10
No więc tak:
ściągnęłem i zainstalowałem sobie SimPe oraz all4all, ale SimPE usunęłem bo nie zadziałało i teraz na simie i podłodze mam dziwne opcje po angielsku np: Teleport Here (przeteleportuj, przenieś mnie tutaj), a na simie: Selectable... Make Selectable i Make Unselectable. Wiem że te opcje są przydatne, ale strasznie wnerwiające i chcę się ich pozbyć. xDNie wiem co przeszkadzają te funkcję - Ja nie wyobrażam sobie gry bez nich (szczególnie teleport - mam duże parcele i czekanie aż sim podejdzie z jednego końca na drugi 20 simowych minut to debilizm) ale cóż o gustach się nie dyskutuje. Co do meritum to u mnie za pojawienie się tych funkcji odpowiada InSIMenator ( a dokładnie jego sim wersja). wystarczy go odinstalować i po kłopocie.

EDIT: Pojawienie się tych opcji nie ma nic wspólnego z kodem boolProp... Stronnictwo (bardzo aktywne na tym forum), które jest w stanie obarczyć ten biedny (i jak kochany przeze mnie!!!) kod wszystkimi nieszczęściami ludzkości proszę odczepić się.

Margierytka
21.04.2006, 14:25
SimPE nie ma nic współnego z tymi opcjami. Szukaj dalej przyczyny.

Fi0let
21.04.2006, 16:21
mam! nie wiem z kąd to się zabrało. może było w all4all? no nie mam pojęcia. moim problemem (jak się okazało- błachym) jest InSIMinator (UV) 2.2 v. SIM.
gdzie go odinstalować, razem z tymi idiotycznymi opcjami? w downloadzie, czy bezpośrednio w grze? zamiast podejdź tutaj kliknęłem spawn... i coś tam jeszcze i wyskoczył mi inSIMinator, a wampiry mają zamiast podleć tutaj wersje polecenia (?) angielską xD (Fly Here). wkurzające

Guralka
21.04.2006, 16:35
też to mam i ściągnęłam celowo. Teleportacja jest zbawienna w dużych domach. Simy tak się ślimaczą :wacko:

Fi0let
21.04.2006, 16:44
nie buduje dużych domów, bo moja gra nie wytrzymuje...

miki2207
21.04.2006, 20:52
mam! nie wiem z kąd to się zabrało. może było w all4all? no nie mam pojęcia. moim problemem (jak się okazało- błachym) jest InSIMinator (UV) 2.2 v. SIM.
gdzie go odinstalować, razem z tymi idiotycznymi opcjami? w downloadzie, czy bezpośrednio w grze? zamiast podejdź tutaj kliknęłem spawn... i coś tam jeszcze i wyskoczył mi inSIMinator, a wampiry mają zamiast podleć tutaj wersje polecenia (?) angielską xD (Fly Here). wkurzająceBUU! Nikt mnie nie słucha. 2 godziny wcześniej powiedziałem że jest to wina (zasługa?)InSIMinator'a. Kasuje się go poprosty usuwając plik InSIMenator (UV) v2.2 SIM Edition.package z folderu downloads. Pozdrawiam

Fi0let
22.04.2006, 11:40
no dobra, ale te opcje to będą dalej?

EDIT: nie mam takiego pliku w downloads