Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skasowany student - pilne!

Brownix
24.04.2006, 19:00
Mam pewien problem (do szybkiego rozwiązania).
Wysłałam moją simkę na uniwersytet. Była do wyboru w opcji tworzenia domów, czy coś w tym stylu. Stworzyłam dom. Zaakceptowałam. Ale po jakimś czasie doszłam do wniosku, że jednak nie odpowiada mi ten skład i SKASOWAŁAM "DOM". Następnie chciałam jeszcze raz stworzyć dom z ową simką, ale zauważyłam, że już jej nie ma.

Mam rozumieć, że skasowanie składu "domu" było równoznacznie z skasowaniem sima? I czy są jakieś sposoby na przywróćenie go?

Proszę o pomoc!

Lea
24.04.2006, 19:34
Jak skasowalas dom? Buldozerem? A nie kazalo Ci najpierw wyprowadzic rodziny?
A moze przenioslas do kosza parceli i domow i nadal tam jest? Jesli jednak kliknelas na dom z simka ktory byl w koszu parceli i domow a potem nacisnelas taka ikonke smietnika to niestety, musisz pozegnac sie zarowno jak i z ta simka jak i z domem

Brownix
25.04.2006, 12:28
Esh. To nie o taki dom chodziło. Tylko o grupkę studentów.

Vanillienné
26.04.2006, 13:09
Raczej nie ma możliwości przywrócenia - rodzina została po prostu skasowana..

Alek113
30.04.2006, 18:38
Ten dom będzie w parcelach razem z 5twą simką bo jeżeli chcesz skasować dom bez rodziny to pierwsze wyciągnij rodzine z domu do rodzin które możesz wybrać jaką twoją a potem dopiero dom kasuj

Nikki
30.04.2006, 23:15
Niestety twoja simka została skasowane, jednak możesz spróbować z SimPe. Po skasowaniu simów nadal są zapisani w pamięci otoczenia, tylko ich ikony mają granatowe tło. Jeżeli nie boisz się zepsuć sobie gry to możesz tam trochę "poszperać", ale ostrzegam to ryzykowne.