Zobacz pełną wersję : Wielki problem - pomozcie
Hejka
Mam problem polega on na tym, ze nie mam zdjec przy pracach przy obawach pragnieniach i wspomnieniach
Wszytsko bylo dobrze ale cos sie w pewnym momencie powalilo i nie wiem co zrobic ;( . Mam nadzieje ze mi pomozecie i z gory dzieki
narQ
A czy w tym czasie jak coś powaliło dodałaś jakiś plik do downloads? tzn. czy masz jakieś dodatki z neta? Bo być może one zakłucają gre. Jak masz to wyklej wszystkie dodatki z Downloads i włącz gre. Jak bez dodatków będzie się tak dziać to zobacz czy na innej parceli. Jeśli problem będzie powracał zrób reinstalke gry i nie wklejaj plików do downloads. Zobacz, może ci pomogłem. :)
Może użyłeś BoolProp... albo szperałeś w SimPe przy pragnieniach i obawach? :|
albo jak mówił Pawlo dodatki...
a nie zmieniales danych NPC wyjątkowym tzn. huli, smierci, terapeucie, obcemu? jak tak to przez to.
Cały czas nie masz tych obrazków?
Mi się raz zdarzyło jednego nie mieć (bawić się na kanapie) i gdy je spełniłam poławiło się nowe, z obrazkiem.
We wszystkich rodzikach tak masz?
Możliwe, że spowodował to jakiś dodatek z netu.
co do sim pe to nigdy go nawet nie mialem i nic tym bardziej w nim nie zmienialem dodatki wywalilem i nic nie dalo zadnych specjalnych nie sciagalo a co do tego jakie obrazki to mam tylko niektore w pragnieniach i obawach ale jutro zreisntaluje simsy moze to cos da ;/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.