Zobacz pełną wersję : Problem ze studiami po zainstalowaniu WB
EuleEule
22.04.2006, 11:00
Elo!
Po zainstalowaniu WB gdy sim pójdzie na studia to nie zmienia mu się pasek nauki! Gdy się uczy, albo flirtuje z prof. to nad jego głową są ++, a pasek nadal stoi w miejscu!
Pasek nauki czy ocena nad tym paskiem? Bo u mnie pasek sie zapelnia ale ocena (4) stoi w miejscu. Normalnie zaliczaja i dostaja stypendium (1200)
EuleEule
22.04.2006, 11:58
Pasek nauki! To gdzie jest ta kreska z minimum!
Łatke masz?
A ta kreska znajduje sie po środku paska.
EuleEule
22.04.2006, 13:52
Mam patha do NŻ!
A z tą kreską jest tak:
http://img98.imageshack.us/my.php?image=bug2oe.jpg
Hmm.. Nie wiem ale moze daj mu pojsc na egzamin koncowy i zobacz czy zda? Jesli nie, to nie zapisuj.. Jesli zaliczy bez warunku to co Ci bedzie szkodzic ze pasek sie nie zapelnia?
Elo!
Po zainstalowaniu WB gdy sim pójdzie na studia to nie zmienia mu się pasek nauki! Gdy się uczy, albo flirtuje z prof. to nad jego głową są ++, a pasek nadal stoi w miejscu!
z innych postow wioskuje, ze chyba kazdy ma z tym problem:/ (ja tez:/)
A masz patcha do WB?
Ja tego problemu nie mam.
Nergallik
08.08.2006, 23:57
Wgrałem patcha do normalnych simów, do NŻ i do WB... i nic... dalej to samo... niestety nie moge wgrac patcha do NS, bo kaze mi wlozyc plyte, a jak wkladam to aktualizator jej nie widzi (moze to przez to ze mam jakas dziwna wersje z 3 jezykami... angielskim, polskim i włoskim...). Chyba nic nie moze na to pomóc... może ktoś kto zna angielski napisałby do EA zeby wydali jakiegos mini-patcha naprawiajacego ten błąd?
U mnie jest podobnie, tyle że mam problem z tymi "bąbelkami" na pasku nauki. Rozwijam wszystkie wymagane umiejętności (czyli np. na screenie EuleEule jest to gotowanie, technika i kondycja, a bąbelek pozostaje na swoim pierwotnym poziomie. Z zapełnieniem go nie mam problemów, a potem uczę się tak "na oko", czyli piszę pracę semestralną, parę razy odrobię lekcje, chodzę na wykłady i zdaję spokojnie z 5+ :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.