PDA

Zobacz pełną wersję : nż...:(

Anex
03.05.2006, 13:26
Siemka:)Chce se kupić NŻ.Mam wb tylko i boje się że jak doinstaluje nż i uruchomie gre to będzie działać tylko te nż a wb nie:( bo kiedyś tak miałam z ts1 że miałam z 5 dodatków a jak grałam to włączał się jeden:/

Kladź
03.05.2006, 13:35
Jeśli sie boisz, to zachowaj swoje zapisy Moje dokumenty/ EA GAMES/ The Sims 2
skopiuj to w bezpieczne miejsce. Odinstaluj WB, zainstaluj NŻ i potem zainstaluj WB. Ale jeżeli zainstalowałabyś na koncu NŻ to mysle zeby sie nic takiego nie stało. Ale jesli sie boisz to zrob tak jak napisałam :)

▫Molly▫
03.05.2006, 14:40
Nie martw się. Instalowałam najpierw NŻ , a później WB i wszystko jest OK. Chyba, że masz pirata ;)

Anex
03.05.2006, 16:56
Mam orginał i kupuie też orginał:) Ale jak mam zainstalowane wb i nż zainstaluje potem to napewno wszystko bedzie ok???

Plotkara12
04.05.2006, 17:55
Mam orginał i kupuie też orginał:) Ale jak mam zainstalowane wb i nż zainstaluje potem to napewno wszystko bedzie ok???

Może się mylę, ale wydaje mi się, że będzie wszystko w porządku.

~dusia~
04.05.2006, 19:15
Nie masz się o co martwić. Jeżeli masz oryginały to nic sę nie powinno stać.

poiuytrewq
07.05.2006, 16:33
Też myślę, że nic nie powinno Ci się stać. Ja instalowałem tak:
1.WB
2.RR
3.NŻ
4.ZŚ
5.NS
... i wszystko mi dobrze chodzi z Rozrywką rodzinną. Wiem bo otworzyłem parcelę publiczną i jeździłem własnym samochodem do pracy. A NA STUDIACH te mi chodyio wiec spokojnie mozesz kupowac !!!