Zobacz pełną wersję : Jak maluje obraz to.......
cornelia380
30.04.2006, 09:03
Prosze pomóżcie mi:Mój problem jest taki: Chce namalowac portret danej osoby staje obok osoby malującej i wybieram cel ale nie wiem jaki:( jak juz wybiore to zaczyna malować a jak skończy to jest czarna kartka!!!! help!!!! :( :( :( :(
Hmmm....bardzo dziwne! :O A jaki jest kolor ścian??
Vanillienné
30.04.2006, 20:35
W Ts1 nie da się malować portetów.. O_o"
Kiedy chcesz namalować portet, wszystko masz dokładnie opisane.. nie pamiętam, co trzeba zrobić, ale wiem, że w grze dają ci odpowiednie wskazówki.
A co do czarnego tła - może masz jakieś wadliwe dodatki? Przekombinowałaś z Simpe/boolpropem?
cornelia380
30.04.2006, 20:36
[QUOTE=Domia]Hmmm....bardzo dziwne! :O A jaki jest kolor ścian??[/QU
JEst niebieski:(
[QUOTE=Domia]Hmmm....bardzo dziwne! :O A jaki jest kolor ścian??[/QU
JEst niebieski:(
Aaa....,a może malujesz okno w nocy?? :con:
cornelia380
30.04.2006, 20:39
W Ts1 nie da się malować portetów.. O_o"
Kiedy chcesz namalować portet, wszystko masz dokładnie opisane.. nie pamiętam, co trzeba zrobić, ale wiem, że w grze dają ci odpowiednie wskazówki.
A co do czarnego tła - może masz jakieś wadliwe dodatki? Przekombinowałaś z Simpe/boolpropem?
Nie mam Simpe ale troche używam kodu BoolProp ale rzadko :1smutny:
Aaa....,a może malujesz okno w nocy?? :con:
;( nie :1smutny:
berata edit: Gdy chcesz coś dopisać, proszę skorzystać z opcji 'edytuj'. ;]
A z resztą jest wszystko w porządku? (odbicie w lustrach, poprawnie wyświetlane tekstury etc.)
cornelia380
30.04.2006, 20:54
A z resztą jest wszystko w porządku? (odbicie w lustrach, poprawnie wyświetlane tekstury etc.)
Tak odbicie i wszystko jest ;(
A może tak jak napisała Vanillienné to wina wadliwych dodatków? Sciągałaś jakieś dodatki z netu?
cornelia380
30.04.2006, 21:32
A może tak jak napisała Vanillienné to wina wadliwych dodatków? Sciągałaś jakieś dodatki z netu?
Ściągałam ale na początkiku gry bez dodatków tez tak samo było ;(
Vanillienné
30.04.2006, 21:46
Mówisz, że z boolpropa korzystałaś? Hmm... może spróbuj zainstalować grę jeszcze raz? Czasem takie błędy się pojawiają, kiedy źle się zainstaluje.
A może to problem z kartą graficzną?
Możesz spróbować ściągnąć najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej. To czasem pomaga.
cornelia380
01.05.2006, 18:55
Mówisz, że z boolpropa korzystałaś? Hmm... może spróbuj zainstalować grę jeszcze raz? Czasem takie błędy się pojawiają, kiedy źle się zainstaluje.
A może to problem z kartą graficzną?
Instalowałam kilka razy :1smutny: ale musze psrawdzic karte graficzna
Mam pytanie jak malujesz portret np.tej Laury wybierasz i naciskasz"Laura" a potem chyba trzeba wybrac cel ale jaki?? :(
Nie, nie, nie...
Kierując swoim Simem, wybierasz Namaluj porret Sima X, a potem wybierasz jakocel jego twarz, przynajmniej tak mi się wydaje.
cornelia380
01.05.2006, 21:40
Nie, nie, nie...
Kierując swoim Simem, wybierasz Namaluj porret Sima X, a potem wybierasz jakocel jego twarz, przynajmniej tak mi się wydaje.
OKi spróbuje to sprawdzić :)
Wiesz co... Ja na twoim miejscu zrobiła bym normalny obraz. Zobcz jakie będą skutki.
Za bardzo poradzić nie ogę bonigdy zegoś takiego nie miałam...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.