Zobacz pełną wersję : ...pozwala na wybudowanie...
Mam problem z kodem setHighestAllowedLevel - można dzięki niemu postawić wymarzoną liczbe pięter. I właśnie tu mój problem. Pamiętam jak kiedyś go używałem to działało, ale nai pamietam gdzie i jak wpisywałem:
a)Czy w otoczeniu czy na parceli?
b)Czy to sie pisze setHighestAllowedLevel 6 czy setHighestAllowedLevel (6)
Potrzebuje tego kodu bo chce zrobić wieże!
Lapis_Lasuli
04.05.2006, 13:42
Mam problem z kodem setHighestAllowedLevel - można dzięki niemu postawić wymarzoną liczbe pięter. I właśnie tu mój problem. Pamiętam jak kiedyś go używałem to działało, ale nai pamietam gdzie i jak wpisywałem:
Nie znam tego kodu, ale może trzeba napisać najpierw boolProp?
edit: i chyba raczej bez nawiasu.
gruszka.
04.05.2006, 13:45
Wpisujesz tą 'pierwszą' wersję kodu. Bez tych nawiasów. Kod wpisujesz na parceli. Dawno go nie używałam, więc jakby co to mnie poprawić :P
No właśnie nic się nie dzieje! Napisane było gdzieś (ja sobie zkopiowałem) Że wymarzona liczba! A nie wiem czy parter tez sie wlicza ale ścian moge robić tylko 5!
elkakub17
04.05.2006, 15:47
Nie uzywalam tego kodu(jeszcze ;) ) Ale jezeli go skopiowales moze byla przekrecona jakas literka?
Pawlo, to się robi tak:
1. Po pierwsze nic nie budujesz, bo jak zbudujesz pierwszą ścianę lub płotek, to nie zadziała. ;)
2. Wpisujesz setHighestAlloweLevel (6), właśnie tak u mnie działa i tak jest napisane w temacie z kodami. I nie ma "boolProp...".
A czy parter się wlicza, tego nie wiem, możesz "na zapas" wpisać sobie 10 albo 20 (w nawiasie oczywiście), co Ci szkodzi? ;)
Cococzek
13.05.2006, 05:50
bo do tego kodu potrzeba NS
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.