PDA

Zobacz pełną wersję : Wgrywanie Rodzinek

Pawlq
01.05.2006, 15:06
Miałem formata przez głupie wirusy.(ok. 20 trojanów w tym 5 nieusuwalne) I zrobiłem kopie EA Games z Moje Dokumenty. I oto moje pytanie: Jak wgrać (TYLKO!) dwie rodzinki. (Jedna w Miłowie, druga na studiach - Akademia Klasyczna) Zależy mi na tym bo nie chce wszystki moich rodzinek i ustawień grafiki mieszać.
Proszę o pomoc!
PS: Pliki w Lots to są pliki z rodzinkami?

Kladź
01.05.2006, 15:11
Nie wiem czy się uda, ale myślę, że to jest to :P
No więc tutaj -> C:\Documents and Settings\Nef\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N004\Lots
sa parcele. Jeżeli miałes simów wprowadzonych to być może oni tam są. Bynajmniej tak mi się wydaje :P
Jest też Characters... Wiesz con ie mam pojęcia :P

Miss Plastic
02.05.2006, 08:19
Z tego co pamiętam można eksportować/importować w SimPe, ale nie jestem pewna, dawno go nie używałam :(

MamaMadzi
03.05.2006, 11:09
Ja jak miałam taką sytuację, to spakowalam rodzinę razem z parcelą do pliku (jak jestes w otoczeniu i chcesz wejść do parceli. to tam, gdzie informacje masz opcję spakuj do pliku) i kiedy instaluję na nowo grę, to instaluję potem tą parcelę i gotowe.
Kiedyś próbowałam coś kombinować z Lots i Characters, ale nigdy mi nie wychodziło

Fi0let
03.05.2006, 11:33
MamaMadzi to działa PRZED formatem, a Pawlo jest PO formacie i nie może... właśnie! może! spróbuj przywracanie systemu, nie wiem czy działa po formacie, a potem sobie jeszcze raz zrób formata xD bez sensu i pewnie nie działa, a pokombinować można. lots to są działki

Pawlq
03.05.2006, 11:47
Dzięki Fiolet, ale sobie już poradziłem. Dzieki wszystkim za pomoc.
Jak sobie poradziłem? - Miałem na 2 partycji nagrane N001 wgrałem do gry, spokowałem rodzinki i wgrałem te nowsze (po formacie) N001. I zainstalowałem

UnknowN
03.05.2006, 11:50
Dobre pytanie...
Powiem, że dwóch tak od to się nie da...
Kalog EA GAMES w moich dokumentach zawiera tylko rodziny i domy. Ustawienia grafy i niie są w innym miejscu.
Mój pomysł: Wgraj wszysyko i z poziomu gry wywal, co ci nie odpowiada.

Fi0let
03.05.2006, 12:04
pawlo ja ci w niczym nie pomogłem xD