Zobacz pełną wersję : Kiedy ona wróci?
Moja simka wymknęła się z domu wszystko ok chłopak po nią przyjechał i spokojnie uciekła...i pytanie kiedy wróci bo czekam gdzies z 2 simowe dni prawie, a ona nie wraca:( kiedy wreszcie wróci?
Jeżeli dobrze pamiętam, to nad ranem...
Gdybyś była nastolatką, to byś się wymykała na 2 godziny?? 4 godziny szaleństa w mieście to dla mnie MINIMUM!! xP
Jeżeli dobrze pamiętam, to nad ranem...
Gdybyś była nastolatką, to byś się wymykała na 2 godziny?? 4 godziny szaleństa w mieście to dla mnie MINIMUM!! xP
Ale ona jest tam z 15 gdzin nawet więcej!! xP A pasek żarcia,higieny,energi itp. jest bardzoo czerwony juz i boje się że zanim zrobi se juz w domu jak wróci żarcie to kopnie w kalendarz:/lol :laugh:
Mi jak się wymknęła wieczorem to wróciła rano, ale może byc tak że jeśli wymknęla się w piątek wieczorem to wróci w sobotę lub niedzielę.
Powinna wrócić nad ranem, skoro nie wraca to zapewne błąd gry, a z simka możesz się pożegnać, chociaż jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić :p .
kinianka
05.05.2006, 20:13
Wpisz kod maxmotives, to zyskasz trochę czasu. Pasek wszystkich simów zrobi się zielony. A co dalej to nie wiem...
Chocolatté
05.05.2006, 21:00
Mm, a może ten chłopak był pedofilem i ją zabrał i zgwałcił? Uh, przepraszam. To tylko mój chory mózg... A co do tego, to powinna wrócić. Może się wyprowadziła? Spróbuj zadzwonić. Jeśli nie - musisz poczekać.
nastolatkowie czasem uciekaja z domow.
Wracaja wtedy najczesciej dzien przed urodzinami, moze twoja nastolatka miala zle kontakty z rodzicami to jest najczestrza przyczyna ich ucieczek.
Pozdrowienia
Mi uciekla. Wrocilo nie co pozniej. Gdy naprawde nie wracala, rpzez zle kontakty z matka wtedy dzwonilam po policje.
A moja Simka uciekła z chaty i przyszła dopiero jak miała stać się dorosła.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.