PDA

Zobacz pełną wersję : Wielki problem z The Sims 2

Agnes
28.04.2006, 16:19
Mam wielki problem z sims 2 od pewnego czasu gra mi nie działa ponieważ dodatki uszkodziły mi grę .
Próbowałam wszystkiego

Najpierw zeskanowałam downloads
1.Sim PE
2. Clean Installerem

Potem Użyłam programu
odkurzacz

I następnie programu Easy Cleaner-
pliki rejestru niepotrzebne i.t.d

Problem polega na tym , że nie mogę wchodzić do ekranu tworzenie rodziny
gdzie są błędy, gdy wprowadzam rodzinę do domu gra w zawrotnym tepie pokazuje tylko przyjazd taksówki ... a jeśli nie to to simy prawie się nie poruszają a paski aspiracji, paski potrzeb są puste ...

Na prawdę nie wiem czym mogłabym sobie jeszcze pomóc wiec zwróciłam się z tym pytaniem do was. Mam nadzieję , że mi pomożecie

PS Grę The Sims 2 Mam orginalną

I mam na przyszłość nauczkę ! Nigdy więcej Dodatków !

Shèène
28.04.2006, 16:39
Przenieś gdzieś całą zawartość folderu downloads. Zobacz, czy wtedy gra wystartuje. Jeśli tak, to prawdopodobnie masz dodatek uszkodzony lub nie działający z NS. Musisz wybadać który to i dopiero włożyć resztę plików do folderu downloads. Albo USUNĄĆ wszystkie i ściągać z neta od nowa.

Agnes
28.04.2006, 16:41
Shenne je właśnie już nic nie mam w downloads wszystko usunęłam

Lapis_Lasuli
28.04.2006, 16:51
Może zainstaluj łatkę do dodatku, który obecnie posiadasz? Wiem, że to dziwne, ale moja gra zaczęła po patchu pięknie śmigać...

Albo przeinstaluj gierkę ;) Zrób tylko kopie zapasowe rodzinek i domów.

Agnes
28.04.2006, 17:10
Może zainstaluj łatkę do dodatku, który obecnie posiadasz? Wiem, że to dziwne, ale moja gra zaczęła po patchu pięknie śmigać...

Albo przeinstaluj gierkę ;) Zrób tylko kopie zapasowe rodzinek i domów.

Simy 2 Były już przeinstalowywane bodajże 3 czy 4 razy , robiłam nawet przywracanie systemu i nic. Jeszcze spróbuję z łatką.

To czy gra będzie działać normalnie rozpoznam -musi zginąć logo chińskie

EDIT:
Łatka nie pomogła

Pawlq
28.04.2006, 17:30
Zrób jeszcze raz jak radziła moja koleżanka wyżej i usuń każdy "ślad po grze" czyli w folder gdzie zainstalowałeś gre i w MD.

MarekS
28.04.2006, 19:07
(...)To czy gra będzie działać normalnie rozpoznam -musi zginąć logo chińskie
EDIT:
Łatka nie pomogła
Więc albo dodatki z neta których nie masz, albo ślad po wcześniejszym piracie, albo trwały wpis zainstalowanego aktualnie pirata - innej możliwości nie widzę ;)