Zobacz pełną wersję : Buu... Problem!!!!
karusia :D
04.05.2006, 12:33
heh.. moze temat byl juz poruszany ale ja nie znalazlam :P :P chodzi o to,ze mialam problem z emulacja napedow i milam nadzieje,ze pomoze wyinstalowanie Simsow2 (teraz juz wiem ze to ni simy mialam wyinstalowac... :[) ale nic....wczraj probowalam instalowac wszystkie plytki i NŻ sie nie dalo! wyskakiwal mi komunikat o uszkodzonym pliku i kazali mi przerwac instalacje... Pomocy!! To byl w koncu spoko dodatek xP
TyrexVasim
04.05.2006, 12:48
Po co ci emulacja do oryginalnych Simów? A jak nie oryginalnych, to nie to forum...
Może to wina porysowanej lub brudnej płytki... Spróbuj ją wyczyścić. Jak to nic nie da, to może ściągnij albo zrób obraz płyty i odpal go w programie "Daemon Tools". Najlepiej użyj tej starszej wersji, bo czytałam gdzieś na forum, że z nowszą są problemy. Podejrzewam, że to wina uszkodzonej płyty, ale nie jestem na 100% pewna...
edit: TyrexVasim nawet, jeśli ma się oryginalną grę, to wyskakuje coś w stylu żeby wyłączyć programy emulujące. Dzieje się tak wtedy, kiedy ma się zainstalowanego w kompie ClonaCD. No, wiadamo, trzeba go odinstalować. Też miałam taki komunikat.
TyrexVasim
04.05.2006, 16:48
Popatrz na płytkę pod światło. Jeśli są jakieś minimalne dziury przez które przedostaje się owo światło to płytka do kosza...
karusia :D
06.05.2006, 20:58
hyh..wszystko juz mi ladnie dziala.... Plytka wygladala jak... no to chyba nie jest cenzuralne... xD wyobrazcie sobie siostre z lapami umorusanymi czekolade,ktora chce sobie pograc w Simsy... xD dzięki wszystkim za pomoc
PS. Plytka jest oryginalna, tak wiec nieco sie balam ze moze jest do skasowania...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.