Zobacz pełną wersję : The sims 2 Rodzinna rozrywka
Mam The sims 2 Rodzinną rozrywke ale moj kod seryjny nie działa.Nie wiem co jest.
Czy to wogóle mozliwe?
prosze mi pomuc w znalezieniu tego kodu(podajcie swoj)
Pewnie masz w tym kodzie "ż" albo "ź", poprostu zamiast tego wpisz "z" i po problemie
Ekhem...swojego kodu to raczej nikt Ci nie poda :P A przynajmniej ja szczerze w to wątpię...
Jak również wątpię w fakt, że kod seryjny może się nie zgadzać. Przepraszam najmocniej, ale jak kupiłam 10 gier z serii TheSims to w każdej numer mi się zgadzał..
EDIT: Toxic, jeżeli w kodzie masz Ź lub Ż to wpisuje się polskie znaki..
ja mam orginalne The sims 2,The sims 2 Na studiach,The sims 2 Zestaw swiateczny,The sims 2 Nocne Życie,The sims 2 Rodzinna rozrywka i tu mi wlasnie kod sie nie zgadza.W innych jest SPOKO.
______
Z kąt mam wziąć kod do The Sims 2 rodzinna Rozrywka
Moze po prostu źle wpisałaś. Nie panikuj, popróbuj z polskimi znakami i bez.
W ostatecznosci zawsze mozesz albo oddac do sklepu gdzie kupowalas albo skontaktowac sie z pomoca techniczna
Wpisalam wszystko dobrze,chodzilam do sklepu i mowili ze powinno bys wszystko OK ale nie jest gry mi nie wymienią bo jest rozpakowana.I co niby mam zrobic??czy mozna kod znalesc na necie??
Może patrzysz na jakieś inne numerki,a nie numer seryjny?:P Albo poprostu masz włączony caps look,albo źle wpisujesz
mam wszystko dobrze chyba moj brat (starszy)nie popełniał by takich błedów co ja nie?
Z KĄT MAM WZIĄĆ TEN KOD??
Z KĄT MAM WZIĄĆ TEN KOD??
Zadzwoń do EA games, numer w książeczce dołączonej do gry.
Ekhem...swojego kodu to raczej nikt Ci nie poda :P A przynajmniej ja szczerze w to wątpię...
Jak również wątpię w fakt, że kod seryjny może się nie zgadzać. Przepraszam najmocniej, ale jak kupiłam 10 gier z serii TheSims to w każdej numer mi się zgadzał..
EDIT: Toxic, jeżeli w kodzie masz Ź lub Ż to wpisuje się polskie znaki..
A właśnie że nie!Ja w nocnym zyciu mam ż imusiałem zamienić na z.Toxic ma racje.
gruszka.
23.04.2006, 19:50
Też miałam problem z numerem seryjnym w WB. Miałam 'Ż' ale zamiast tego wpisałam 'Z' i poszło ;)
Chodzi o to, że to jest taka czcionka, ze "Z" jest z kreską... To nie jest Ź ani Ż, bo kody seryjne serii TS nie mają polskich znaków.
Więc pomylić się można przy Z właśnie- jeśli jest ta kreska, to należy wpisać Z, żadne Ź lub Ż.
Może źle wpisałaś U albo V? W tej czcionce te dwie literki są bardzo do siebie podobne, spróbuj na dwa sposoby.
A jeśli kod i tak nie działa, to pozostaje zadzwonić po pomoc techniczną.
miki2207
23.04.2006, 20:10
Mam The sims 2 Rodzinną rozrywke ale moj kod seryjny nie działa.Nie wiem co jest.
Czy to wogóle mozliwe?
prosze mi pomuc w znalezieniu tego kodu(podajcie swoj)U mnie w kodzie seryjnym była literka "G" ale tak napisana że dałbym sobie głowę obciąć, że to "6". W ostateczności wystarczy zeskanować ostatnią stronę instrukcji i wysłać do EA i nadadzą nowy kod. Pzd
Pzd??
Polski Związek Dałnów xD
idziesz do sklepu i mówisz:
bry! to i to mi nie działa. oni coś nie wiem czy zadzwoniom czy wymieniom, ci tą grę i tyle czekasz jeden dzień. ja tak miałem w abrakadabrze. po co dzwonić do EA. i tak trzeba się tam z typi upierdliwymi babkami dogadać... nie polecam. idź do sklepu. po co te temat, nie lepiej pomyśleć logicznie... xD
no i kto jest taki głupi, żeby dawać komuś sertial :O
jak dalej nie masz tego kodu to podam ci moj ale nie wiem czy bedzie dzialac u mnie dziala :D ****-****-****-****-****
berata edit: zapraszam do przeczytania regulaminu :wacko:
Sylvanna
30.04.2006, 22:28
Nie chcę zakładać nowego tematu, a mój problem dotyczy RR, a mianowicie: po instalce tegoż "pięknego" dodateczka zawiesza mi się gierka przy kupowaniu (przeważnie jak wybieram po typie pokoju: salon). Patch'a zainstalowałam - bez zmian. Dodatki z neta posiadam takie same jak przed instalacją wyżej wymienionego, więc raczej to nie ich wina. Nie ma tego problemu w trybie budowania ani w trybie życia.
W czym może tkwić problem??
:help:
Nie chcę zakładać nowego tematu, a mój problem dotyczy RR, a mianowicie: po instalce tegoż "pięknego" dodateczka zawiesza mi się gierka przy kupowaniu (przeważnie jak wybieram po typie pokoju: salon). Patch'a zainstalowałam - bez zmian. Dodatki z neta posiadam takie same jak przed instalacją wyżej wymienionego, więc raczej to nie ich wina. Nie ma tego problemu w trybie budowania ani w trybie życia.
W czym może tkwić problem??
Nie jestem pewna, ale z tego, co czytałam na forum, to zawinić mógł jakiś dodatek.
Wcale nie musiałaś ściągać nic nowego, po prostu któryś z dodatków może nie "współgrać" z RR, podczas gdy przy innych zainstalowanych dodatkach wszystko jest w porządku.
Może przeskanuj Downloads za pomocą programu SimPE (jeśli masz).
Poradnik:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27030
Ja też mam pewien problem z RR . Po zainstalowaniu WB ściągnęłam nową wersję SimPe współgrającą z WB. Teraz gdy mam RR wyświetla mi się komunikat, że wersja SimPe nie będzie działać z takowym dodatkiem. Ja, jako że uczę się szprechać, nie za bardzo rozumiem co dzieje się na stronie SimPe, dlatego pytam czy to wina mojego komputera czy też "przestarzałej" wersji programu? A jeżeli druga opcja to kiedy można spodziewać się uaktualnienia?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.