Zobacz pełną wersję : Problem z garażem i samochodem
sztupe dog
28.04.2006, 08:03
no więc tak wczoraj usunąłoem grę i wgrałem ją i NŻ włączam i co nie ma drzwi garażowych i samochodów jak to? i jeszcze coś jak kupiłem sobie Własny Biznes to co przeszukuje całą instrukcje i pudełko i wszystko i nigdzie nie ma kodu do instalacji co robić ;( a te tajne stowarzyszenia w Ns po co są
Sylvanna
28.04.2006, 09:01
i jeszcze coś jak kupiłem sobie Własny Biznes to co przeszukuje całą instrukcje i pudełko i wszystko i nigdzie nie ma kodu do instalacji co robić ;(Kod (o ile dobrze pamiętam) znajduje się na tylnej okładce instrukcji, a jeżeli go nie masz to idź do sprzedawcy i wymień grę.
A gdzie szukasz drzwi? Drzwi są w Trybie budowania w takiej inkone (u mnie pierwsza od prawej w górnym rzędzie). Tam są drzwi, podjazdy i przedłużenia podjazdów. A samochody są w Trybie kupowania w Różne (trzy kropeczki) w zakładce (czyli obrazku) z samochodem.
a te tajne stowarzyszenia w Ns po co są
One są po to żeby twój sim sie nie nudził i zdobywał przyjaciół.
sztupe dog
28.04.2006, 18:07
mam jeszcze problem ze studiami powiedzcie jak można iść na studzia i jak wybrać kierunek oraz czy ma się współlokatora a jerzeli tak to czy można go sobie wybrać?
A więc
Jeśli chcesz wysłać jednego sima na studia klikasz na telefon (nie wiem czy na komputer też) i wybierasz Uczelnia-> Idź na studia czy jakoś tak :)
Jeśli chcesz wysłać kilka simów (naraz) to przechodzisz do widoku Uczelni (otoczenia) i klikasz ikonkę "Wyślij simy na studia" czy jakoś tak. (Obok tego plusa do tworzenia nowych rodzinek) I wybierasz sobie simy jakie chcesz. Mogą się nawet nie znać.
Możesz też do jednego domku/akademiku wprowadzić kilka simów, ale ja polecam 2 sposób
Aby wybrać kierunek już w akademiku/domku klikasz na komputer Uczelnia-> Wybierz kierunek studiów. Kierunek możesz zmienić do 3 roku (w 4 już nie możesz zmieniać)
PS: Chyb jasne. A jak czegoś ne rozumiesz (bo źle wytłumaczyłam) to pisz :)
sztupe dog
28.04.2006, 19:39
a czy w akademiku może być garaż?
Blue Nati
29.04.2006, 11:39
Nie,w akademiku nie można mieć garażu.Nawet wczoraj sama sprawdzałam,bo myślałam,że można.Ale niestety nie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.