Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co mi się stało sami zobaczcie!!!

Anex
02.05.2006, 18:12
Sami słuchajcie co mi się przedchwilą stało!! Gram marzycielami i szczepan miał zły nastrój poprosił o wyjście z domu i ok jego dziewczyna po niego przyjeżdża wsiada szczepek do auta i potem jak wrócił patrze :O :O :O :O a tam nie ma jego postaci tylko sam kryształek :O :O :O :| :wacko: :wacko: normalnie wszysrtko robił i nie było jego sylwetki zrobiłam fotkę jak robi płatki

tylko,że niechce się wkelic imagesharc nawala no trudno przy okazji edytuje a wy mi powi9edzcie jak go przywrócić bo próbowałam zmieniać mu fryz itp. i nic:(:(

Aϊda
02.05.2006, 18:17
Tez tak mialam. Proobwalas robic rozne rzeczy (ubrania, jechac do miasta, zrobnic mu operacje plastyczna...)? Poprzenosic go za pomocem kodu, moze wtedy sie ujrzy skin? Klikac na ikonke jego, moze sie pojawi?

Domia
02.05.2006, 18:18
Nie ma go?? :O Został w centrum? :huh: No nie źle.....A zapisałaś tą gre?? :bounce: Jeżeli tak,to troche źle.... :con:

Anex
02.05.2006, 18:38
On nie piojechał do żadnego centrum!!!!!!! On wymknął się z domu raczej wyszedł i jego dziewczyna po niego przyjechała ileś godzin simowych go nie było ok wrócił ale nie było jego sylwetki tylko sam kryształ u góry wydawał dźwięk wszystko normalnie robi tylko jest można powiedzieć przezroczysty :/ Jest w domu chodzi wszystko robi tylko jak mówiłam nie widać ciała
fotka jak robi płatki

http://img426.imageshack.us/img426/1214/szczepan2gv.jpg

Edit: Nie używam kodów typu boolprop czy jakichs takich tylko używam na aspiracje i kase

Aϊda
02.05.2006, 18:40
Sprobuj, zeby mial wszystkie paski zielone, wyjdz z gry, sporbuj wlanczyc jeszcze, raz. Probowalas? czy cos to dalo? Moze, naprawde jakis blad gry.. Dodatki? Watpie, robi ci sie tak z innymi, czy nie?

Anex
02.05.2006, 18:46
Sprobuj, zeby mial wszystkie paski zielone, wyjdz z gry, sporbuj wlanczyc jeszcze, raz. Probowalas? czy cos to dalo? Moze, naprawde jakis blad gry.. Dodatki? Watpie, robi ci sie tak z innymi, czy nie?

Zdecydowanie to nie jest przez dodatki bo mam ich z 8 i z takiej płyty z gazety i wcześniej też je miałam i nic nie było .
A co do tych pasków to już wyszłam z gry nie zapisując,bo miał juz czerwony pasek głodu i by umarł zanim by zjadł <lol> a ja nie chce żeby umarł szzczepek:) Zaraz znów wejde w gre i zobacze bo wtedy nie zdążyłam bo wyszłam

UnknowN
02.05.2006, 20:58
Skutki uboczne działania boolPropa... Porostu, gra nie wyświetla skina sima...
Zmień ubranie fruzurę...
Albo wyłącz i włącz jeszze raz grę... Czasami pomaga...

Alien X
02.05.2006, 21:17
Ja czasem miewam takie problemy. Zauważyłam, że u mnie powstaje wtedy, gdy sim odchodzi do innej parceli a po chwili (tzn. jak znika na granicy parceli) anuluje to polecenie lub chce wrócić z powrotem na parcelę. To u mnie właśnie tak jest. Spróbuj jeszcze raz kazać mu się z domu wymknąć, ale żeby był w dobrym humorze ;)

Jak ja to odkryłam: bawiłam się lustrem który kontroluje simami poza rodziną. Jak NPC lub gośc wychodził z parceli to jak kazałam np. gotować to on jednak zawrócił-ale najpierw zniknął-i był przezroczysty.

Może twój sim był głodny i chciał wrócić do domu, a w tym czasie auto wyjechało?? Dodam, że u mnie tak się nie stało, żeby ktoś z rodziny nie był widoczny-tylko NPC i goście, więc to tylko moje przypuszczenia.

Anex
03.05.2006, 13:23
Skutki uboczne działania boolPropa... Porostu, gra nie wyświetla skina sima...
Zmień ubranie fruzurę...
Albo wyłącz i włącz jeszze raz grę... Czasami pomaga...

Ale ja nie używałam nigdy boolPropa!

▫Molly▫
03.05.2006, 14:44
Też tak kiedyś miałam, tylko, że znmiknęła sama głowa sima.
Kiedy włączyłam grę po raz drugi wszystko było OK. Spróbuj.
Albo naprawdę napełnij wszystkie paski, chociaż jak kiedyś mój sim miał wszystkie czerwone to nie znikł ...
Może to jakiś błąd w grze (raczej napewno), jakich wiele.

Anex
03.05.2006, 16:57
Ok już wszystko spoX gry nie zapisałam i weszłam i już jest wszystko ok yemat do zamknięcia dzięX