PDA

Zobacz pełną wersję : The sims2 własny biznes

NIJA12
29.04.2006, 14:07
Zainstalowałam the sims2 własny biznes ,potem chciałam uruchomić grę.Oczywiście jak każde simsy odwieram w demonie toolsie z płytą naciskam na ikonkę simsów wb dwa razy a tu mi wyskakuje napis ,że płyta nie znajduje się w napędzie(ale oczywiście była).Proszę powiedzcie jak mam je włączyć. ;( ;( ;(

Pawlq
29.04.2006, 14:33
A może ten obraz płyty zrobiłaś z oryginalnej płyty czy ściągnełaś z neta?

Adik
29.04.2006, 14:37
Na FORUM THESIMS.PL o piratach nie rozmawiamy :papa:
zaraz bedzie :cl:

NIJA12
29.04.2006, 14:46
WSZYSTKIe SIMSY KUPIŁAM W MEDIAMARKT.

MarekS
29.04.2006, 15:32
Zainstalowałam the sims2 własny biznes ,potem chciałam uruchomić grę.Oczywiście jak każde simsy odwieram w demonie toolsie z płytą naciskam na ikonkę simsów wb dwa razy a tu mi wyskakuje napis ,że płyta nie znajduje się w napędzie(ale oczywiście była).Proszę powiedzcie jak mam je włączyć. ;( ;( ;(
Jeżeli masz płytę w napedzie to po co używasz Daemona?

Pawlq
29.04.2006, 15:43
Jeżeli masz płytę w napedzie to po co używasz Daemona?
Powiem ci dlaczego: (mówiąc spokojnie) żeby nie porysować płyty.
Ściągnij najnowszą wersje demona z www.daemon-tools.cc
Jak ci nie będzie działoło ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Sacline
29.04.2006, 16:28
WSZYSTKIe SIMSY KUPIŁAM W MEDIAMARKT.
Jesli kupiłas w MM to poco odpoalasz przez demona ?
Jezeli masz simsmy w takim prostokątnym pudełku to za kare śmierci NIE ODPALAJ Z DEMONA bo ci napewno nie ruszy.Te przegrywane odpalsj w demonie

Pawlq
29.04.2006, 16:41
Jesli kupiłas w MM to poco odpoalasz przez demona ?
Jezeli masz simsmy w takim prostokątnym pudełku to za kare śmierci NIE ODPALAJ Z DEMONA bo ci napewno nie ruszy.Te przegrywane odpalsj w demonie
Ja kupiłem ze sklepu u nas w Zgierzu i tez odpalam z Demona.
Wygodniej bo nie musisz za każdym razem wkładać płyty.

MarekS
30.04.2006, 09:43
Powiem ci dlaczego: (mówiąc spokojnie) żeby nie porysować płyty.
Ściągnij najnowszą wersje demona z www.daemon-tools.cc
Jak ci nie będzie działoło ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.
Na tyle domyślny jestem :) Chodzi o to, że do uruchomienia gry z Daemona potrzebny jest właściwy obraz płyty. Obecność dwóch płyt - obrazu i płyty właściwej - może powodować takie problemy. Poza tym do prawidłowego i bezproblemowego działania obrazu i Daemona potrzebny jest jeszcze jeden programik - Daemon nie potrafi emulować wszystkich rodzajów zabezpieczeń.
Sterowniki do karty graficznej nic nie dadzą - płyta jest nierozpoznawana, i nie ma problemu z uruchomieniem gry tylko z jej zlokalizowaniem.
Płyta w napędzie nie ma prawa się niszczyć, jeżeli tak się dzieje to trzeba czym prędzej wymienić napęd, bo przy kolejnej instalacji - wtedy gdy jest intensywnie wykorzystywana przez niego może doprowadzić do trwałego uszkodzenia samej płyty i napędu.