Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wielki problem - pomozcie

Barti
29.04.2006, 11:32
Hejka
Mam problem polega on na tym, ze nie mam zdjec przy pracach przy obawach pragnieniach i wspomnieniach
Wszytsko bylo dobrze ale cos sie w pewnym momencie powalilo i nie wiem co zrobic ;( . Mam nadzieje ze mi pomozecie i z gory dzieki
narQ

Pawlq
29.04.2006, 11:36
A czy w tym czasie jak coś powaliło dodałaś jakiś plik do downloads? tzn. czy masz jakieś dodatki z neta? Bo być może one zakłucają gre. Jak masz to wyklej wszystkie dodatki z Downloads i włącz gre. Jak bez dodatków będzie się tak dziać to zobacz czy na innej parceli. Jeśli problem będzie powracał zrób reinstalke gry i nie wklejaj plików do downloads. Zobacz, może ci pomogłem. :)

Xantypa
30.04.2006, 21:56
Może użyłeś BoolProp... albo szperałeś w SimPe przy pragnieniach i obawach? :|
albo jak mówił Pawlo dodatki...

Spyke
30.04.2006, 22:26
a nie zmieniales danych NPC wyjątkowym tzn. huli, smierci, terapeucie, obcemu? jak tak to przez to.

▫Molly▫
03.05.2006, 14:48
Cały czas nie masz tych obrazków?
Mi się raz zdarzyło jednego nie mieć (bawić się na kanapie) i gdy je spełniłam poławiło się nowe, z obrazkiem.
We wszystkich rodzikach tak masz?
Możliwe, że spowodował to jakiś dodatek z netu.

Barti
03.05.2006, 17:15
co do sim pe to nigdy go nawet nie mialem i nic tym bardziej w nim nie zmienialem dodatki wywalilem i nic nie dalo zadnych specjalnych nie sciagalo a co do tego jakie obrazki to mam tylko niektore w pragnieniach i obawach ale jutro zreisntaluje simsy moze to cos da ;/